• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hepimize nasip etsin rabbim ☺️

Canım çok üzüldüm inşallah rabbim yardim eder de bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Çıkmamış candan umut kesilmezmiş rabbim isterse her şey olur. Olmazsa da inşallah bir dahaki sağlıkla seninle olsun. Çok dikkat et kendine
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. Evet hala bir umut var bakalm yarın sabah tekrar vericem ne çıkacak ne olacak görücez. İnşallah canım benim inşallah sende dikkat et kendine çok teşekkürler🤲🥰

Canim okadar güzel anlatmissinki bircogumuz kalbinden gecenlere tercüman olmuşsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat versin kucağına al insaAllah Rabbim büyüktür 🤲🤲 Hepimizin sınavı ayrı ayrı yinede her halimize sonsuz şükürler olsun 🤲
Amin amin inşallah canım benim inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah🤲🤲 evet çok çok şükür halimize sağlığımız sıhhatimiz yerinde çok şükür🤲🤲

ozmut ozmut hayırdır canım ne oldu bugün çok giremedim de sorun mu var?
Evet canım cumartesi 612 çıktı beta salı günü 576 ya düşmüştü doktor ilaç verdi tutunsun diye. Yarın yine vericem kan bakalım hayırlısı artık😥 henüz net değil bir şey bekliyorum. Salı günü de doktor görecek inşallah verdiği ilaç işe yarar yükselir yabi sağlıklı bir bebekse

Evet canım cumartesi 612 çıktı beta salı günü 576 ya düşmüştü doktor ilaç verdi tutunsun diye. Yarın yine vericem kan bakalım hayırlısı artık😥 henüz net değil bir şey bekliyorum. Salı günü de doktor görecek inşallah verdiği ilaç işe yarar yükselir yabi sağlıklı bir bebekse
Her şey Allahtan canım hayırlısı olsun dua et üzülme lütfen

Her şey Allahtan canım hayırlısı olsun dua et üzülme lütfen
Öyle kuzum evet Rabbim den ondan hep hayırlısını istedik hayırlısını ver dedik.. Demek ki böyleymiş hayırlısı diyoruz.. Elinde değil illa ki insan üzülüyor ama Allah daha beterinden korusun olupta sağlıksız olması karnımda ölmesi Allah korusun daha zor. En azından böyle daha kolay ona nazaran 😥

Ayy aklıma girme 😅
Benim aklımdan da geçti aslında baktım hatta toplu testlere, alsam mı acaba 😄
Sen başla 22sinde, sende çıkarsa ben de yapayım hemen 😀
😊😊 Daha çok var bakalım hayırlısı ile inşallah yazarım burdan

Öyle kuzum evet Rabbim den ondan hep hayırlısını istedik hayırlısını ver dedik.. Demek ki böyleymiş hayırlısı diyoruz.. Elinde değil illa ki insan üzülüyor ama Allah daha beterinden korusun olupta sağlıksız olması karnımda ölmesi Allah korusun daha zor. En azından böyle daha kolay ona nazaran 😥
Ben kalp atışını duydum sonra ki kontrolümde kalp atışı yok demişti inan bana daha zordu.

10 Mart yumurtlama bugün de çatlama doğru anladıysam. Instagramda test takibi yapanlar üst üste ilişki öneriyorlar ama doğru mudur yanlış mıdır ben de emin olamıyorum. Bana kalırsa yumurtlama ve çatlama günü olması lazım. Diğer günler gün aşırı olabilir. Ben öyle denemeyi düşünüyorum bu ay. :KK64:
Yani o zaman düşündüğüm doğru 👍🏼 çok teşekkür ederim :KK200:

Ben kalp atışını duydum sonra ki kontrolümde kalp atışı yok demişti inan bana daha zordu.
Evet canım eminim ki öyledir biz sadece varlığını bilfik birde görüp duyup kaybetmek gerçekten daha acıdır. Rabbim bir daha yaşatmasın ne sana ne bana ne de evlat bekleyen tüm kullarına. Hepimize sağlıklı evlatşar sağlıklı gebelik ler nasip etsin

Kızlar ben de ilk kez ovu testi yapıyorum,üst üste hergün ilişki ile gün aşırı ilişki arasında kararsız kaldım,şimdi 9 mart ile 10 martı değerlendirdik. Bugün yapmayacağız. Yarını değerlendireceğiz. Sizce izlediğimiz yol yanlış mı? Bugünü de değerlendirsek 3 gün üst üste olacak o da belki yanlış olur diye düşündüm,sizin öneriniz nedir :KK51: :KK64:
10 martta çatlama olmuş gibi cnm zamanlaman güzel. Rabbim bu ay nasip etsin inşallah sanda bizede 😍

Amin amin inşallah canım benim inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah🤲🤲 evet çok çok şükür halimize sağlığımız sıhhatimiz yerinde çok şükür🤲🤲
Çok şükür bin şükür canım benim hayırlı haberlerini en kısa zamanda duymayı nasip etsin Rabbim🤲

Ben dayanabilirsem test almamayı düşünüyorum tek test var evde onu da gecikince yapayım diyorum ama dayanabilir miyim emin değilim :rolleyes:
Valla ben kendimden bile emin değilim 😁

Benim önce tek bir kistti sonra iki göğsümde de ufak ufak basit kistler olmuş. Bazen ağrı yapıyor ben de evham yapıyorum inşallah hamilelikte hormonlarla daha da sıkıntı yaratmaz bize.
Umarım.. Ben yarın baktıracam işte

ozmut ozmut canım çok geçmiş olsun yarın inş güzel haberler alırsın.. :dua:
2 yıl önce bende kaybettim bebeğimi son dkya kadar kalbi atıyordu melegimin son dk ya kadar tutunmaya çalıştı ama gücümüz yetmiyor bazı şeylere ...
2 yil ama acısı hala aynı ...
çok şükür rabbime bir evlâdım var yine nasip ol derse olur herşey...:KK14:

Back