- 18 Şubat 2020
- 349
- 200
- 23
Ayy inşallah canımm tüm bekleyenlere inşalahh10 martta çatlama olmuş gibi cnm zamanlaman güzel. Rabbim bu ay nasip etsin inşallah sanda bizede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah canımm tüm bekleyenlere inşalahh10 martta çatlama olmuş gibi cnm zamanlaman güzel. Rabbim bu ay nasip etsin inşallah sanda bizede
Canım benim ya ne diceğimi bilemedim ben kimyasaldan etkilendiysem seni düşünemiyorum bile. Rabbim sana bağışlasınKızlar günaydın,
Bu ay martta hamile kalacağım dedim kendi kendime kaldım da evet. Bir çoğunuz okudu cumartesi günü değerim 612 çıkmıştı. Doktorum salı günü kontrole çağırdı. Karından bi bakalım dedi ama göremedi alttan bakmak istemedi. Daha sonra kan ver tekrar değerinde ki artışa bakalım dedi. Ama değerim 576 ya düşmüştü. Pazartesi idrar yaptığımda koyuydu test mesela ama kanda düşmeye başlamıştı. Yani demem o ki bir şeyi çok istemek iyi değil. Her zaman Allah a hayırlısını ve sağlıklısını vermesi için dua ettim. Bebeğimi öğrendikten sonra Hz. Yuşa ya gidip dua ettim. Adağım vardı onu verdim ve o zaman da hep sağlıklı ise bebeğim gelsin hayırlısı ise olsun dedim. Veren de sensin alaan da sen rabbim dedim. Daha henüz belli değil moralini bozma diyorlar bana ama nasıl geldiğini hissettiysem gideceğini de hissediyorum. 3 sene sonunda o kadar mutlu olduk,ağladık ağladık mutluluktan salak salak güldük ama kısa sürdü.Vardır rabbimin bir bildiği. İnsan kendine değil de eşinin gözlerinde gördüğü o mutluluğa daha çok üzülüyor. Rabbim size sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Demem o ki testte görüp,kanda çıkınca bile çok sevinmeyin. dua edin ve keseyi kalbi duyabilesiniz. sonra da tüm uzuvları sağlıkla oluşsun ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kafanıza çok takmayın biliyorum çok istiyorsunuz ama veren de o alan da. Siz sadece elinizden geleni yapın inşallah bir gün kavuşacağız yavrularımıza. Sadece içimden yazmak geldi çok duygusalım kusura bakmayın uzun oldu ama anlatsam anlayacak çok fazla insan yok. Burda hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için dert ortağı olacak arkadaşlar var bana biliyorum. Hepinize güzel günler,sağlıklı günler ve bebekler diliyorum.
Umarım yarın iyi haberler alırsınız. Allah herşeyin hayırlısını versin.Kızlar günaydın,
Bu ay martta hamile kalacağım dedim kendi kendime kaldım da evet. Bir çoğunuz okudu cumartesi günü değerim 612 çıkmıştı. Doktorum salı günü kontrole çağırdı. Karından bi bakalım dedi ama göremedi alttan bakmak istemedi. Daha sonra kan ver tekrar değerinde ki artışa bakalım dedi. Ama değerim 576 ya düşmüştü. Pazartesi idrar yaptığımda koyuydu test mesela ama kanda düşmeye başlamıştı. Yani demem o ki bir şeyi çok istemek iyi değil. Her zaman Allah a hayırlısını ve sağlıklısını vermesi için dua ettim. Bebeğimi öğrendikten sonra Hz. Yuşa ya gidip dua ettim. Adağım vardı onu verdim ve o zaman da hep sağlıklı ise bebeğim gelsin hayırlısı ise olsun dedim. Veren de sensin alaan da sen rabbim dedim. Daha henüz belli değil moralini bozma diyorlar bana ama nasıl geldiğini hissettiysem gideceğini de hissediyorum. 3 sene sonunda o kadar mutlu olduk,ağladık ağladık mutluluktan salak salak güldük ama kısa sürdü.Vardır rabbimin bir bildiği. İnsan kendine değil de eşinin gözlerinde gördüğü o mutluluğa daha çok üzülüyor. Rabbim size sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Demem o ki testte görüp,kanda çıkınca bile çok sevinmeyin. dua edin ve keseyi kalbi duyabilesiniz. sonra da tüm uzuvları sağlıkla oluşsun ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kafanıza çok takmayın biliyorum çok istiyorsunuz ama veren de o alan da. Siz sadece elinizden geleni yapın inşallah bir gün kavuşacağız yavrularımıza. Sadece içimden yazmak geldi çok duygusalım kusura bakmayın uzun oldu ama anlatsam anlayacak çok fazla insan yok. Burda hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için dert ortağı olacak arkadaşlar var bana biliyorum. Hepinize güzel günler,sağlıklı günler ve bebekler diliyorum.
