• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 20 Mart 😊 ama benim adetim bitmesi daha senin bitti mi
16sında başladı 21nde bitti canım benim genelede 32 33 günde bir geliyor yani evlenince böyle uzadı normalde 29 30 günde gelirdi 5 aylık evliyim ocak ayında ilk defa korunmadık olmadı bende şubat ayında test aldım bakalım ona göre hareket edicez

16sında başladı 21nde bitti canım benim genelede 32 33 günde bir geliyor yani evlenince böyle uzadı normalde 29 30 günde gelirdi 5 aylık evliyim ocak ayında ilk defa korunmadık olmadı bende şubat ayında test aldım bakalım ona göre hareket edicez
Hayırlısı canım benim daha 4.gün

kızlar bende geldim buraya .bu ay olmadı önümüzdeki ay bakicaz bizde 3ay oldu korunmayı bıraktık inşallah 2.cocuk istiyoruz 3yasinda bi kızım var evlendim ilk geceden hamile kaldım tek seferde bakalım bu nasıl olucak Allah'ım inşallah hepimize hayırlı ile sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Hoşgeldin canım bende aynı 2. Çocuğu istiyorum 1 kızım var ilk gece hamile kaldım şuan 6 yaşında benim yaşım 22 erken anne oldum 4 aydır korunmuyorum bu 5.ayim insallah bu ay tutar bakalim kismet ❤🤲🥰

Hoşgeldin canım bende aynı 2. Çocuğu istiyorum 1 kızım var ilk gece hamile kaldım şuan 6 yaşında benim yaşım 22 erken anne oldum 4 aydır korunmuyorum bu 5.ayim insallah bu ay tutar bakalim kismet ❤🤲🥰
Ben sağda solda seni gördükçe çok üzülüyorum ya. 😔

Hoşbuldum kuzum İnşallah oluruz canım bende 2.ciyi istrym Allah'ım.tez zamanda nasip etsin inşallah ikizimEde bende 28 yasindayim bu arada

Hoşbuldum kuzum İnşallah oluruz canım bende 2.ciyi istrym Allah'ım.tez zamanda nasip etsin inşallah ikizimEde bende 28 yasindayim bu arada
Amin kuzum insallah 🤲🤲🤲❤amin kuzum hepimize inşallah tez zamanda sağlıkla ❤🤲🤲🤲🥰 sende çok gençsin daha olur inşallah senin kızın daha küçük zaten ben yeni yeni oturttum kafamda çocuk meselesini daha önce korkuyordum erken diye ☺️

Bence güzel bişey ne güzel okul konusunda eğer ilerlemişse de çok özenirim biz okulu bitir derken yaş geçiyor hem okul okuyup hem çocuğu olanlara özeniyorum
Ya 16 yaşında çocuğun doğurmuş olması inanılmaz üzücü erken annelik böyle bir sey değil. Daha kendini tanımadan bir ton sorumluluk. 😣

Bence güzel bişey ne güzel okul konusunda eğer ilerlemişse de çok özenirim biz okulu bitir derken yaş geçiyor hem okul okuyup hem çocuğu olanlara özeniyorum
Okul okumuyorum canım ama dışarıdan yazılcam inşallah orta okul mezunuyum lise 1den terk malesef ☺️

İnşallah öyledir :KK68: Ben 1 buçuk senedir bekliyorum olursa ilk olacak, yaşım genç henüz 22 ama yumurtlama tembelliği var bende o yüzden olmayacak korkusu sarıyor
Aynı yaştayız biz de 1.5 yıldır düşünüyoruz ve sanırım bnde de 2 aydır yumurta tembelliği var. Bu ayda kan verdim olmadi. Martta klomene basliycaz hayırlısıyla. Bakalım inşallah o zamn olucak. Rabbim isteyen herrrrkesee nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 😊🥰

Back