• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bat 27 Mart bende 22 Mart'tan itibaren test yapmaya baslicam int 10 adet test sipariş ettim her gün yaparım artık 😄
Ayy aklıma girme 😅
Benim aklımdan da geçti aslında baktım hatta toplu testlere, alsam mı acaba 😄
Sen başla 22sinde, sende çıkarsa ben de yapayım hemen 😀

Rahim deki kist için devlette doktor doğum kontrol verdi ağrılarım arttı göğüslerim çok kötüydü tekrar gittim yanlış kullanmışsın tekrar başlicam doğum kontrole dedi kistim 2.5 cm Di. Özele gittim göğüs ultrasonu istedi mi doktor dedi yok dedim tekrar başlicak mış dedim. Baktı kist 3.5 olmuş ni de yanında 2.5 oluşmuş. Ultrason istedi yaptım. Doğum kontrol göğüste de oluşturmuş bikaç tane küçük küçük kistler 2 göğüste de olmuş. Sakın doğum kontrol hapının yanından bile geçme ilaç da veremem soğan kürü yap dedi. Adet olunca ağrın azalır dedi Yaptım ağrılar geçti.. 3 ay sonra tekrar ultrason dedi 12 şubat için.. Ağrım yok diye yapmadım. Bu ay ağrılar tekrar başladı bel ağrısı terlemelerim göğüs ve kasık ağrıları. Bi baktırmak istedim

Geçmiş olsun. Ben de seneler önce yumurtalık kisti için doğum kontrol hapı kullanmıştım bekarken. Daha sonra bende de meme kisti oluştu ve hala da var her sene kontrole giriyorum.😔

Kızlar günaydın,
Bu ay martta hamile kalacağım dedim kendi kendime kaldım da evet. Bir çoğunuz okudu cumartesi günü değerim 612 çıkmıştı. Doktorum salı günü kontrole çağırdı. Karından bi bakalım dedi ama göremedi alttan bakmak istemedi. Daha sonra kan ver tekrar değerinde ki artışa bakalım dedi. Ama değerim 576 ya düşmüştü. Pazartesi idrar yaptığımda koyuydu test mesela ama kanda düşmeye başlamıştı. Yani demem o ki bir şeyi çok istemek iyi değil. Her zaman Allah a hayırlısını ve sağlıklısını vermesi için dua ettim. Bebeğimi öğrendikten sonra Hz. Yuşa ya gidip dua ettim. Adağım vardı onu verdim ve o zaman da hep sağlıklı ise bebeğim gelsin hayırlısı ise olsun dedim. Veren de sensin alaan da sen rabbim dedim. Daha henüz belli değil moralini bozma diyorlar bana ama nasıl geldiğini hissettiysem gideceğini de hissediyorum. 3 sene sonunda o kadar mutlu olduk,ağladık ağladık mutluluktan salak salak güldük ama kısa sürdü.Vardır rabbimin bir bildiği. İnsan kendine değil de eşinin gözlerinde gördüğü o mutluluğa daha çok üzülüyor. Rabbim size sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Demem o ki testte görüp,kanda çıkınca bile çok sevinmeyin. dua edin ve keseyi kalbi duyabilesiniz. sonra da tüm uzuvları sağlıkla oluşsun ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kafanıza çok takmayın biliyorum çok istiyorsunuz ama veren de o alan da. Siz sadece elinizden geleni yapın inşallah bir gün kavuşacağız yavrularımıza. Sadece içimden yazmak geldi çok duygusalım kusura bakmayın uzun oldu ama anlatsam anlayacak çok fazla insan yok. Burda hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için dert ortağı olacak arkadaşlar var bana biliyorum. Hepinize güzel günler,sağlıklı günler ve bebekler diliyorum.
Çok üzüldüm 😔 Allah yardımcın olsun. Bu aralar o kadar çok kötü hikâye duydum ki insan etkileniyor ama dediğin gibi Allah'tan gelene diyecek bişey yok.
Daha tam belli değil anladığım kadarıyla inşallah kötü sonuçlanmaz.

