- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Dündü kuzum. Cuma dayanamayıp yapmıştım tertemiz bir negatifti. Dün belimde karnımda ince bi ağrı vardı bugun işin tuhafı o da yok.Kaç gün geçti canım? Test yaptın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dündü kuzum. Cuma dayanamayıp yapmıştım tertemiz bir negatifti. Dün belimde karnımda ince bi ağrı vardı bugun işin tuhafı o da yok.Kaç gün geçti canım? Test yaptın mı
Öyle demeyeydin iyiydi geç yumurtala diye dua etHayırlısı olsun nisana kaldı seninki desene
İnşallah kız bende 2016 da kasım anneleri grubundaydım ama benimki kasım görünümlü ekim sıpası olduBen gidip kasım anneleri topigine yazdım bile bu aybhamile kalıyorum gelip burada aktif olacam diye.
Akrep burcuyum ben deeeeAkrep burcu kızım olursa çok sevinirim ama akrep burcu erkekleri çok zor oluyor
Kız halbuki seni çok sevmiştimBen de akrap burcu kizlarla anlasamam pek erkekler iyi kuzenlerde filan var. Sağlıkla olsun da isterse uzayli burcu olsun.
hoşgeldin canım benimde 10 mart bekleyelim bakalımGünaydın kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum bat 10 Mart bakalım bekliyorum
Ben de seni seviyorum bebeğim. Belki bana arizalar denk gelmiştir.Akrep burcuyum ben deeee
Kız halbuki seni çok sevmiştim
Canm yarın gidecem@Sertap12 canım ne yaptın kan verdin mi
Benide ekle canım.Selam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
H Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
merve 20 mart
M Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
R ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
@miyuuu 20 mart
@Eunmi3535 20 mart
@ozmut 16 Mart
@Askkadiniii 16 Mart
@yamures 12 mart
@Blackeyess 20 mart
@Ahenfatma 19 mart
@nureto 3 mart
@Vazelin005 19 mart
@BYV 9 mart
@Hanimhanmck 30 mart
@_Lila 27 mart
@Cernac 20 mart
@MelodiXX 28 mart
@zeyoo91 24 mart
@brcnyldz13 15 mart
@bsr0745 10 mart
Sonucunu bizimle de paylaş canım inşallah vardır
Sıkma canını bu ay olur inşallah. Daha zamanı değilmiş demek ki öyle düşün.Yokmuş maalesef sonuç 0.85 çıktı. Kimyasal da yaşamış olabilirim bilmiyorum
Ha bak o aklıma gelmedi e inşallah inşallhÖyle demeyeydin iyiydi geç yumurtala diye dua et
Sabah kalktığın gibi alırsın:)))Değerlendirme kısmı kolay duş almak mesele
Valla benim 3 4 aydır böyle adetten 1 hafta önce ağrı yaşar oldum. Eskiden adetten 1 gun once ağrırdı adet olacağını anlardım. Gecen ay çok ümitlendim. Normalden 3gun erken adet olunca hevesim kursağımda kaldı. Ümitlenen daha daBenimde bat 10 Mart ve şuan kasık bel ve göğüs ağrılarım var.
geçen ay üşütmeden 10 gün geciktim geciktikçe ağrılarım devam etti testler boş çıkınca antibiyotik aldım başladığımın ertesi günü regl oldum şimdi de 9 gün kala bel kasık göğüs ağrılarım başladı yine üşüttüm herhalde diyorum
Kızma yaa belki işe yarar o değil de Allah istediği zaman sıkı korunanlara bile veriyor onun bileceği iş.. Bende enazından ebeye git diyenlerden kurtuldum en başta sürekli dibimde olan kaynanamdanSen gidecegin yere gittin
Canım henüz pik yapmamış teste devamkizlar nolur cevap yazin ovulasyon testi hakkinda bilgim yok ilk defa deniyorum yardim eder misiniz? Adetim dün bitti. dün ve bugun ayni saatte ovulasyon testini yaptim. 2 saat oncesinden sivi alimini biraktm aynen denildigi sekilde uyguladim sizce dogrumu ilerliyorum. Eki Görüntüle 2599672