Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yiaa çok tatlııııı Allahım bu hayalleri gerçeğiniz yapsın canım benim

Evet yaa bu zorlu bir serüven ve biz her aşamasında çok iyi idare ediyoruz bence Ben mesela; normalde canım tatlıdır ama lu süreçte hiçbir aşamada gıkım çıkmıyor

Kesinlikle afedersiniz nerde çokluk orda bkluk mantığı hiç gerek yok bilmelerine , kendi üzüntümüz yetmiyor gibi bir de başkalarına açıklama yapıyoruz

Canımm kayıpların için çok üzgünüm Senin gibi benim de kırgınlıklarım var. Kuzenim doğum yaptı görmeye gittik ve beni bir şekilde odaya sokmadılar, ben anlayamadım önce. Sonra anladım ki nazar ederim diye göstermediler bebeği Bunun gibi başka şeyler de yaşadım. Öyle zorluyor ki insanı. Allahım hepimizi bu gönül kırgınlıklarından kurtarıp bebeklerimize sağlıkla, hayırla, kolaylıkla kavuştursun

İnşallah inşallah çokcaaa aminnnnn

Benim annemde diyor inşAllah hayırlısıyla olsun senin durumuna göre bende Almanya’ya gider ordan zıbın falan alır gelirim oranınki iyi oluyor veya ablan gelir o getirir diyor

He ya birde tüp bebeğin ne olduğunu da bilmeyince ekstra zor döllenme falan bile bilmiyorlar
En kötüsüde bu, pozitif olsa bile tüp bebek diyince sanki tiksinir gibi bakmaları yada kaş kaldırıp hııı öylemiii demeleri can yakıyor bazen.
Ben o sebepten demedim kendi ailem hariç. İnşAllah nasip olursada gebelik, çevreme yine tüp bebek olduğunu demeyi düşünmüyorum.

En iyisi tekrar rapor almak, bugün bir deneyeyim kendime. Önümüzdeki günlerde denerim olmadı tekrar rapor almayı :)
Hiç zorlama kendini kuzum, çok emek veriyoruz. Ben ilk denemede herşey yolunda diye rapor almamıştım, öğretmenim ve nöbet günümün gecesinde belim kasıklarım çok ağrıdı. Ertesi günü doktora gittim ve bir şeyler yolunda değil dedi. 4-5 gün sonra gelişiminin durduğunu anladık. Rapor almadığıma çok pişman olmuş çok kızmıştım kendime..

Tüp bebek deyince hee tedaviyle olacak yani, niye ne sıkıntınız var halbuki sağlıklısınız bla blalar inanılmaz sinir bozucu

Ne güzel anlattınız ve o kadarda haklısınız ki.
Bazen farkında olmadan çok kırıyorlar. İnsanlar gerçekten çok kötü önünü arkasını nedenini niyesini düşünmüyorlar.
Gerçekten bu zorlu yoldan geçenler birbirini çok iyi anlıyorlar.
Ben kimseye anlatmadım mesela çünkü anlatsam bile tüp bebek tedavisi gördüğümü iğneleri
Çoğu acıyarak bakacak çok iyi biliyorum.
Çok şükür acınacak bir halimiz yok, Allahım böyle uygun görmüş, şükür ki tedavisi var.

Ben de öğretmenim eşim tembihledi hiç yerinden kalkma diye, öyle yapacağım..

Benim bir akrabam var, ayda yılda bir görürüz. Karşılaşınca hemen kulağıma yanaşır, eeee bebiş var mı diyor.
Koca burda değil ki izine geliyor iki hafta denk gelmiyor demekki diyorum. Kendi gelininede aynısını yaptı. Baskı üstüne baskı.
Bebek yokmu doğursan iyi olur falanlar filanlar.
Artık o kadar doldum ki, anneme diyorum nasip olursa gebe kalırsam gelinine diyeceğim, kaynananın gözü aydın olsun diye

Ay hadi bakalım İnşAllah güzel sonuçlar gelir canım,hayırlısıyla başlarsınız
Benim herhalde 2.olduğu için böyle ilkteki gibi korku heyecan yok sanki içimde

Ben de öğretmenim eşim tembihledi hiç yerinden kalkma diye, öyle yapacağım..
Ben de akademisyenim arkadaşlar ve tahlil günümde 12:30-15:30 arasında dersim var, negatif çıkarsa o dersleri nasıl anlatacağım bilmiyorum. Ders bitene kadar sonuca bakmamaya çalışacağım, sabredebilirsem…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…