• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepinize selamlar,
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sabah kan verdim değerim 406 ya düşmüş. Sanırım böyle böyle düşecek. en azından dış gebelik değil diye buna şükreder oldum. Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize inşallah :dua:

Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sabah kan verdim değerim 406 ya düşmüş. Sanırım böyle böyle düşecek. en azından dış gebelik değil diye buna şükreder oldum. Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize inşallah :dua:

Canımm hakkında hayırlısı moralini bozma dua et inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebeliğin daha olur

Çok şükür kötü bir şey yokmuş. 🤲🏻 Allah yardımcın olsun canım. Bu sıkıntıların çabuk geçsin inşallah. 🤲🏻

Ah canım benim üzülme nolur rabbim yardımcın olsun şer olarak gördüklerimizde hayır vardır rabbimin hikmetinden sual olunmaz O herşeyin en iyisini bilir metanetli ol Allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah 😔😔

amin cnm rabbim yardımcın olsun

Ah canım benim üzülme nolur rabbim yardımcın olsun şer olarak gördüklerimizde hayır vardır rabbimin hikmetinden sual olunmaz O herşeyin en iyisini bilir metanetli ol Allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah 😔😔
Kesinlikle öyle canım biz iyiyi kötüyü bilemiyoruz hep hakkımzda hayırlısı diye dua ettik demek ki buymuş. İnşallah kuzum çok sağol Allah razı olsun.

İyi günler hanımlar benimde kasıktan ağrı girdi sanırım yumurtlama gerçekleşecek yalnız balkon yıkadım kova tasidm cam sildim sonra girdi ağrı ondan da olmhs olabilr mi

Hakkinizda hayırlısı olsun Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin

İyi günler hanımlar benimde kasıktan ağrı girdi sanırım yumurtlama gerçekleşecek yalnız balkon yıkadım kova tasidm cam sildim sonra girdi ağrı ondan da olmhs olabilr mi
Bilmiyorum canım olabilir olmayada blir gidip test yaptır çatlamışmi anlarsın

Kizlar benim de takvime göre ve önceki aylara göre yarın yumurtlama günü olması lazım ama ovulasyon testi hala çok silik geç mi yumurtlayacağım acaba uff 🙄
Bi de tarçın çörekotu bal yedim acaba ters etki mi yaptı bende 😅

Kizlar benim de takvime göre ve önceki aylara göre yarın yumurtlama günü olması lazım ama ovulasyon testi hala çok silik geç mi yumurtlayacağım acaba uff 🙄
Bi de tarçın çörekotu bal yedim acaba ters etki mi yaptı bende 😅
Bazen gerçekten tutmuyor bazende silikken akşam bi bakiyosun pik akıntı takip et belli ediyor kendini

IMG_20200312_171237.jpg

Hayali çizgi bile yok daha reglin 12. Günü. Bekliyoruz yılmak yok 😀

Back