• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boşuna yumurtlamak istemiyorum ben ya durdursak sonra kullanmak için olmuyormu? 1 hafta kocaya hasret geçecek nasıl keyifler olsun😁
Nie kız nereye gidiyor 😐 bu ay kalacak mı yani 🤦🏻‍♀️

Günaydın kızlar bende araniza yeni katılıyorum. Adet düzensizliği yasıyorum adet olunca ovulasyon testi alicam bakalım nasip :KK43:

Bat 9 mart, ara ara karin ve kasikta agrim var. Gecen Ay da böyle 1 hafta öncesinden adet olcam gibi ağrıyordu. Hamilemiyim ki diye heveslenmiştim olmadı. Hatta 3 gün erken adet oldum. Şimdi de ağrı var herhalde yine erken regl olcam yaa😒
Benimde bat 10 Mart ve şuan kasık bel ve göğüs ağrılarım var.
geçen ay üşütmeden 10 gün geciktim geciktikçe ağrılarım devam etti testler boş çıkınca antibiyotik aldım başladığımın ertesi günü regl oldum :duduk: şimdi de 9 gün kala bel kasık göğüs ağrılarım başladı yine üşüttüm herhalde diyorum:olamaz:

Günaydın kızlar bende araniza yeni katılıyorum. Adet düzensizliği yasıyorum adet olunca ovulasyon testi alicam bakalım nasip :KK43:
Bende adetliyim adetten sonra başlayacam teste. Hoş geldin 🤗

Benimde bat 10 Mart ve şuan kasık bel ve göğüs ağrılarım var.
geçen ay üşütmeden 10 gün geciktim geciktikçe ağrılarım devam etti testler boş çıkınca antibiyotik aldım başladığımın ertesi günü regl oldum :duduk: şimdi de 9 gün kala bel kasık göğüs ağrılarım başladı yine üşüttüm herhalde diyorum:olamaz:
Aman alma antibiyotik falan kendine dikkat et bu ay 🤭

Dün yatılı misafir geldi perşembeye kadar kalacaklar. Yanıbaşımda ama çok uzak olucaz😗
Yaaa ay hiç sevmem yatılı misafir 🤦🏻‍♀️ kolay gelsin ne diim 😭 yumurtlama günü yalnız kalırsınız elbet bi ara ya 😂 çekersin odaya 😂

Yaaa ay hiç sevmem yatılı misafir 🤦🏻‍♀️ kolay gelsin ne diim 😭 yumurtlama günü yalnız kalırsınız elbet bi ara ya 😂 çekersin odaya 😂
Misafir severim orda sorun yok ama yumurtlama dönemindeyim gelmeyin diyemedim 😁😁😁 odaya çekmek kolay gece zaten odadasın ama işte duş almak olmaz 😫 boşa gidecek gül gibi yumurtam

Misafir severim orda sorun yok ama yumurtlama dönemindeyim gelmeyin diyemedim 😁😁😁 odaya çekmek kolay gece zaten odadasın ama işte duş almak olmaz 😫 boşa gidecek gül gibi yumurtam
Dış almasında ne var kız terlemişm bi duş alayım desin onların yanında da 😂😂

Back