- 7 Ekim 2022
- 1.514
- 1.663
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.381
Yiaa çok tatlıııııÖyle valla hi insanı önden bir yıpratıyorlarbende diyom onu bir yakalasam totoşuna vurucam kızım diyor hayır anne o daha bebek vurulmaz kızım diyom şakadan biz olmayan çocuğumuzun düzenini şimdiden kurduk çok şükür
Evet yaa bu zorlu bir serüven ve biz her aşamasında çok iyi idare ediyoruz benceMillet tuvalette doğurur çöpe atar, ya da kolay bulur kıymetini bilmezbizi zaten anlayamazlar bitane iğne vurulmaktan korkarken bazen nelere katlaniyoruz ne iğneler ne muayeneler ne ameliyatlar yasamayanin anlaması mümkün değil. Hiç mütevazı olamicam bu konuda yani herkesten daha çok anneyiz bence millet zevkle yapıyor biz olsun diye ne eziyetlere katlaniyoruz
Kesinlikle afedersiniz nerde çokluk orda bkluk mantığıAmin canım hepimize nasip edecek inşallah
Çabuk toparladım ama şunu öğrendim ki bu süreci kimseye anlatmamak gerekiyor
Ne oldu ne çıktı sonucun soruları çok bunalttı herkese teker teker açıklama yapmak yoruyor hele ki süreci de bilmiyorlar ise vah halimize
Benim sütten ağzım yandı bir dahaki tedavimde kimseye anlatmıycam
Canımm kayıpların için çok üzgünümNeyi farkettim biliyor musunuz? Benim etrafımda o kadar çok insan var ki cuma transfer olacağım ama bu anı kimsenin bilmesini istemiyorum. Çünkü annem dışında kimse beni anlamıyor. Sizler dışında da kimseyle paylaşmıyorum. Tüp bebek olduğu için değil çok şükür ki bir tedavi yöntemimiz var ama insanlar o kadar garip ki çok kırılıyorum. Benden sonra evlenen eltimin çocuğu olacak diye herkes bilirken bana söylemediler bile nazar değiririm diye. Çok zoruma gitti o günler. Halbuki benim üç gebeliğim oldu üçü de dış gebelik oldu ama ilk öğrendiğimde onlarla paylaşmıştım mutluluğumu paylaşırlar diye hiç öyle düşünmemiştim. Şimdi pozitif görsem bile içimden asla söylemek gelmiyor. Hem üç kayıp hem iç kanama ameliyat ve tüp bebek aşamalarında o kadar zorlandım ki tüp bebeğe başladığımda söylemiştim ama duyunca beni böyle gördüklerini devam ettiğimi söylemedim. Bilsinler istemedim. Hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak çok yoprandım. Asla neden benim başıma geldi demedim Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur dedim. Çok şükür ki bu sayfada sizleri tanıdım ve etrafımdaki neredeyse herkesten daha çıkarsız bşr sevgi gördüm iyi ki varsınız kızlar. Nice güzel anılar paylaşmak nasip olur inşallah
İnşallah inşallah çokcaaa aminnnnnKıyafet eşya dekorasyon cinsiyet hediye böyle şeyler konuşalımn
Bence çok mantıklı bebişlerim cinsiyeti hastane çıkış seti ne alınmalı bunlardan bahsedelimAlmanya da görümcem var bu akşam aramış burda ki bebek arabaları çok güzel burdan alalım diyor çünkü tek eksiğimiz bebek arabasıydı dedim bende
İğne bence de daha iyi. Ben öğlen yine dex yapacağım bugün itibariyle, en azından elimdekiler bitene kadar kullanırım :)Ben fitil kullanmadım hiç hep iğne olarak kullanıyorum pozitif görünce inşAllah ne olur bilmem ama iğne devam eder sanırım
Aiyyy canım hayırlı olsuuuunnnGünaydın kizlar çift çizgiyi gördük bakalım kanlarimiz nasıl olacak
En iyisi tekrar rapor almak, bugün bir deneyeyim kendimi. Önümüzdeki günlerde denerim olmadı tekrar rapor almayı :)Kuzum istesen vermezler mi acabaBenim de perşembe bitecek ama cuma günü gidip hem tekrar rapor yazdırmak hem de test yaptırmak istiyorum
En kötüsüde bu, pozitif olsa bile tüp bebek diyince sanki tiksinir gibi bakmaları yada kaş kaldırıp hııı öylemiii demeleri can yakıyor bazen.He ya birde tüp bebeğin ne olduğunu da bilmeyince ekstra zor döllenme falan bile bilmiyorlar
Hiç zorlama kendini kuzum, çok emek veriyoruz. Ben ilk denemede herşey yolunda diye rapor almamıştım, öğretmenim ve nöbet günümün gecesinde belim kasıklarım çok ağrıdı. Ertesi günü doktora gittim ve bir şeyler yolunda değil dedi. 4-5 gün sonra gelişiminin durduğunu anladık. Rapor almadığıma çok pişman olmuş çok kızmıştım kendime..En iyisi tekrar rapor almak, bugün bir deneyeyim kendime. Önümüzdeki günlerde denerim olmadı tekrar rapor almayı :)
Tüp bebek deyince hee tedaviyle olacak yani, niye ne sıkıntınız var halbuki sağlıklısınız bla blalar inanılmaz sinir bozucuEn kötüsüde bu, pozitif olsa bile tüp bebek diyince sanki tiksinir gibi bakmaları yada kaş kaldırıp hııı öylemiii demeleri can yakıyor bazen.
