Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bence enbuyuk belrti regleyakun ates basması okadr beliritm oldu
Bir ateş basmasi olmadı
Bu ateş basmasını hamileler nezaman yaşıyor bata yakinmi acaba
Sıvıya dikkat etmediysen silik çıkar cnmKızlar dün geldi kargom saat 16:20 gibi ilk ovu testimi yaptım ve şok nerdeyse görünmüyor bile çizgi halbusam kiiiii ben yumurtlamada olduğumu sanıryordum bu ay yumurtlamayacam galiba
haklisinGeçen ay bende ateş basması çok oldu özellikle geceleri ama bişey yok ben belirti aramıyorum yanıltabiliyor sonra hayal kırıklığı oluyor
Kız niyetliydim valla sıvı olayı olmadı canımSıvıya dikkat etmediysen silik çıkar cnm
Yok alman gerekiyor sıvı ama yarım bardak kadarKız niyetliydim valla sıvı olayı olmadı canım
Belki çatlama tarihi öncesi ve sonrası öneriyorlardır tam çatladıktan sonra değil de hani ovulasyon testinde öyle diyorlarKızlar yumurta catladiktan sonra 24saat yaşıyorsa neden doktorlar yumurta cataldiktan sonrada 24saat geçtikten sonrada 1hfata daha ilişki öneriyorlar fikriniz varmi
Nasıl öncesinde sıvı mı almak gerekiyor Benim ondan mı çıkmadı acaba bugün de yapacağım fotoğrafekleyebilirsem atarımYok alman gerekiyor sıvı ama yarım bardak kadar
doktor oyle demiyor mesela pazartesi catladi idyelim doktor diyorki carsmnada gir iliskiye diuor oysa 24saat yaisyir carsamaha cuma devam et diyor onu anlamadimBelki çatlama tarihi öncesi ve sonrası öneriyorlardır tam çatladıktan sonra değil de hani ovulasyon testinde öyle diyorlar
Cnm yarım bardak su iç bekle 3 saat sonra sıkışık idrarla test yapNasıl öncesinde sıvı mı almak gerekiyor Benim ondan mı çıkmadı acaba bugün de yapacağım fotoğrafekleyebilirsem atarım
O marka değil siteKız marka yazmak yasak diye özelden yazıyorum ben dua et banlanma
Cnm sonucun iyi güzel de. Bildiğim kadarıyla değerin 4000 üstü olması lazım ultrasonda görünmesi için. Cuma günü git benceGünaydın kızlar,
Bugün kontrole gittim doktor üstten baktı ama göremedi alttan da bakmak istemedi. Tekrar kan ver bir değerini görelim dedi. Çok korkuyorum inşallah artış olmuştur. cumartesi 612 ydi şimdi 1500 civarı ise sorun yoktur dedi. sonucumu bekliyorum ama çok korkuyorum
Site işte farketmiyor yasak diye biliyorm. Yanlış da biliyor olabilirimO marka değil site
Yaa inşallah canım inşallah ya çok endişeliyim. İşte doktor bugün yine bakalım diye çağırdı gözükmeyince kan verdim sonuca göre konusuruz haftaya salı günü gel dedi. Salı gidicem ama şu kan çıkıp 2 katı olursa rahatlayacağım inşallah. Cevabın için çok teşekkür ederimCnm sonucun iyi güzel de. Bildiğim kadarıyla değerin 4000 üstü olması lazım ultrasonda görünmesi için. Cuma günü git bence
Görürsün inşalah miniğiniYaa inşallah canım inşallah ya çok endişeliyim. İşte doktor bugün yine bakalım diye çağırdı gözükmeyince kan verdim sonuca göre konusuruz haftaya salı günü gel dedi. Salı gidicem ama şu kan çıkıp 2 katı olursa rahatlayacağım inşallah. Cevabın için çok teşekkür ederim
❤
Ahhh amin aminn inşallahhh canımmGörürsün inşalah miniğini ❤
2 saat sıvı almadan yap ozaman net çıkıyorKızlar dün geldi kargom saat 16:20 gibi ilk ovu testimi yaptım ve şok nerdeyse görünmüyor bile çizgi halbusam kiiiii ben yumurtlamada olduğumu sanıryordum bu ay yumurtlamayacam galiba
O da bende oldu be gülüm.Kizlar bence enbuyuk belrti regleyakun ates basması okadr beliritm oldu
Bir ateş basmasi olmadı
Bu ateş basmasını hamileler nezaman yaşıyor bata yakinmi acaba