- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
R ressamasel istersen cevap vermeyebilirsin üzülme tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende merak ettimR ressamasel istersen cevap vermeyebilirsin üzülme tekrar
Tansiyon canım . Eşi ayrıldı ve kaybettim preeklemsi geçirdim yani gebelik zehirlenmesiCanım seni daha fazla üzmek istemem ama neden kalbi durmuş belli mi baya büyükmüş.inşallah en kısa zamanda meleğin gelir
Bebeğim öldü bende ölümden döndüm kızlar yoğun bakımda yattım on beş gün organ yetmezliğine girdim tedavi oldum şuan iyiyim amaValla bende merak ettim
Çok üzüldüm canım evlat acısını bilirim. Ahirette şefaatçi olacak diye kendimi teselli etmeye çalıştım. Rabbim bidaha yaşatmasın bu acıyı kimseyeTansiyon canım . Eşi ayrıldı ve kaybettim preeklemsi geçirdim yani gebelik zehirlenmesi
Amin canım sizde mi kaybettiniz herşeyini almıştım eşyaları var kendisi yokÇok üzüldüm canım evlat acısını bilirim. Ahirette şefaatçi olacak diye kendimi teselli etmeye çalıştım. Rabbim bidaha yaşatmasın bu acıyı kimseye
Gerçekten çok büyük ve çok acı şeyler yaşamışsın. Rabbim onu sana şefaatçi kılsın inşallahBebeğim öldü bende ölümden döndüm kızlar yoğun bakımda yattım on beş gün organ yetmezliğine girdim tedavi oldum şuan iyiyim ama
Çok geçmiş olsun canım sen iyiysen allahın izniyle tekrar olur bebeğin.allah bir daha yaşatmasın kimseyi de evladıyla sınamasın.Bebeğim öldü bende ölümden döndüm kızlar yoğun bakımda yattım on beş gün organ yetmezliğine girdim tedavi oldum şuan iyiyim ama
Amin canım bir sene oldu düşünüyorum olmadı henüz bakalımÇok geçmiş olsun canım sen iyiysen allahın izniyle tekrar olur bebeğin.allah bir daha yaşatmasın kimseyi de evladıyla sınamasın.
Benim bebeğim küçüktü 10 haftalıktı ama evlat evlattır. Hala üzülüyorum şuan 30 haftalık olacaktı benimle olsaydı. Sizin acınız daha fazlaAmin canım sizde mi kaybettiniz herşeyini almıştım eşyaları var kendisi yok
Birde ben sezeryan oldum boşu boşuna canımBenim bebeğim küçüktü 10 haftalıktı ama evlat evlattır. Hala üzülüyorum şuan 30 haftalık olacaktı benimle olsaydı. Sizin acınız daha fazla
Bende varım dicem ama aşılama ile olmadı normal yolla mi olacakSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
hasbeee 20 mart
@Tokerrr 26 şubat
Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
@Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
@Bensiz58 28 şubat
@Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
@Sinebend 5 mart
@arzu123 23 mart
@yazasimvar 24 Mart
R ressamasel 20 mart
@Nosking 5 mart
@benibekleyin 9 mart
Rabbim sabır versin gerçekten çok üzülüyorum böyle kayıplara. İsmin ne canım namazdan sonra isminle dua etmek istiyorumBirde ben sezeryan oldum boşu boşuna canım
Olur inşallh nie öyle düşünüyorsn zamanını bekliyor olavak inşallahBende varım dicem ama aşılama ile olmadı normal yolla mi olacak
Ümitsiz olma tüp bebekle bile olmayıp normal olan var Ranbbim nasip ettimi hiç bişey engel olamazBende varım dicem ama aşılama ile olmadı normal yolla mi olacak
Melike kuzumRabbim sabır versin gerçekten çok üzülüyorum böyle kayıplara. İsmin ne canım namazdan sonra isminle dua etmek istiyorum
İnsallah ama canım galiba benimki seneye kaldı esimde yurt dışına gidiyor çalışmaya hayırlısı artikOlur inşallh nie öyle düşünüyorsn zamanını bekliyor olavak inşallah
İnşallah duysun sesimizi RabbimmÜmitsiz olma tüp bebekle bile olmayıp normal olan var Ranbbim nasip ettimi hiç bişey engel olamaz
Tamam canım bundan sonra aklımda ve duamdasın hepMelike kuzum