• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık 🤗
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım 🤗

hasbeee hasbeee 20 mart

@Tokerrr 26 şubat

Life light Life light 2 mart

@Ipek8006 4 mart

H Hufezaa 26 mart

@Tugce3333 10 mart

merve merve 20 mart

M Masalmina 17 mart

@Orkidem 17 mart

moonandstar moonandstar 27 şubat

@xy35 6 mart

@Calypso95 14 mart

@Rainbow3461 10 mart

@Nimet yardim 17 mart

@Esennn91 15 mart

@Bensiz58 28 şubat

Jamie35 Jamie35 5 mart

@yubucukp 8 mart

@Sinebend 5 mart

@arzu123 23 mart

@yazasimvar 24 Mart

R ressamasel 20 mart

@Nosking 5 mart

@benibekleyin 9 mart

@miyuuu 20 mart

@Eunmi3535 20 mart

@ozmut 16 Mart

@Askkadiniii 16 Mart

@yamures 12 mart

@Blackeyess 20 mart

@Ahenfatma 19 mart

@nureto 3 mart

@Vazelin005 19 mart

@BYV 9 mart

@Hanimhanmck 30 mart

@_Lila 27 mart

@Cernac 20 mart

@MelodiXX 28 mart

@zeyoo91 24 mart

@brcnyldz13 15 mart

@bsr0745 10 mart
Benide ekle canım.

Benim kırmızılar 5 gün gecikmeyle geldi :duduk::duduk: yeni bat 2 nisan. Mart ayında hediye olarak gelsin bize bu ay eşimin de benim de doğum günümüz var 😊

Benimde bat 10 Mart ve şuan kasık bel ve göğüs ağrılarım var.
geçen ay üşütmeden 10 gün geciktim geciktikçe ağrılarım devam etti testler boş çıkınca antibiyotik aldım başladığımın ertesi günü regl oldum :duduk: şimdi de 9 gün kala bel kasık göğüs ağrılarım başladı yine üşüttüm herhalde diyorum:olamaz:
Valla benim 3 4 aydır böyle adetten 1 hafta önce ağrı yaşar oldum. Eskiden adetten 1 gun once ağrırdı adet olacağını anlardım. Gecen ay çok ümitlendim. Normalden 3gun erken adet olunca hevesim kursağımda kaldı. Ümitlenen daha da

Ben dr dan geldim bu sefer femare başlattı baktı klomenle olmuyor Pazartesi gidicem tekrar kontrole iğne olucam
Femare kullanan var mı aramız da kızlar 🙄

kizlar nolur cevap yazin ovulasyon testi hakkinda bilgim yok ilk defa deniyorum yardim eder misiniz? Adetim dün bitti. dün ve bugun ayni saatte ovulasyon testini yaptim. 2 saat oncesinden sivi alimini biraktm aynen denildigi sekilde uyguladim sizce dogrumu ilerliyorum.
20200303_150904.jpg

Kızlar ya bende adet olmadım hala ve bugün yoğun bi şekilde ilk defa bi günlük ped dolacak şekilde beyaz akıntım oldu Nedendir sizce?

kizlar nolur cevap yazin ovulasyon testi hakkinda bilgim yok ilk defa deniyorum yardim eder misiniz? Adetim dün bitti. dün ve bugun ayni saatte ovulasyon testini yaptim. 2 saat oncesinden sivi alimini biraktm aynen denildigi sekilde uyguladim sizce dogrumu ilerliyorum. Eki Görüntüle 2599672
Canım henüz pik yapmamış teste devam

Back