- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıvıya dikkat etmemiş olabilirsin. Yarım bardak su içip 3 4 saat sonra sıkışık idrarla yapmalısın. O gün hiç 1 bardaktan fazla içmemelisnMesela 1.foto sün yaptığım test çizgi belirgin ama bugun o testteki çizgi silikleşmiş. Asbei @ressamasel
İnşallah gelmez. Benimki geldi bile yavaştanohh kasık batmalarım başladı bugün adet günüm henüz olmadı ve yine pskolojik gebelik belirtilerim başladı hadi bakalım
Anladım canım 2 saat önceden sıvı tüketimini bırakarak yapıyorum ve sıkışık idrarla ama henüz yumrtlama olmamış demi benim anlamadığım test sonradan silikleşebilir mi biz sadece ilk 5 dakikada cıkam sonucu mu dikkate almalıyızSıvıya dikkat etmemiş olabilirsin. Yarım bardak su içip 3 4 saat sonra sıkışık idrarla yapmalısın. O gün hiç 1 bardaktan fazla içmemelisn
bi kaç saat kendimi gebe sanayımda gelir yarınaİnşallah gelmez. Benimki geldi bile yavaştan
Belli olmaz belki bu sefer gerçek belirtidirohh kasık batmalarım başladı bugün adet günüm henüz olmadı ve yine pskolojik gebelik belirtilerim başladı hadi bakalım
Ama cnm nede olsa birazdan sıvıyı kesecem diyip bir sürahi su içersen olmaz o gün boyunca oruçlu gibi olacaksın. Azar azar. Mesela sabah 7 de kalk ilk idrarını yap yarım bardak su iç saat 11 de ikinci idrarla test yap işte kesin sonuç bu şekilde çıkar sonra testi yaptıktan sonra yine yarım bardak su içip 3 4 saat sonra tekrar testAnladım canım 2 saat önceden sıvı tüketimini bırakarak yapıyorum ve sıkışık idrarla ama henüz yumrtlama olmamış demi benim anlamadığım test sonradan silikleşebilir mi biz sadece ilk 5 dakikada cıkam sonucu mu dikkate almalıyız
Ama bu şekilde de hayal kırıklığı oluyır bebi kaç saat kendimi gebe sanayımda gelir yarına
evett oluyo elimde değilkiAma bu şekilde de hayal kırıklığı oluyır be
Tam kopkoyu olacak t çizgisi c den daha koyu olduğunda çatlamak üzere demek. T çizgisi silinmeye başlayınca çatlamış demekAnladım canım 2 saat önceden sıvı tüketimini bırakarak yapıyorum ve sıkışık idrarla ama henüz yumrtlama olmamış demi benim anlamadığım test sonradan silikleşebilir mi biz sadece ilk 5 dakikada cıkam sonucu mu dikkate almalıyız
ayy ağzın ballar kaymaklar baklavalar fındıklar fıstıklar yesinnnBelli olmaz belki bu sefer gerçek belirtidir
Ya benim bu ay ki hamilelik belirtilerimi sorma yani hamile olsam böyle belirti yaşamazdım. Psikolojikmen az kalsın kusacaktım hamilelik belirtisi diyeevett oluyo elimde değilki
. Testin üstünde 8 saat arayla test yapılmalıdır yazıyor ama bende sabah genelde 7 8 gibi mutlaka kalkarım tuvalete daha sonra uyanınca direk 2. İdrarla yapıyorum bu testi . Ama yinede 1 gün arayla biz değerlendiriyoruz tutar diyeAma cnm nede olsa birazdan sıvıyı kesecem diyip bir sürahi su içersen olmaz o gün boyunca oruçlu gibi olacaksın. Azar azar. Mesela sabah 7 de kalk ilk idrarını yap yarım bardak su iç saat 11 de ikinci idrarla test yap işte kesin sonuç bu şekilde çıkar sonra testi yaptıktan sonra yine yarım bardak su içip 3 4 saat sonra tekrar test
Yaa bi kaç saat bile hamiş hissetmek çok güzel bi duygu değil mi yaaayy ağzın ballar kaymaklar baklavalar fındıklar fıstıklar yesinnn
valla bende öyleYa benim bu ay ki hamilelik belirtilerimi sorma yani hamile olsam böyle belirti yaşamazdım. Psikolojikmen az kalsın kusacaktım hamilelik belirtisi diye
hemdeee nasıll güzel hayali bile muhteşemYaa bi kaç saat bile hamiş hissetmek çok güzel bi duygu değil mi yaa
Darısı öbür aya olsun ama gerçeği olsunYa benim bu ay ki hamilelik belirtilerimi sorma yani hamile olsam böyle belirti yaşamazdım. Psikolojikmen az kalsın kusacaktım hamilelik belirtisi diye
İçimdeki ses hadi bir gebelik testi daha zayi edelim diyohemdeee nasıll güzel hayali bile muhteşem
kızz edelimde hayatımda hiç gebelik testi yapmadım benİçimdeki ses hadi bir gebelik testi daha zayi edelim diyo