Canım zor biliyorum Hem de çok zor ..gülmek içimden gelmiyor insanın hayırlısı demek diyorsun Allah verdi ve aldı diyorsun ama yine o anne yüreği açıyor ..bende sekiz aylık bebeğimi kaybettim tansiyondan beşiğini bebeğini herşeyini almıştık kızımızın sana içimi açsam Kelimeler yetmez bebeğimin o gece kalbi atmıyordu ve bebeğimin öldüğünü söylediler ben ise doğum yapmaya gidiyorum sandım etken doğum sandım kanama olunca. Ve bebeğimi aldılar benden sezeryan oldum ama ne eşim ne ailem kimse yanımda yoktu ..tek başıma girdim ve uyandm ki bebeğim yok karnımda ..ben bir buçuk yıl oldu içim kan ağlıyor tek duam bebeğimiz gelsin ki acısı gitsin birazÜzülme herşeyde vardır hayırKızlar günaydın,
Cnm iğne yapacaksan boşuna test alma yanıltır iğnenin etkisiyleKızlar cuma saat 9 da ovitrella vurucagım ondan sonraki süreç ne olur bilmiyorum Cumartesi çatladıga bakacagım dedi doktor ovulasyon testi alsam mı acaba kesin çatlarmı yumurtam
Yaaa ne büyük bi acı ya gerçekten Rabbim size sabırların en büyüğünü versin inşallahCanım zor biliyorum Hem de çok zor ..gülmek içimden gelmiyor insanın hayırlısı demek diyorsun Allah verdi ve aldı diyorsun ama yine o anne yüreği açıyor ..bende sekiz aylık bebeğimi kaybettim tansiyondan beşiğini bebeğini herşeyini almıştık kızımızın sana içimi açsam Kelimeler yetmez bebeğimin o gece kalbi atmıyordu ve bebeğimin öldüğünü söylediler ben ise doğum yapmaya gidiyorum sandım etken doğum sandım kanama olunca. Ve bebeğimi aldılar benden sezeryan oldum ama ne eşim ne ailem kimse yanımda yoktu ..tek başıma girdim ve uyandm ki bebeğim yok karnımda ..ben bir buçuk yıl oldu içim kan ağlıyor tek duam bebeğimiz gelsin ki acısı gitsin biraz❤Üzülme herşeyde vardır hayır
Hayır canım 30.haftada doktora gittim herşey normaldi gelişimi çok iyi dedi ve benim asla tansiyon sıkıntım olmazdı yani bebek varken de yokken de. Ailem başka memlekette eşim de o hafta göreve gitti başka şehir e . Birden kanamam oldu meğerki bebeğim ölmüş.bu arada tansiyon kaynaklı preeklemsi geçirdim ben tabi gebelik zehirlenmesi.bebeğim öldü ama bende ölümden döndüm.sezeryan oldum aynı dakika hemen.ve sonrasında yoğun bakımda yattım 15gün. Sonrasında organ yetmezliğine girdim böbrek kalp.bir sene de ilaç tedavisi oldum ve iyiyim suan .Yaaa ne büyük bi acı ya gerçekten Rabbim size sabırların en büyüğünü versin inşallah
Kusura bakmayın tekrar hatırlatır gibi olmasın ama neden öyle oldu. Yani önceden tansiyon şikayetiniz var mıydı
Yaaa çok geçmiş olsun meleğin melek oldu ama öbür dünyada sana şefaatçi olsn inşallah. Ne zor şeyler yaşamışsınHayır canım 30.haftada doktora gittim herşey normaldi gelişimi çok iyi dedi ve benim asla tansiyon sıkıntım olmazdı yani bebek varken de yokken de. Ailem başka memlekette eşim de o hafta göreve gitti başka şehir e . Birden kanamam oldu meğerki bebeğim ölmüş.bu arada tansiyon kaynaklı preeklemsi geçirdim ben tabi gebelik zehirlenmesi.bebeğim öldü ama bende ölümden döndüm.sezeryan oldum aynı dakika hemen.ve sonrasında yoğun bakımda yattım 15gün. Sonrasında organ yetmezliğine girdim böbrek kalp.bir sene de ilaç tedavisi oldum ve iyiyim suan .
Çok çok geçmiş olsun. Allah yaşadıklarızı unuttursun inşallah yeni sevinçlerle.Hayır canım 30.haftada doktora gittim herşey normaldi gelişimi çok iyi dedi ve benim asla tansiyon sıkıntım olmazdı yani bebek varken de yokken de. Ailem başka memlekette eşim de o hafta göreve gitti başka şehir e . Birden kanamam oldu meğerki bebeğim ölmüş.bu arada tansiyon kaynaklı preeklemsi geçirdim ben tabi gebelik zehirlenmesi.bebeğim öldü ama bende ölümden döndüm.sezeryan oldum aynı dakika hemen.ve sonrasında yoğun bakımda yattım 15gün. Sonrasında organ yetmezliğine girdim böbrek kalp.bir sene de ilaç tedavisi oldum ve iyiyim suan .
