• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim daha önceki denemelerimde embriyolarımız hiç transfer aşamasına gelemedi. Hep bölünmeleri yavaşladı ve durdu. Başka bi doktora gitmeye karar verdik sonrasında. Hikayemizi anlatınca o da eşimle bana genetik test yaptırdı . Çok şükür önemli birşey çıkmadı. Bu pıhtı sorunum çocuk olmaması ile ilgili değilmiş, ama pıhtı oluşursa düşük riskim olabilirmiş. Böyle dediler
İnşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatların sağlıklı gebeliklerin olsun Allah’ın izniyle 🤲🥰

Sagol canım yok ya maalesef yarın artık biz ararız 🫣🥰
Offf sinir bozucuuuuu
Biz burda sonuçlarımız e nabıza düşmeyince sinir oluyoruz sen maşAllah sabırlısın.
İnşAllah iyi haberlerini alırız 😍
Evet canım hepsi normal ister istemez vücut bir sürü ilaca maruz kaldı dilerim gebelikle sonlanır da bu kadar şeye değer Allah’ın izniyle inşallah 🤲🥰
inşAllah hayırlısıyla cümlemizin duaları kabul olur 🤲🏻

Offf sinir bozucuuuuu
Biz burda sonuçlarımız e nabıza düşmeyince sinir oluyoruz sen maşAllah sabırlısın.
İnşAllah iyi haberlerini alırız 😍

inşAllah hayırlısıyla cümlemizin duaları kabul olur 🤲🏻
Ben aşırı sabırlıyım ama işte onları da çok darlamak istemedim dedim bugün geçsin sabah olsun biz arayalım altı üstü diyecek ki sonuçları iyi 😌 reçeteyi yolluyacam bu yani neyini uzatıyorsun sanki uzaya gideceğiz 🤣😂
Amin Amin inşallah canım benim durumun nasıl kendini nasıl hissediyorsun 🫶🏻🤲

Tabiiki inşallah erkenden arayacağız dilerim sonuçlar iyi çıkar sizi de haberdar edeceğim canım çok sağolun Allah razı olsun böyle önce seni bir geriyorlar nabzını yokluyorlar ondan sonra 🤨😁
Ne kdr saçma ama ya biliyorlar sonuçta beklediğini vicdan gerek resmen bunlara tebrik ediyorum seni valla ♥️🙏

Ne kdr saçma ama ya biliyorlar sonuçta beklediğini vicdan gerek resmen bunlara tebrik ediyorum seni valla ♥️🙏
Aynen öyle canım zaten bu konunun çok hassas olduğunu biliyorlar sürecin ne kadar zor olduğunu birde böyle saçma şekilde seni daha strese katıyorlar 😕😘

Ben aşırı sabırlıyım ama işte onları da çok darlamak istemedim dedim bugün geçsin sabah olsun biz arayalım altı üstü diyecek ki sonuçları iyi 😌 reçeteyi yolluyacam bu yani neyini uzatıyorsun sanki uzaya gideceğiz 🤣😂
Amin Amin inşallah canım benim durumun nasıl kendini nasıl hissediyorsun 🫶🏻🤲
Şükür iyiyim, ara ara hafif kramp tarzı birşeyler oluyor bugün düne göre daha az sanki bilemedim
Sivilce çıkartıyorum 😂
Mide bulantısı yok şükür ama bacakta bir tuhaf his var kramp mı desem kasılmamı desem bilemedim
Ama okuduğum kadarıyla bunlar ilaçların etkisinden oluyormuş.

Şu anlık negatif bir hissiyat yok ama işte zaman geçmiyor 😍
Transferden sonra İkinci gün bitti daha geçmiyoooorr 😂

Merhabalar kizlar, bu grubu geç farkettim maşallah baya aktif ☺️ diğer grup çok sakin. Beni de ekleyebilir misiniz listeye rica etsem. Yaş 39 5.gun embriyosu 4. Transfer 5 Mart - test günü 14 Mart bir düşük,bir erken doğum, geçen ay da negatif transfer var 😔 ama bu sefer umutluyum bakalım🙏
Canımm hoşgeldin🤗 Kayıpların için çok üzüldüm ama Allah umutlu bekleyişlerini gözaydınlığına çevirsin bu defa inşaallah 🤲🏻

Kizlar ya idrar testini illaki sabah ilk idrarla mi yapmam lazım bu kadar bekledim ama şimdi test eve geldi ya dürtüyor beni yap diye 🫣 bide çok pahalıymış boşa gitsin de istemiyorum ☺️
Sabah ilk idrarla yapılması gerekiyormuş canım ama akşam yapanlarda var burda bekleyemedikleri için 😂
Elinde birtane varsa eğer riske atma sabah yap şurda ne kaldı 😅

Back
X