- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Yapmamann iyi kuzum ya yapmak hayal kırıklığı oluyor yarın öbür de gelmezse adetin yaparsınkızz edelimde hayatımda hiç gebelik testi yapmadım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmamann iyi kuzum ya yapmak hayal kırıklığı oluyor yarın öbür de gelmezse adetin yaparsınkızz edelimde hayatımda hiç gebelik testi yapmadım ben
midem bulanıyo başım dönüyo kasıklarıma iğneler batıyo göğüslerim ağrıyo gerçek bir hamileden daha çok belirtim varYapmamann iyi kuzum ya yapmak hayal kırıklığı oluyor yarın öbür de gelmezse adetin yaparsın
bencede ya hiç yapmadım olmaması üzer çünkü şöyle bi 2 gün geçerse eğer yaparım ama sanmıyorum hiçbir hissiyatım yokYapmamann iyi kuzum ya yapmak hayal kırıklığı oluyor yarın öbür de gelmezse adetin yaparsın
Bende bu belirtiler olsa beşik bakmaya başlardımyoo ben
midem bulanıyo başım dönüyo kasıklarıma iğneler batıyo göğüslerim ağrıyo gerçek bir hamileden daha çok belirtim var
ayy koptumm şuann bende tek kendim delirdim sanırdmBende bu belirtiler olsa beşik bakmaya başlardım
AlttanMervee kist için karından mı muayene ediyor seninde doktorun yoksa alttan mı??
Ben de anladim neden oldugunu da @Die blume un doktoru bakmadi diye sadirdim.Kontrol edilir canım ilaç kullanıyorsan illa ki çağırır atabildin mi o yumurtaları regl ile ona bakılır beni de çağırıyor doktorum.
Allah sabır versin canım benim yaa çok zor süreçler yaşamışsın32 haftalıktı canım ölü doğum yaptım sezeryan oldum ama bebeğim yoktu
İlk günler günde bir kere yapılıyor artık çatlamak üzereyken 3 saatte bir yapıyoruz. Testin üstünde 8 saat arayla test yapılmalıdır yazıyor ama bende sabah genelde 7 8 gibi mutlaka kalkarım tuvalete daha sonra uyanınca direk 2. İdrarla yapıyorum bu testi . Ama yinede 1 gün arayla biz değerlendiriyoruz tutar diye
İnşallah ☺Darısı öbür aya olsun ama gerçeği olsun
benimki hepbakti feemrada simdi rahim filminde bakacak herhalde yada senin vücut kist yapmiyor dedi bana ondan demekkiBen de anladim neden oldugunu da @Die blume un doktoru bakmadi diye sadirdim.
Yaaa ne kadar zor bi durum yaa. Ha karnındaki ölmüş ha yanındaki çocuğun ölmüş aynı şey galiba Allah sabır versin32 haftalıktı canım ölü doğum yaptım sezeryan oldum ama bebeğim yoktu
Dogru soyluyosun bakcak zaten.benimki hepbakti feemrada simdi rahim filminde bakacak herhalde yada senin vücut kist yapmiyor dedi bana ondan demekki
Çok zordu kuzum başk şehirde ailem eşim yok tek başıma sezeryan a girdimYaaa ne kadar zor bi durum yaa. Ha karnındaki ölmüş ha yanındaki çocuğun ölmüş aynı şey galiba Allah sabır versin
Allah sabır versin yaaÇok zordu kuzum başk şehirde ailem eşim yok tek başıma sezeryan a girdim
Allah sabır versin çok üzüldümÇok zordu kuzum başk şehirde ailem eşim yok tek başıma sezeryan a girdim
Sağol canımAllah sabır versin çok üzüldüm
Yeni bebeğim gelse üzüntüm azalır inşAllahAllah sabır versin yaa
Canım seni daha fazla üzmek istemem ama neden kalbi durmuş belli mi baya büyükmüş.inşallah en kısa zamanda meleğin gelirYeni bebeğim gelse üzüntüm azalır inşAllah
Gelir inşallah en yakın zamandaYeni bebeğim gelse üzüntüm azalır inşAllah