Kuzum çok zor gerçekten.. Evet gücümüz yetmiyor maalesef zaten bizim elimizde olan bir şey olsa ne gerekirse yaparız..bir evladın var ne kadar güzel Raabim sana bağışlasın ikimci istersen onu da en kısa sürede nasip etain inşallah sağlıkla. Evet acı aynı acı ama yaşamaya çalışıyorsun bir şekilde işte.ozmut canım çok geçmiş olsun yarın inş güzel haberler alırsın..
2 yıl önce bende kaybettim bebeğimi son dkya kadar kalbi atıyordu melegimin son dk ya kadar tutunmaya çalıştı ama gücümüz yetmiyor bazı şeylere ...
2 yil ama acısı hala aynı ...
çok şükür rabbime bir evlâdım var yine nasip ol derse olur herşey...
Zor canım gerçekten ama hayırlısı buymuş diyoruz napalım. İnşallah bugün belki bir umut alırım güzel haber. Hayırlısı Allah tanCanım benim ya ne diceğimi bilemedim ben kimyasaldan etkilendiysem seni düşünemiyorum bile. Rabbim sana bağışlasın
Çok sağolun Allah razı olsun inşallahUmarım yarın iyi haberler alırsınız. Allah herşeyin hayırlısını versin.
Seninkinin yanında benim ki bir şey değil.. Çok çok çok üzüldüm canım inan içim parçalandı ne diyeceğimi bilemiyorum. Gerçekten kelimeler yetmez bu acıyı anlatmaya tarifi yok. Ki ben daha ne gördüm ne kalbini duydum bu kadar üzülüyorken seni düşünemiyorum. Rabbim sana tüm acılarını unutturacak seni yüzünü güldürecek bir evlat nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin kucağına.Evet zaten hep hayırlısını istedim hep hep diyorum ki demek ki bu hayırlısı. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle kavuşuruz evlatlarımızaCanım zor biliyorum Hem de çok zor ..gülmek içimden gelmiyor insanın hayırlısı demek diyorsun Allah verdi ve aldı diyorsun ama yine o anne yüreği açıyor ..bende sekiz aylık bebeğimi kaybettim tansiyondan beşiğini bebeğini herşeyini almıştık kızımızın sana içimi açsam Kelimeler yetmez bebeğimin o gece kalbi atmıyordu ve bebeğimin öldüğünü söylediler ben ise doğum yapmaya gidiyorum sandım etken doğum sandım kanama olunca. Ve bebeğimi aldılar benden sezeryan oldum ama ne eşim ne ailem kimse yanımda yoktu ..tek başıma girdim ve uyandm ki bebeğim yok karnımda ..ben bir buçuk yıl oldu içim kan ağlıyor tek duam bebeğimiz gelsin ki acısı gitsin birazÜzülme herşeyde vardır hayır
İnşAllah canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinSeninkinin yanında benim ki bir şey değil.. Çok çok çok üzüldüm canım inan içim parçalandı ne diyeceğimi bilemiyorum. Gerçekten kelimeler yetmez bu acıyı anlatmaya tarifi yok. Ki ben daha ne gördüm ne kalbini duydum bu kadar üzülüyorken seni düşünemiyorum. Rabbim sana tüm acılarını unutturacak seni yüzünü güldürecek bir evlat nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin kucağına.Evet zaten hep hayırlısını istedim hep hep diyorum ki demek ki bu hayırlısı. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle kavuşuruz evlatlarımıza❤
İnşAllah canım benim ikinci bebeğim gelmiyor bir türlü gelse huzurla gelse hayırla gelse o kadar çok istiyorum kiYaaa çok geçmiş olsun meleğin melek oldu ama öbür dünyada sana şefaatçi olsn inşallah. Ne zor şeyler yaşamışsın
Gelecek cnm boşuna üzüyorsun kendini. İnan bana zamanını bekliyor inşallah bu ay bulur seni gelir bebeğin.İnşAllah canım benim ikinci bebeğim gelmiyor bir türlü gelse huzurla gelse hayırla gelse o kadar çok istiyorum ki
Ne zor şeyler yaşamıssın Rabbim sabır versin canımCanım zor biliyorum Hem de çok zor ..gülmek içimden gelmiyor insanın hayırlısı demek diyorsun Allah verdi ve aldı diyorsun ama yine o anne yüreği açıyor ..bende sekiz aylık bebeğimi kaybettim tansiyondan beşiğini bebeğini herşeyini almıştık kızımızın sana içimi açsam Kelimeler yetmez bebeğimin o gece kalbi atmıyordu ve bebeğimin öldüğünü söylediler ben ise doğum yapmaya gidiyorum sandım etken doğum sandım kanama olunca. Ve bebeğimi aldılar benden sezeryan oldum ama ne eşim ne ailem kimse yanımda yoktu ..tek başıma girdim ve uyandm ki bebeğim yok karnımda ..ben bir buçuk yıl oldu içim kan ağlıyor tek duam bebeğimiz gelsin ki acısı gitsin biraz❤Üzülme herşeyde vardır hayır