• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum ama artık büyüdüm alıştım şimdi herkez benim yaşımda evli yada evlenio basta çok zorlaniodum şuan iyiyiz 🥰 Sağol kuzum düşündüğün için çok tatlısın ❤🥰🤗
Yani insallah hiç üzulmemişsindir. İnsallah Allah avladina da sana da hayırlı ömürler versin. Ben 28.5 yaşındayım hala sımarık kız çocuğu modundayım. Bana senin durumunu duymak bile travma geliyor. Yanlış anlama lütfen. Bilmiyorum kendimi anlatabiliyor muyum? İnşallah kocan iyidir. 🥰🤲🏻

Hoşgeldin canım bende aynı 2. Çocuğu istiyorum 1 kızım var ilk gece hamile kaldım şuan 6 yaşında benim yaşım 22 erken anne oldum 4 aydır korunmuyorum bu 5.ayim insallah bu ay tutar bakalim kismet ❤🤲🥰
Bende 22 :confused:

Amin kuzum insallah 🤲🤲🤲❤amin kuzum hepimize inşallah tez zamanda sağlıkla ❤🤲🤲🤲🥰 sende çok gençsin daha olur inşallah senin kızın daha küçük zaten ben yeni yeni oturttum kafamda çocuk meselesini daha önce korkuyordum erken diye ☺
Amin cnm benim inşallah çok sağol inşallah olur ben dedim çok açılmasın arası rabbim inşallah nasip ederse biran önce olur 2.bebislerimiz 🤲🤲🤲🤲🥰

Kızlar ovulasyon testi kullanan var mı ben yapıyorum çizgi biraz koyu oluyor o teste ertesi gün baktığımda silikleşmiş oluyor sizinde öyle mi

Kızlar ovulasyon testi kullanan var mı ben yapıyorum çizgi biraz koyu oluyor o teste ertesi gün baktığımda silikleşmiş oluyor sizinde öyle mi
Ben yapıyorum cnm anlıyorum istersen at buraya bilenler yorum yapsn

E bende de olmuyor. Hiç ağrı sızı vs. şikayetim de olmuyor ama her ay 3. Gün kontrok ediyor. Kafam karıstı niye farklı bu uygulama. :KK64:
Kontrol edilir canım ilaç kullanıyorsan illa ki çağırır atabildin mi o yumurtaları regl ile ona bakılır beni de çağırıyor doktorum.

Yani insallah hiç üzulmemişsindir. İnsallah Allah avladina da sana da hayırlı ömürler versin. Ben 28.5 yaşındayım hala sımarık kız çocuğu modundayım. Bana senin durumunu duymak bile travma geliyor. Yanlış anlama lütfen. Bilmiyorum kendimi anlatabiliyor muyum? İnşallah kocan iyidir. 🥰🤲🏻
Amin kuzum 🤲🤲🤲
Başlarda üzüldüm zorlandım eski hayatımı özledim ama şuan çok şükür herşey iyi yolunda evlilik oturdu
BBend oyleyim buyumedimki kişilik meselesi o kuzum ben büyümem:D eşimde şikayetçi deil böyle seviyor çok şükür
Yok kuzum bie yanlış anlim ❤ cok sukur kuzum cok iyi Allah ragzi olsun ondan 🤲🤲🤲

Benimkine alttan baktı ama devlette karından bakıldı
Beni ilk ay alttan sonra ki 2 ay karından etti zaten bir şey yok kist falan atmışsın dedi.Dedim bakalım sizin ki nasıl yanlış bir şey olmasın gerçi 3 gün sonra tekrar çağırıp alttan yine bakıyor

Mesela 1.foto sün yaptığım test çizgi belirgin ama bugun o testteki çizgi silikleşmiş. Asbei Asbei R ressamasel

Eklentiler

• 2EBB3746-00B0-4A0B-BEFF-EC7ADD770C2A.jpeg
    2EBB3746-00B0-4A0B-BEFF-EC7ADD770C2A.jpeg
    52,6 KB · Görüntüleme: 22
  • image.jpg
    image.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 19
Amin cnm benim inşallah çok sağol inşallah olur ben dedim çok açılmasın arası rabbim inşallah nasip ederse biran önce olur 2.bebislerimiz 🤲🤲🤲🤲🥰
Amin kuzum insallah 🤲🤲🤲❤ benimki ağlıo yanlizim kimsem yok die istio benden çok oyuzden istiyorum olsun sende iyisini yapıosun tek kalmasın inşallah olur kuzum hepimizin 🤲🤲🤲

Back