- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıvıya dikkat etmemiş olabilirsin. Yarım bardak su içip 3 4 saat sonra sıkışık idrarla yapmalısın. O gün hiç 1 bardaktan fazla içmemelisnMesela 1.foto sün yaptığım test çizgi belirgin ama bugun o testteki çizgi silikleşmiş.Asbei @ressamasel
İnşallah gelmez. Benimki geldi bile yavaştanohh kasık batmalarım başladıbugün adet günüm henüz olmadı ve yine pskolojik gebelik belirtilerim başladı hadi bakalım
![]()
Anladım canım 2 saat önceden sıvı tüketimini bırakarak yapıyorum ve sıkışık idrarla ama henüz yumrtlama olmamış demi benim anlamadığım test sonradan silikleşebilir mi biz sadece ilk 5 dakikada cıkam sonucu mu dikkate almalıyızSıvıya dikkat etmemiş olabilirsin. Yarım bardak su içip 3 4 saat sonra sıkışık idrarla yapmalısın. O gün hiç 1 bardaktan fazla içmemelisn
bi kaç saat kendimi gebe sanayımda gelir yarınaİnşallah gelmez. Benimki geldi bile yavaştan![]()
Belli olmaz belki bu sefer gerçek belirtidirohh kasık batmalarım başladıbugün adet günüm henüz olmadı ve yine pskolojik gebelik belirtilerim başladı hadi bakalım
![]()
Ama cnm nede olsa birazdan sıvıyı kesecem diyip bir sürahi su içersen olmazAnladım canım 2 saat önceden sıvı tüketimini bırakarak yapıyorum ve sıkışık idrarla ama henüz yumrtlama olmamış demi benim anlamadığım test sonradan silikleşebilir mi biz sadece ilk 5 dakikada cıkam sonucu mu dikkate almalıyız
Ama bu şekilde de hayal kırıklığı oluyır bebi kaç saat kendimi gebe sanayımda gelir yarına![]()
evett oluyo elimde değilkiAma bu şekilde de hayal kırıklığı oluyır be![]()
Tam kopkoyu olacak t çizgisi c den daha koyu olduğunda çatlamak üzere demek. T çizgisi silinmeye başlayınca çatlamış demekAnladım canım 2 saat önceden sıvı tüketimini bırakarak yapıyorum ve sıkışık idrarla ama henüz yumrtlama olmamış demi benim anlamadığım test sonradan silikleşebilir mi biz sadece ilk 5 dakikada cıkam sonucu mu dikkate almalıyız
ayy ağzın ballar kaymaklar baklavalar fındıklar fıstıklar yesinnnBelli olmaz belki bu sefer gerçek belirtidir![]()
Ya benim bu ay ki hamilelik belirtilerimi sorma yani hamile olsam böyle belirti yaşamazdım. Psikolojikmen az kalsın kusacaktım hamilelik belirtisi diyeevett oluyo elimde değilki![]()
Ama cnm nede olsa birazdan sıvıyı kesecem diyip bir sürahi su içersen olmazo gün boyunca oruçlu gibi olacaksın. Azar azar. Mesela sabah 7 de kalk ilk idrarını yap yarım bardak su iç saat 11 de ikinci idrarla test yap işte kesin sonuç bu şekilde çıkar
sonra testi yaptıktan sonra yine yarım bardak su içip 3 4 saat sonra tekrar test
Yaa bi kaç saat bile hamiş hissetmek çok güzel bi duygu değil mi yaaayy ağzın ballar kaymaklar baklavalar fındıklar fıstıklar yesinnn![]()
Ya benim bu ay ki hamilelik belirtilerimi sorma yani hamile olsam böyle belirti yaşamazdım. Psikolojikmen az kalsın kusacaktım hamilelik belirtisi diye![]()
hemdeee nasıll güzel hayali bile muhteşemYaa bi kaç saat bile hamiş hissetmek çok güzel bi duygu değil mi yaa![]()
Ya benim bu ay ki hamilelik belirtilerimi sorma yani hamile olsam böyle belirti yaşamazdım. Psikolojikmen az kalsın kusacaktım hamilelik belirtisi diye![]()
İçimdeki ses hadi bir gebelik testi daha zayi edelim diyohemdeee nasıll güzel hayali bile muhteşem![]()
kızz edelimde hayatımda hiç gebelik testi yapmadım benİçimdeki ses hadi bir gebelik testi daha zayi edelim diyo![]()