- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
hımmO da bende oldu be gülüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmO da bende oldu be gülüm.
Kızlar ya bu aralar gece terlemelerim çok oluyor normalde uykuyu seven insanım sabh 3 4 5 uyanıyorum uyuyamıyorum göğüslerim adet zamanında ağırır ama çok değil.. bikaç gündür eşime dokunma oraya sarma falan diyorum resmen acıdan halsizlik ağrılar.. Acaba adet belirtilerim mi değişti umutlanmam mı lazım bilmiyorum bat 16 martO da bende oldu be gülüm.
Bakma belirtilere bakma bakmaKızlar ya bu aralar gece terlemelerim çok oluyor normalde uykuyu seven insanım sabh 3 4 5 uyanıyorum uyuyamıyorum göğüslerim adet zamanında ağırır ama çok değil.. bikaç gündür eşime dokunma oraya sarma falan diyorum resmen acıdan halsizlik ağrılar.. Acaba adet belirtilerim mi değişti umutlanmam mı lazım bilmiyorum bat 16 mart
Baktığımdan değil en son böyle göğüs ağrısı olduğunda göğüslerimde kistler çıkmıştı ondan korkuyorumBakma belirtilere bakma bakma
Ay aman korusun canım.Baktığımdan değil en son böyle göğüs ağrısı olduğunda göğüslerimde kistler çıkmıştı ondan korkuyorum
Devletteki doktor kistim için ilaç verdiğinde kontrol etmeden verdiği için rahimde ki kist hem büyüdü hem 2 tane oldu ayrıca göğüslerde de oluşmuş. Adet olunca rahatlarsın dedi özeldeki doktor. Aralıkta oldu bu olay Şubatta tekrar ultrason dediler de ağrım yok diye çekilmedim gitmedim.. Umarım tekrarlamamıştırAy aman korusun canım.
Canım iğne hamilelik belirtileri yaratıyor bende de olduKızlar gerçekten belirti bakmamak lazım bi kaç gündür kasıklarımda öyle bi batma oluyo ki çok fena ama gel gör ki iğneden sonra 14. Gün kam testi negatif çıktı . Umutlar yine başka bahara kaldı yani testte görmeden hiç umut etmemek lazım
UmarımKızlar daha çok erken yumurtam çatlayali 6 gün oldu ama bende belirti oluyor kasiklarimda batma belim de ağrı hem de çok umarım psikolojik değildir
Benim de 24 Mart martın sonu bahar diyorum benNeredeyse hepimiz 20 martı bekliyoruz galiba
EveeetBenim de 24 Mart martın sonu bahar diyorum ben
Aynen benimde sloganım buBenim de 24 Mart martın sonu bahar diyorum ben
Benimde 24 7martta çatlatma iğnesi oldumBenim de 24 Mart martın sonu bahar diyorum ben
Koyulaşma var sanki Aktar bi tanıdığımız vardı ona haber uçurdum bize bir karışım yapsın diye yarım elimde olacak karışım inşallahKızlar 2. Ovu testimi yaptım