• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata 6 gün var devita yaptım negatiff

Kızlar bir şey soracağım canım biraz sıkıldı şimdi 3 yıllık evliyim korunmadan bebek sahibi olamadık doktora gittik doktor bana hiçbir şeyin olmadığını eşim sadece morfolojisi %2 olduğunu söyledi bazı doktorlara gittik doktorlar dedi doğal yoldan hiçbir şekilde olmaz hani olursa çok az bir ihtimal olur O da düşük olur ya tüp bebek aşılama söylendi Biz de memleketten buraya tedavi için geldik burada bir ev tuttuk birkaç tane Devlet Hastanesi'ne gittik bize aşılama önerildi en de dedim ki İstanbul gibi bir yerde iken aşılama yaparım devlette değil özelde yaparım dedim Çünkü devlette her yerde yapma imkanım var ama her zaman özele gitmeyebilirim Her neyse Biz doktora gittik iki buçuk milyar tuttu daha önce de söylemiştim zaten ben şimdi bazen forumlarda görüyorum Hani siz de söylüyorsunuz ilaç iyi jel krem gibi vesaire Doktor istiyormuş Ben eşimle zar zor ikna ettim özelde aşılama olmak için Çünkü bizim maddi sıkıntılarımız var biraz ama bir şekilde Hallettik Hani kendimizi toparladık aşılamayı olalım dedik Sonra yine Hani memlekete gideriz diye şimdi duydum da doktor bunları istiyor Bunlar da yine para gerekiyor Daha önce aşılama olan bayanlar varsa hani ne kadar tutar ortalama ne kadar tutabilir ki bir bilgi verirseniz çok mutlu olurum Bu biraz benim kafamı kurcaladı de moralimi bozdu ortalama hepsi toplam ne kadar olabilir

Back