Ben o sebepten demedim kendi ailem hariç. İnşAllah nasip olursada gebelik, çevreme yine tüp bebek olduğunu demeyi düşünmüyorum.
Yok, aynı değil… teknik olarak güzel ifade edemeyeceğim ama intralipid beslenmeyle ilgili bir şey, IVIG bağışıklıkla ilgili bir şeymiş…İntralipid serum ile aynı mı acaba
Ne güzel anlattınız ve o kadarda haklısınız ki.Neyi farkettim biliyor musunuz? Benim etrafımda o kadar çok insan var ki cuma transfer olacağım ama bu anı kimsenin bilmesini istemiyorum. Çünkü annem dışında kimse beni anlamıyor. Sizler dışında da kimseyle paylaşmıyorum. Tüp bebek olduğu için değil çok şükür ki bir tedavi yöntemimiz var ama insanlar o kadar garip ki çok kırılıyorum. Benden sonra evlenen eltimin çocuğu olacak diye herkes bilirken bana söylemediler bile nazar değiririm diye. Çok zoruma gitti o günler. Halbuki benim üç gebeliğim oldu üçü de dış gebelik oldu ama ilk öğrendiğimde onlarla paylaşmıştım mutluluğumu paylaşırlar diye hiç öyle düşünmemiştim. Şimdi pozitif görsem bile içimden asla söylemek gelmiyor. Hem üç kayıp hem iç kanama ameliyat ve tüp bebek aşamalarında o kadar zorlandım ki tüp bebeğe başladığımda söylemiştim ama duyunca beni böyle gördüklerini devam ettiğimi söylemedim. Bilsinler istemedim. Hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak çok yoprandım. Asla neden benim başıma geldi demedim Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur dedim. Çok şükür ki bu sayfada sizleri tanıdım ve etrafımdaki neredeyse herkesten daha çıkarsız bşr sevgi gördüm iyi ki varsınız kızlar. Nice güzel anılar paylaşmak nasip olur inşallah
Ben de öğretmenimHiç zorlama kendini kuzum, çok emek veriyoruz. Ben ilk denemede herşey yolunda diye rapor almamıştım, öğretmenim ve nöbet günümün gecesinde belim kasıklarım çok ağrıdı. Ertesi günü doktora gittim ve bir şeyler yolunda değil dedi. 4-5 gün sonra gelişiminin durduğunu anladık. Rapor almadığıma çok pişman olmuş çok kızmıştım kendime..
Ben de “ikiz mi olacak?” sorularından sıkıldım, “tek embriyomuz kaldı” diyorum halbuki herkese… tüp bebek denince herkesin aklına ikiz geliyorHe ya birde tüp bebeğin ne olduğunu da bilmeyince ekstra zor döllenme falan bile bilmiyorlar
Benim bir akrabam var, ayda yılda bir görürüz. Karşılaşınca hemen kulağıma yanaşır, eeee bebiş var mı diyor.Seni çok iyi anlıyorum bu hissettiklerinde yalnız değilsin hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz 3 senelik evliyim bir düğünde ya Mevlütde E hadi sıra sende soruları nasip ya inşallah diyip içimin burulması ne bileyim zor şeyler bana da burası çok iyi geldi negatif almama rağmen çabuk toparladım
Ay hadi bakalım İnşAllah güzel sonuçlar gelir canım,hayırlısıyla başlarsınızÇok şükür bende iyiyim canım hamdolsunbende bekliyorum yarın inşallah sonuçlar temiz çıkarsa bende adetimle beraber başlayacağım nasip olursa martın son haftasına gelecek büyük ihtimalle hala bekliyorum bakalım amin canım inşallah sonuçların temiz çıkar bu kadar uzun sürmesi normal mi doktorla görüştün mü canım inşallah hepsi sağlıklı gelir transferini olabilirsin Allah’ın izniyle bizi de haberdar et canım benim
Ben tek embriyoyla ikiz hamileydimBen de “ikiz mi olacak?” sorularından sıkıldım, “tek embriyomuz kaldı” diyorum halbuki herkese… tüp bebek denince herkesin aklına ikiz geliyor
Ben de akademisyenim arkadaşlar ve tahlil günümde 12:30-15:30 arasında dersim var, negatif çıkarsa o dersleri nasıl anlatacağım bilmiyorum. Ders bitene kadar sonuca bakmamaya çalışacağım, sabredebilirsem…Ben de öğretmenimeşim tembihledi hiç yerinden kalkma diye, öyle yapacağım..
Anladım… evet, var tabii ihtimal… ama iki embriyo transfer ettirecek kadar cesur değiliz bizBen tek embriyoyla ikiz hamileydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?