- 28 Şubat 2020
- 1.060
- 1.634
- 83
- 31
Yumurtlama yaklaşmış yarın olur büyük ihtimal.Büyük boy ekleyim diğeri belirsiz olmuş
Benimki bugün çok silikti. T hiç yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama yaklaşmış yarın olur büyük ihtimal.Büyük boy ekleyim diğeri belirsiz olmuş
Yumurtlama zamanımdan emin olamadığımdan bu ara her gün adama yapıştım. Sperm kalitesini filan hiç takmadım. Pişman değilim.
Tahrik olamadan sevişiyoz bu ne diyo ise de yetişcek ben hadi hadi diyom filan. Rezillik aslında.Şu bebişler gelse de adamlar bizden kurtulsa
Allah seniTahrik olamadan sevişiyoz bu ne diyo ise de yetişcek ben hadi hadi diyom filan. Rezillik aslında.
Cidden saçma sapan bir birliktelik oluyor ikimizde mutsuz bu gün belirleme saat sayma falan baydı artık iki tarafta zorla yatağa giriyorTahrik olamadan sevişiyoz bu ne diyo ise de yetişcek ben hadi hadi diyom filan. Rezillik aslında.
O zaman iğnedenmiş demekki sağol canımCanım iğne hamilelik belirtileri yaratıyor bende de oldu
Bende çok unutlanmıştım Bi yerde okudum HCG salgılıyor diye bırak belirtileri testi bile negatif çıkarıyormuş.. Bi sonraki aya inşallahO zaman iğnedenmiş demekki sağol canım
Benimde bata 6 gun var 10 dk once test yaptim bende terrrtemiz negatifBata 6 gün var devita yaptım negatiff
Bende 9 Mart oldum iğneyi hakkımızda hayırlısı canımBenimde 24 7martta çatlatma iğnesi oldum
Dayanamdnmi bi ben daha erken gebelikmi normalmi yaptinBenimde bata 6 gun var 10 dk once test yaptim bende terrrtemiz negatif
Bneimde reglim 20mart ben korundum ama hemen digeray gelsin istiyorumNeredeyse hepimiz 20 martı bekliyoruz galiba
Ya daha erkendir ya da umutlar Bi sonraki baharaBenimde bata 6 gun var 10 dk once test yaptim bende terrrtemiz negatif
Merhaba kızlar bat 20 mart
Bende de bir 20 mart daha var mi arttiran kizlar ugurlu gelsin bize 20 martNeredeyse hepimiz 20 martı bekliyoruz galiba
Erken gebelik yaptim kuzumDayanamdnmi bi ben daha erken gebelikmi normalmi yaptin
Anladm kuzu bende normal yaptimda cikan ondada cikiyo daha cok var gerciErken gebelik yaptim kuzum
Maşallah ABLA çok güzelsin: )Sıfatımı merak eden varsa fotograf koydum.