Sende sorun var mı canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende sorun var mı canımmm
Kuzum bebek konusunda sitrese sokma kendini ozellikle kafadan atamazsin ama en azindan azalt kuzum mesela belirti arama nette araştırma kendini fazla dinleme ben geçen ay oyle yaptım bu ayda oyle yapicam ❤Stres ister istemez oluyor maalesef sadece cocuk düsünmek değil mesela iş stresi oluyor birinin söyledi sözü kafana takıyorsun vs..
İnşAllah bebişiniz oluurrKuzum bebek konusunda sitrese sokma kendini ozellikle kafadan atamazsin ama en azindan azalt kuzum mesela belirti arama nette araştırma kendini fazla dinleme ben geçen ay oyle yaptım bu ayda oyle yapicam ❤
Amin kuzum insallah seninde olur hepimizin olur ❤İnşAllah bebişiniz oluurr
Canım benim de 5 martKızlar liste yaptım. Bakın umuttuklarım var mı
23 martSelam kızlar. Benim gibi martta hamilelik planlayan varmı. Bu ayda olmadı umutlar marta kaldı artık
Gelin toplanalım bu heyecanı birlikte yaşayalım
@hasbeee 20 mart
H HoneyBear 26 şubat
Life light 2 mart
@Ipek8006 4 mart
@Hufezaa 26 mart
@Tugce3333 10 mart
@Mmmmmerveeeee 20 mart
@Masalmina 17 mart
@Orkidem 17 mart
@moonandstar 27 şubat
@xy35 6 mart
@Calypso95 14 mart
R Rainbow3461 10 mart
@Nimet yardim 17 mart
@Esennn91 15 mart
Oxygen1 28 şubat
@Jamie35 5 mart
@yubucukp 8 mart
Değerlerm ve yumurtalık rezervim iyi.10 ay oldu deniyoruz.doktorum 1 yıl sonunda eşin muayene olsun dedi onun sonucuna göre tüplerime bakıcakmış.Sende sorun var mı canımmm
bende senin gbi 15 aydır. uğraşıyorum olmuyor. olmuyor.Ben her gelen ay düşünüyorum ama maalesef 1 bucuk yıldır olmadı.. Her aya umutla baslıyorum adet tarıhım 4 mart.. İnşallah bu sefer gelmez
İnşAllah sağlıklıdır herşey rabbim hepinize o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah ne kadarlık evlisinizDeğerlerm ve yumurtalık rezervim iyi.10 ay oldu deniyoruz.doktorum 1 yıl sonunda eşin muayene olsun dedi onun sonucuna göre tüplerime bakıcakmış.
Ekliyorum cnmCanım benim de 5 mart
kaç yşındasın. ben 34 yaşındayım. 15 aylık evliyim. olmuyor.olmuyor.En yaşlı benim
İnşallah gönlüne göre verir RabbimBenim tek sıkıntım hiç hamile kalamadım
15 senedr hiç olmadı mı cnm doktor ne diyor bu durumakaç yşındasın. ben 34 yaşındayım. 15 aylık evliyim. olmuyor.olmuyor.
5 yıl canım 32 yaşındayım.sende var mı sıkıntı siz ne zamandan beri düşünüyorsunuzİnşAllah sağlıklıdır herşey rabbim hepinize o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah ne kadarlık evlisiniz
Allah hepimizin gönlüne göre versin vardır zamanıkaç yşındasın. ben 34 yaşındayım. 15 aylık evliyim. olmuyor.olmuyor.
Testte silik çıktı mı. Atabilir misn burayaKızlar bu ay da olmadı sanırım sabah test yaptım erken gebelik testi silik gibiydi ama yol da gibiydi bilemedim eşimi sperm testi için çağırdı doktor devlet hastanesinde yapılıyorsa orda yaptırayım diyorum maliyeti yüksektir özelin önce eşime söylemeliyim bu durumu
Yarın sabah tekrar bi test yapsan canım kaç gün var bataKızlar bu ay da olmadı sanırım sabah test yaptım erken gebelik testi silik gibiydi ama yol da gibiydi bilemedim eşimi sperm testi için çağırdı doktor devlet hastanesinde yapılıyorsa orda yaptırayım diyorum maliyeti yüksektir özelin önce eşime söylemeliyim bu durumu