• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorumla telefonda görüştüm, yerleşme kanamasıdır muhtemelen dedi, dinlenmemi ve tekrar progestan dex’e başlamamı söyledi. Bir de magnezyum kullanacakmışım. Hayırlısı inşallah 🤲🏼
Oh çok şükür canım dilerim şifa olsun bebeğine ve sana inşallah güzel haberlerini daha da alırız inşallah 🤲❤️

Doktorumla telefonda görüştüm, yerleşme kanamasıdır muhtemelen dedi, dinlenmemi ve tekrar progestan dex’e başlamamı söyledi. Bir de magnezyum kullanacakmışım. Hayırlısı inşallah 🤲🏼
Progestan dex’i bırakmışmıydın?
İnternetten 10-12 haftaya kadar kullanılıyor diye yazıyor ama tabii doktor ne derse o

Benim 10 günlük rapor bugün bitiyor, yarın yine işe gideceğim. Başta “öff sıkıldım daha kısa olsaydı”diye düşünürken şuan tüm düşüncelerim değişti. Yarın kim gidecek işe 😂 bir de bu yorgunluk falan eklenince ben bi 10 gün daha isterdim valla. Şimdi “Almanya’da olsaydık” kolayca rapor yazdırırdım, burada doktorlardan canını iste ama rapor isteme. Memlekette her şey çok düzgün ya 🤣

Progestan dex’i bırakmışmıydın?
İnternetten 10-12 haftaya kadar kullanılıyor diye yazıyor ama tabii doktor ne derse o
Evet sadece sabah ve akşam fitil olarak kullanıyordum. Ben de erken bulmuştum ama vardır bir bildiği dedim, başka seçeneğim yok zaten. Doktor ne diyorsa yapıyoruz 😬

Yarın @edabya Test günü ve P Pinky34 yarın sabah idrar testi yapacak 14ünde normalde test günü 😍
Canım yarın sabah idrar yapicam o kesin ama 14 cumaya denk geliyormuş kan testine cumartesi gidebilirim büyük ihtimalle bana çok hareket yasak eşimin goturmesi lazım hastaneye o yüzden kan testini cumartesi sabah verebilirim.

Ah ahhh ne güzel olurdu ya 🥰🥰 ama kalk sakın uyuma o güzel anları yaşaman lazım 🥰🥰 stresli zor ama sonu muhteşem 🐣🐣
Ya inanın ben 9 ay uyumak istiyorum tuttuktan sonra beni uyutsunlar istiyorum doğumdan sonra uyandirsinlar ☺️ ben yatmak zorunda olduğum için tabi böyle hissediyorum ama bu sefer dikişin sağlam içerden ins. Yatmama gerek kalmaz🙏

Canım yarın sabah idrar yapicam o kesin ama 14 cumaya denk geliyormuş kan testine cumartesi gidebilirim büyük ihtimalle bana çok hareket yasak eşimin goturmesi lazım hastaneye o yüzden kan testini cumartesi sabah verebilirim.
İnşallah güzel haberler alırsınız inşallah çok geçmiş olsun dilerim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin Allah’ın izniyle 🤲

Benim 10 günlük rapor bugün bitiyor, yarın yine işe gideceğim. Başta “öff sıkıldım daha kısa olsaydı”diye düşünürken şuan tüm düşüncelerim değişti. Yarın kim gidecek işe 😂 bir de bu yorgunluk falan eklenince ben bi 10 gün daha isterdim valla. Şimdi “Almanya’da olsaydık” kolayca rapor yazdırırdım, burada doktorlardan canını iste ama rapor isteme. Memlekette her şey çok düzgün ya 🤣
Sağlık ocağında benim doktorum rapor konusunda sıkıntı etmiyor çok şükür 😅
Almanya da ki doktorum kemküm ediyordu rapor uzatmak isteyince 😂
İşe başlayınca da muhakkak dikkat et canım 💕

Ya inanın ben 9 ay uyumak istiyorum tuttuktan sonra beni uyutsunlar istiyorum doğumdan sonra uyandirsinlar ☺️ ben yatmak zorunda olduğum için tabi böyle hissediyorum ama bu sefer dikişin sağlam içerden ins. Yatmama gerek kalmaz🙏
Ah canım keşke öyle bir sistem olsaydı ne güzel olurdu 😆 dilerim bu sefer herşey rahat güzel geçer Amin 🤲💕

Back
X