- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
Ben ne halt yiyim kız ozamanOnun için dedim zaten ter bahanesiyle duş alsın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ne halt yiyim kız ozamanOnun için dedim zaten ter bahanesiyle duş alsın diye
Kız bi bahaneyle gir işte hiç mi çıkmaz dışarı bu misafirler Ohoo olmaz ki öleeBen ne halt yiyim kız ozaman
Yok kuzum maalesef çıkmazlar.... Boşa giden yumurtammmmmKız bi bahaneyle gir işte hiç mi çıkmaz dışarı bu misafirler Ohoo olmaz ki ölee
Hayırlısı olsun nisana kaldı seninki deseneYok kuzum maalesef çıkmazlar.... Boşa giden yumurtammmmm
TamamdırGöremedim kaybolma bir yere bu ay burdayız.
Olabilir cnm yerleşme kanaması olabilir inşallah vardırSelam kizlar adetime 12 gun var bi saat once lavaboya gottim o saatten beri uyuyamadim . Kasiklarimda agri var hafif ve koyu kahve kan gibi bi buyuk leke gelmis ic cmasirina . Sizce hamilelik belirtisimi ?? Ilk ay ilk kez korunmuyorum . Zaten pihtilasma sorunum var akciger embolisi atlattim hamile kaldığımı anlar anlamaz doktora kosmam lazim kan sulandrci igne baslatmasi icin suandada corasprin kullaniyorum
Ben bu ay doktora falan gitmedim amaGöremedim kaybolma bir yere bu ay burdayız.
Insallah bide sag kasigim agriyor biraz bi saattir hafif rahatsz etmiycek sekildr . Ben sporda yapiyorum ama sakincasi olmaz herhaldeOlabilir cnm yerleşme kanaması olabilir inşallah vardır
Yok spor yapma kız belki vardır düşer falanInsallah bide sag kasigim agriyor biraz bi saattir hafif rahatsz etmiycek sekildr . Ben sporda yapiyorum ama sakincasi olmaz herhalde
Sen gidecegin yere gittinBen bu ay doktora falan gitmedim ama
Allah korusunYok spor yapma kız belki vardır düşer falan
Mantar kaşıntı yapıyor canım. Sirkeli su ile yıkarsan geçer inşallahKızlar afedersiniz özel bölgede kaşıntı neden olur yaşayan var mı?
Ben gidip kasım anneleri topigine yazdım bile bu aybhamile kalıyorum gelip burada aktif olacam diye.Kızlarrr ne zamandır yazamıyorum Mart bize iyi gelecek mi bakalım bi de kafayı sıyırdım ki ben sanırım Mart’ta hamiş olursam Kasım’da doğuyor akrep Burcu oluyor diye hesaplayıp burç özelliklerine bakıyorum
Akrep burcu kızım olursa çok sevinirim ama akrep burcu erkekleri çok zor oluyorBen gidip kasım anneleri topigine yazdım bile bu aybhamile kalıyorum gelip burada aktif olacam diye.
Ben de akrap burcu kizlarla anlasamam pek erkekler iyi kuzenlerde filan var. Sağlıkla olsun da isterse uzayli burcu olsun.Akrep burcu kızım olursa çok sevinirim ama akrep burcu erkekleri çok zor oluyor
Kaç gün geçti canım? Test yaptın mıKızlar ben hala adet olmadım sabahtan beride su içmeme rağmen 6 kere lavaboya gittim.umutlanmak istemiyorum sonra hep hüsran oluyor