- 1 Şubat 2020
- 1.632
- 1.008
- 83
İnş Allah canım yaaOlsun kuzum benim arkadaşım ikinci kullanmasın da hamile kaldı bir kere olmadı bir daha olmaz diye bişey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş Allah canım yaaOlsun kuzum benim arkadaşım ikinci kullanmasın da hamile kaldı bir kere olmadı bir daha olmaz diye bişey yok
insallahhhhAllah nasip etsin canım inşAllah
Aynı şekildeyim bir an ben yazdım sandım psikolojik herhaldeValla benim 3 4 aydır böyle adetten 1 hafta önce ağrı yaşar oldum. Eskiden adetten 1 gun once ağrırdı adet olacağını anlardım. Gecen ay çok ümitlendim. Normalden 3gun erken adet olunca hevesim kursağımda kaldı. Ümitlenen daha da
O lanet kistden bende de var maalesef ama benim kuzenim de 3 tane vardı ve doğal yollardan hamile kaldı.Benim dr bana hamile kalamıyabilirsin diye bişey söylemedi.İçini ferah tut sen elbet bi gün hepimiz evlatlarımıza kavuşucaz inşallah8 aylik evliyim ama bende 6 cm cikolata kisti var doktor gebe kalamayabilirsin dedi o yuzden denemeye basla dedi 2 aydir deniyoruz bu ayda olmazsa 3 olacak
yaa insallah bilmiyorum bana 4 ay dene olmazsa gel dedi bu ayda olmazsa 1 ay kaliyoO lanet kistden bende de var maalesef ama benim kuzenim de 3 tane vardı ve doğal yollardan hamile kaldı.Benim dr bana hamile kalamıyabilirsin diye bişey söylemedi.İçini ferah tut sen elbet bi gün hepimiz evlatlarımıza kavuşucaz inşallah
efendimmelinda burdamısın
merhaba canım, geçen gün seninle yazışmıştık. O günden sonra daha sakinim bilyormusun. Bu ay olacak diye hergün takmıyorum artık.efendim
merhaba çok sevindim kuzum at kafadan düşünme hiçbir şey, niye niye diye sormadıkça gelecek o bebiş darısı da başımıza olacak inşallahmerhaba canım, geçen gün seninle yazışmıştık. O günden sonra daha sakinim bilyormusun. Bu ay olacak diye hergün takmıyorum artık.
İnşaallah canım. Birbirimize çok dua edelimmerhaba çok sevindim kuzum at kafadan düşünme hiçbir şey, niye niye diye sormadıkça gelecek o bebiş darısı da başımıza olacak inşallah
Hadi inş.Kızlar selam, bugün döngümün 12. günü, testim pik olmuş. Haydi hayırlısı
Arkadaşlar martta hamiş yokmu daha benmi kaçırdım
inşallah peş peşe alırız o güzel haberleriİnşaallah canım. Birbirimize çok dua edelim
hayırlı olsun mart sana uğurlu gelir inşallah miyuuuKızlar selam, bugün döngümün 12. günü, testim pik olmuş. Haydi hayırlısı
inşallah peş peşe alırız o güzel haberleri
hayırlı olsun mart sana uğurlu gelir inşallah miyuuu
Ben canım..2 aydır kullanıyorum ilk klomenle başladık sonra o ay olayınca femara verdi o da olmadı bu 3.ayımBen dr dan geldim bu sefer femare başlattı baktı klomenle olmuyor Pazartesi gidicem tekrar kontrole iğne olucam
Femare kullanan var mı aramız da kızlar
test yap hemennnKızlar ya bende adet olmadım hala ve bugün yoğun bi şekilde ilk defa bi günlük ped dolacak şekilde beyaz akıntım oldu Nedendir sizce?