- 5 Nisan 2017
- 6.379
- 11.187
- 248
Sormaaa bitmiyorrrrrBıktım o temizlikten hergün yap yine aynı hiç yapmamışsın gibi oluyor. Hele bide benimki gibi yerinde duramayan sıpa varsa hiç düzenli durmaz ev
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sormaaa bitmiyorrrrrBıktım o temizlikten hergün yap yine aynı hiç yapmamışsın gibi oluyor. Hele bide benimki gibi yerinde duramayan sıpa varsa hiç düzenli durmaz ev
Çok fazla şey yapman da seni strese sokar ki canım.Ve tabi Ovülasyon takibi
2. Ve 3. yü hep kazayla yapcam hele şu birinci bi olsun.istemeden yanlışlıkla 3. 4. 5.yi doğuranlara uyuz oluyorum
İnşAllah ilk olsun gerisi gelir Allah İn izniyle2. Ve 3. yü hep kazayla yapcam hele şu birinci bi olsun.
32 yaşındayım cnm inşallah bu ay gitmiştim doktora ama olmadı sanırım hayırlısı olsunKaç yaşındasın ki cnm bizde 3ay oldu korunmayı bıraktık bakalım ne olacak inş hepimiz hamile kalırız
aa neden rahimfilmine noldu@Die blume beybi nerelerdesin bu gardaşın yine klomene başlıyo.
Onu da yaptıracam regl bitiminde. Sperm testi de klomennde 3lü kombo.aa neden rahimfilmine noldu
birinciyi beceremedik daha dur2. Ve 3. yü hep kazayla yapcam hele şu birinci bi olsun.
klomen rahim filminden öncemi niyekiOnu da yaptıracam regl bitiminde. Sperm testi de klomennde 3lü kombo.
Valla baktım oluyo yapıştircam 2.yibirinciyi beceremedik daha dur
anlamadim doktora gittinmiklomen rahim filminden öncemi niyeki
Tedaviye ara vermiyorum klomene de devam edelim dedi. ben de itiraz ermiyorun tabi ki gelişsin yumurtalar.klomen rahim filminden öncemi niyeki
anladim cnm hayirlisi olsunTedaviye ara vermiyorum klomene de devam edelim dedi. ben de itiraz ermiyorun tabi ki gelişsin yumurtalar.
bende bende 1 olsun hemen 2 belki yanlşkla 3 4 te yapabilirim takım yapcamValla baktım oluyo yapıştircam 2.yi
Evet gittim bugün 3. Gündü kist var mı yok mu baktı sorun yok dedi klomen verdi yineanlamadim doktora gittinmi