Bende çok unutlanmıştım Bi yerde okudum HCG salgılıyor diye bırak belirtileri testi bile negatif çıkarıyormuş.. Bi sonraki aya inşallah 😊
İnşallah canım hepimize nasip etsin rabbim ☺️
Kızlar günaydın,
Bu ay martta hamile kalacağım dedim kendi kendime kaldım da evet. Bir çoğunuz okudu cumartesi günü değerim 612 çıkmıştı. Doktorum salı günü kontrole çağırdı. Karından bi bakalım dedi ama göremedi alttan bakmak istemedi. Daha sonra kan ver tekrar değerinde ki artışa bakalım dedi. Ama değerim 576 ya düşmüştü. Pazartesi idrar yaptığımda koyuydu test mesela ama kanda düşmeye başlamıştı. Yani demem o ki bir şeyi çok istemek iyi değil. Her zaman Allah a hayırlısını ve sağlıklısını vermesi için dua ettim. Bebeğimi öğrendikten sonra Hz. Yuşa ya gidip dua ettim. Adağım vardı onu verdim ve o zaman da hep sağlıklı ise bebeğim gelsin hayırlısı ise olsun dedim. Veren de sensin alaan da sen rabbim dedim. Daha henüz belli değil moralini bozma diyorlar bana ama nasıl geldiğini hissettiysem gideceğini de hissediyorum. 3 sene sonunda o kadar mutlu olduk,ağladık ağladık mutluluktan salak salak güldük ama kısa sürdü.Vardır rabbimin bir bildiği. İnsan kendine değil de eşinin gözlerinde gördüğü o mutluluğa daha çok üzülüyor. Rabbim size sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Demem o ki testte görüp,kanda çıkınca bile çok sevinmeyin. dua edin ve keseyi kalbi duyabilesiniz. sonra da tüm uzuvları sağlıkla oluşsun ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kafanıza çok takmayın biliyorum çok istiyorsunuz ama veren de o alan da. Siz sadece elinizden geleni yapın inşallah bir gün kavuşacağız yavrularımıza. Sadece içimden yazmak geldi çok duygusalım kusura bakmayın uzun oldu ama anlatsam anlayacak çok fazla insan yok. Burda hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için dert ortağı olacak arkadaşlar var bana biliyorum. Hepinize güzel günler,sağlıklı günler ve bebekler diliyorum.
Canım çok üzüldüm inşallah rabbim yardim eder de bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Çıkmamış candan umut kesilmezmiş rabbim isterse her şey olur. Olmazsa da inşallah bir dahaki sağlıkla seninle olsun. Çok dikkat et kendine

Kızlar günaydın,
Canim okadar güzel anlatmissinki bircogumuz kalbinden gecenlere tercüman olmuşsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat versin kucağına al insaAllah Rabbim büyüktür 🤲🤲 Hepimizin sınavı ayrı ayrı yinede her halimize sonsuz şükürler olsun 🤲

Kızlar ben de ilk kez ovu testi yapıyorum,üst üste hergün ilişki ile gün aşırı ilişki arasında kararsız kaldım,şimdi 9 mart ile 10 martı değerlendirdik. Bugün yapmayacağız. Yarını değerlendireceğiz. Sizce izlediğimiz yol yanlış mı? Bugünü de değerlendirsek 3 gün üst üste olacak o da belki yanlış olur diye düşündüm,sizin öneriniz nedir :KK51: :KK64:

Eklentiler

• 20200311_190622.jpg
    20200311_190622.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar ben de ilk kez ovu testi yapıyorum,üst üste hergün ilişki ile gün aşırı ilişki arasında kararsız kaldım,şimdi 9 mart ile 10 martı değerlendirdik. Bugün yapmayacağız. Yarını değerlendireceğiz. Sizce izlediğimiz yol yanlış mı? Bugünü de değerlendirsek 3 gün üst üste olacak o da belki yanlış olur diye düşündüm,sizin öneriniz nedir :KK51: :KK64:

10 Mart yumurtlama bugün de çatlama doğru anladıysam. Instagramda test takibi yapanlar üst üste ilişki öneriyorlar ama doğru mudur yanlış mıdır ben de emin olamıyorum. Bana kalırsa yumurtlama ve çatlama günü olması lazım. Diğer günler gün aşırı olabilir. Ben öyle denemeyi düşünüyorum bu ay. :KK64:

Geçmiş olsun. Ben de seneler önce yumurtalık kisti için doğum kontrol hapı kullanmıştım bekarken. Daha sonra bende de meme kisti oluştu ve hala da var her sene kontrole giriyorum.😔
Ben gitmedim işte hata ettim. 3 ay sonra gel dediler Bi de lezyon vardı ağrı yok diye gitmedim inşallah tekrar artmamıştır

Ayy aklıma girme 😅
Benim aklımdan da geçti aslında baktım hatta toplu testlere, alsam mı acaba 😄
Sen başla 22sinde, sende çıkarsa ben de yapayım hemen 😀
Ben dün yaptım bata 6 gün kala silik hatta kuruma çizgisi bile çıkmadı yapmicam artık 😁

Ben gitmedim işte hata ettim. 3 ay sonra gel dediler Bi de lezyon vardı ağrı yok diye gitmedim inşallah tekrar artmamıştır

Benim önce tek bir kistti sonra iki göğsümde de ufak ufak basit kistler olmuş. Bazen ağrı yapıyor ben de evham yapıyorum inşallah hamilelikte hormonlarla daha da sıkıntı yaratmaz bize.

Ben dün yaptım bata 6 gün kala silik hatta kuruma çizgisi bile çıkmadı yapmicam artık 😁

Ben dayanabilirsem test almamayı düşünüyorum tek test var evde onu da gecikince yapayım diyorum ama dayanabilir miyim emin değilim :rolleyes:

Çok üzüldüm 😔 Allah yardımcın olsun. Bu aralar o kadar çok kötü hikâye duydum ki insan etkileniyor ama dediğin gibi Allah'tan gelene diyecek bişey yok.
Daha tam belli değil anladığım kadarıyla inşallah kötü sonuçlanmaz.
Çok sağol canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun..aynen canım Allah tan geliyor elden bir şey gelmiyor. İnşallah canım yarın kan vericem yine bakalım o zaman anlaşılır inşallah.

Back