- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dogru yapiyorum demekki tesekkurCanım henüz pik yapmamış teste devam
Adetin kaçıncı günündesin bende yapıyorum testdogru yapiyorum demekki tesekkur
bugun 8. gun. Dün bitti ve dün basladim yapmayaAdetin kaçıncı günündesin bende yapıyorum test
Benimde 11.gün henüz yumurtlama görmedimbugun 8. gun. Dün bitti ve dün basladim yapmaya
ben telefon uygulamasiyla yumurtlama gununu degerlendiriyodum ama tutmadi demekki farkli gun yumurtluyorum bakalim hangi gunmusBenimde 11.gün henüz yumurtlama görmedim
Ben bir senedir değerlendiriyorum Ovülasyon testi ile olmadı dahaben telefon uygulamasiyla yumurtlama gununu degerlendiriyodum ama tutmadi demekki farkli gun yumurtluyorum bakalim hangi gunmus
Regl oldum bugün ilk deneme başarısız olduEvet bebiş olabilir çok heyecanlı kan ver yarın
Yumurtlama mı olmuyor canım ?Ben bir senedir değerlendiriyorum Ovülasyon testi ile olmadı daha
ben yeniyim da daha bikac ay oldu Allah isteyen herkese versin insallahBen bir senedir değerlendiriyorum Ovülasyon testi ile olmadı daha
Üzülme canım ne kadar olmuşdu düşüneliRegl oldum bugün ilk deneme başarısız oldu
Cnm ama sıvıyı kesmeden önce bile en fazla yarım bsrsk iç fazla içip sonradan kesince de yanıltıyor. Bide 2 saat değil 3 saat bekleyip sıkışık idrarla yapdogru yapiyorum demekki tesekkur
1 yıldır deniyoruz 9 ay sonra doktora gttm hep erteledim öbür ay olur vsvs bütün testler yapıldı baktık ki yumurtlama olmamış sonra klomen verdi ve iğne canımÜzülme canım ne kadar olmuşdu düşüneli
Hayır canım oluyor ama bebek olmuyorYumurtlama mı olmuyor canım ?
Ne kadarlık evlisin canımben yeniyim da daha bikac ay oldu Allah isteyen herkese versin insallah
tamam oyle yapicamCnm ama sıvıyı kesmeden önce bile en fazla yarım bsrsk iç fazla içip sonradan kesince de yanıltıyor. Bide 2 saat değil 3 saat bekleyip sıkışık idrarla yap
Hayır canım oluyor ama bebek olmuyor
8 aylik evliyim ama bende 6 cm cikolata kisti var doktor gebe kalamayabilirsin dedi o yuzden denemeye basla dedi 2 aydir deniyoruz bu ayda olmazsa 3 olacakNe kadarlık evlisin canım
Olsun kuzum benim arkadaşım ikinci kullanmasın da hamile kaldı bir kere olmadı bir daha olmaz diye bişey yok1 yıldır deniyoruz 9 ay sonra doktora gttm hep erteledim öbür ay olur vsvs bütün testler yapıldı baktık ki yumurtlama olmamış sonra klomen verdi ve iğne canım
Allah nasip etsin canım inşAllah8 aylik evliyim ama bende 6 cm cikolata kisti var doktor gebe kalamayabilirsin dedi o yuzden denemeye basla dedi 2 aydir deniyoruz bu ayda olmazsa 3 olacak