• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bende bir seneyi geçti bebek düşünüyorum ama olmadı bu ay bir kaç şey deniyorum umarım hayırlı gelir🙏

bende her ay hamile sanıyorum tüm belirtiler var :KK70: belirtilerim kadar gebe kalsaydım 20. bebemi doğuruyodum ama gel görki boşş :KK70:
Denemeye başladığımız ilk 3-4 ay bende öyleydim kesin hamileyim diye bebek kıyafeti bakıyordum🤗sonra alıştım hamile kalamamaya😆ayy valla bilmiyordum ben hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu sokakta herkes hamile Kolay bişey olsa gerek diyordum🤣

Denemeye başladığımız ilk 3-4 ay bende öyleydim kesin hamileyim diye bebek kıyafeti bakıyordum🤗sonra alıştım hamile kalamamaya😆ayy valla bilmiyordum ben hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu sokakta herkes hamile Kolay bişey olsa gerek diyordum🤣
aynenn bende kolay sanıyodumm etrafımda herkes patır patır doğuruyo ne bilim meğer hiç öle değilmiş yoruldum bezdm hamile kalırsam kocamı ayda 1 görücem bıktımmm :KK70:

Back