- 17 Şubat 2020
- 307
- 370
- 53
Ahh kuzum walla Allah sabır versin bize bu süreçteOf sormaaeltim agustos da doğum yapcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh kuzum walla Allah sabır versin bize bu süreçteOf sormaaeltim agustos da doğum yapcak
benmde 45 yaşşında yengem üçüncüyü doğurdu neymiş kazaymış bi ben yaşayamadım şu kaza olayınıOf sormaaeltim agustos da doğum yapcak
32 olucam 6 senelik evliyim yaşlıyım yaşlıkaç yşındasın. ben 34 yaşındayım. 15 aylık evliyim. olmuyor.olmuyor.
dur bi yani dimi 2.5 yl olmuş benim olmamış ayıp denen bişey var bide nazlanmalar bi haller hamile diyeOf sormaaeltim agustos da doğum yapcak
istemeden yanlışlıkla 3. 4. 5.yi doğuranlara uyuz oluyorumbenmde 45 yaşşında yengem üçüncüyü doğurdu neymiş kazaymış bi ben yaşayamadım şu kaza olayını
Daha gençsin bacım ben 3832 olucam 6 senelik evliyim yaşlıyım yaşlı
Hey maşallahbenmde 45 yaşşında yengem üçüncüyü doğurdu neymiş kazaymış bi ben yaşayamadım şu kaza olayını
aynen bende kazayla 3 olur mu 4 olur mu yok ya 9 aylık süreç hoşlarına gidiyo bence sonra bir kaç yılda bebeğim var olayı artık kötü düşnmyee başladmistemeden yanlışlıkla 3. 4. 5.yi doğuranlara uyuz oluyorum
Yok kuzum kahvaltıya misafirim vardı anca hallettim işlerihasbeee kız nerelerdesin tembel uyuyor muydun bu saate topik sessizdi sensiz
O yaşta iyi hamile kalmış hemde kazaylabenmde 45 yaşşında yengem üçüncüyü doğurdu neymiş kazaymış bi ben yaşayamadım şu kaza olayını
He anladım hoş geldin o zmnYok kuzum kahvaltıya misafirim vardı anca hallettim işleri
hııııııııııı kazaymş kazaO yaşta iyi hamile kalmış hemde kazayla
Hoşbuldum akşam yemeğe de misafir var şurda az ölüp dirilip hazırlık yapmam lazımHe anladım hoş geldin o zmn
Kolay gelsin o zmn bende evi temziliyecm dip köşeHoşbuldum akşam yemeğe de misafir var şurda az ölüp dirilip hazırlık yapmam lazım
Enfeksiyonda akıntı rengi koyu oluyor ve ağrı kaşıntı yanma eşlik ediyorKızlar benim bat 5 mart. Ovulasyondan beri rahmimde aşağı çeken bir ağrı var adet sancısı gibi. Ve beyaz krema kıvamında akintim var. Böyle bir şey yaşayan oldu mu enfeksiyon mu acaba?
Bıktım o temizlikten hergün yap yine aynı hiç yapmamışsın gibi oluyor. Hele bide benimki gibi yerinde duramayan sıpa varsa hiç düzenli durmaz evKolay gelsin o zmn bende evi temziliyecm dip köşe
Beyaz akıntı neye delalet ediyor acabaEnfeksiyonda akıntı rengi koyu oluyor ve ağrı kaşıntı yanma eşlik ediyor