- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
20 Mart canımBat kaç cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 Mart canımBat kaç cnm
bende her ay hamile sanıyorum tüm belirtiler var belirtilerim kadar gebe kalsaydım 20. bebemi doğuruyodum ama gel görki boşşBir de algıda seçicilik oldu hamile ve bebek arabası görüyorum sürekli
Denemeye başladığımız ilk 3-4 ay bende öyleydim kesin hamileyim diye bebek kıyafeti bakıyordumsonra alıştım hamile kalamamayaayy valla bilmiyordum ben hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu sokakta herkes hamile Kolay bişey olsa gerek diyordumbende her ay hamile sanıyorum tüm belirtiler var belirtilerim kadar gebe kalsaydım 20. bebemi doğuruyodum ama gel görki boşş
aynenn bende kolay sanıyodumm etrafımda herkes patır patır doğuruyo ne bilim meğer hiç öle değilmiş yoruldum bezdm hamile kalırsam kocamı ayda 1 görücem bıktımmmDenemeye başladığımız ilk 3-4 ay bende öyleydim kesin hamileyim diye bebek kıyafeti bakıyordumsonra alıştım hamile kalamamayaayy valla bilmiyordum ben hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu sokakta herkes hamile Kolay bişey olsa gerek diyordum
Bence ben hamile kalırsam kocam beni görmeye 2 ayda bir geliraynenn bende kolay sanıyodumm etrafımda herkes patır patır doğuruyo ne bilim meğer hiç öle değilmiş yoruldum bezdm hamile kalırsam kocamı ayda 1 görücem bıktımmm
Hepsini aynı anda içmek bi sorun yaratmasın canım araştırsaydınAyrıca çakşır kökü suyu ve hayıt suyu içiyorum
İnşallah bu yıl kavusuruz bebeklerimizebende senin gbi 15 aydır. uğraşıyorum olmuyor. olmuyor.
Bende aynen öyle gecen avm ye gittik e bebek magazasını gezdikBir de algıda seçicilik oldu hamile ve bebek arabası görüyorum sürekli
Valla bilmiyorum canım bakalımHepsini aynı anda içmek bi sorun yaratmasın canım araştırsaydın
İnsan o minicik şeyleri görünce daha çok istiyorrBende aynen öyle gecen avm ye gittik e bebek magazasını gezdik
Geçen gün arkadaşlarımla buluştum biri bu ay doğum yapıcak biri yazın sürekli bi doğum hamilelik muhabbetti bana fenalıklar geldi bi araAynen stres yapmadsn olmuyor Her gün bir hamile haberi duyuyoruz
Of sormaaeltim agustos da doğum yapcakGeçen gün arkadaşlarımla buluştum biri bu ay doğum yapıcak biri yazın sürekli bi doğum hamilelik muhabbetti bana fenalıklar geldi bi ara
Evett yaaaİnsan o minicik şeyleri görünce daha çok istiyorr
Sen hamile kalınca aynı muhabbeti onlara yap intikam alGeçen gün arkadaşlarımla buluştum biri bu ay doğum yapıcak biri yazın sürekli bi doğum hamilelik muhabbetti bana fenalıklar geldi bi ara