Şimdiden geçmiş olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah ❤Kızlar hsg çekilmeye gidecem birazdan dualarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden geçmiş olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah ❤Kızlar hsg çekilmeye gidecem birazdan dualarınızı bekliyorum
Anestezili mi canım anestezili ise hiç korkma çok kolayKızlar hsg çekilmeye gidecem birazdan dualarınızı bekliyorum
Beklemedeyim 7martta çatlatma iğnesi oldumKızlar günaydın Bu ay güzel haberleri alırız inşAllah stres çok var bende sizde durumlar neler bakayım bat 20 mart
Allah yardımcın olsunKızlar günaydın Bu ay güzel haberleri alırız inşAllah stres çok var bende sizde durumlar neler bakayım bat 20 mart
Amin canımAllah yardımcın olsun
Ben de çok stresliydim dün atar yaptım eşime sürekli mani olamadım neden böyle oldum ya ovulasyon testi daha çok stres yaptı bendeKızlar günaydın Bu ay güzel haberleri alırız inşAllah stres çok var bende sizde durumlar neler bakayım bat 20 mart
Allah kolaylıklar versin inşallah ağrısız atlatırsınKızlar hsg çekilmeye gidecem birazdan dualarınızı bekliyorum
Allahim verende o alanda o insan uzuluyo aglio icine kapaniyo ama elimizden baska bisey gelmiyo gecen sene bugun bende ilk göz ağrım olucagini ogrenmistim ama benimde kisa surdu nisan 12de kurtaj oldum kalbi durdu cook ağladım halada aglarim sessizce ama sabir ve duadan baska bisey gelmio elimizdenKızlar günaydın,
Bu ay martta hamile kalacağım dedim kendi kendime kaldım da evet. Bir çoğunuz okudu cumartesi günü değerim 612 çıkmıştı. Doktorum salı günü kontrole çağırdı. Karından bi bakalım dedi ama göremedi alttan bakmak istemedi. Daha sonra kan ver tekrar değerinde ki artışa bakalım dedi. Ama değerim 576 ya düşmüştü. Pazartesi idrar yaptığımda koyuydu test mesela ama kanda düşmeye başlamıştı. Yani demem o ki bir şeyi çok istemek iyi değil. Her zaman Allah a hayırlısını ve sağlıklısını vermesi için dua ettim. Bebeğimi öğrendikten sonra Hz. Yuşa ya gidip dua ettim. Adağım vardı onu verdim ve o zaman da hep sağlıklı ise bebeğim gelsin hayırlısı ise olsun dedim. Veren de sensin alaan da sen rabbim dedim. Daha henüz belli değil moralini bozma diyorlar bana ama nasıl geldiğini hissettiysem gideceğini de hissediyorum. 3 sene sonunda o kadar mutlu olduk,ağladık ağladık mutluluktan salak salak güldük ama kısa sürdü.Vardır rabbimin bir bildiği. İnsan kendine değil de eşinin gözlerinde gördüğü o mutluluğa daha çok üzülüyor. Rabbim size sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Demem o ki testte görüp,kanda çıkınca bile çok sevinmeyin. dua edin ve keseyi kalbi duyabilesiniz. sonra da tüm uzuvları sağlıkla oluşsun ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kafanıza çok takmayın biliyorum çok istiyorsunuz ama veren de o alan da. Siz sadece elinizden geleni yapın inşallah bir gün kavuşacağız yavrularımıza. Sadece içimden yazmak geldi çok duygusalım kusura bakmayın uzun oldu ama anlatsam anlayacak çok fazla insan yok. Burda hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için dert ortağı olacak arkadaşlar var bana biliyorum. Hepinize güzel günler,sağlıklı günler ve bebekler diliyorum.
Bende de bir 20 mart daha var mi arttiran kizlar ugurlu gelsin bize 20 mart
Maalesef öyle canım maalesef öyle evet..gelmiyor Rabbim verdi rabbim aldı diyorum. Ben öyle ağlamak kendi kendimi üzmekte istemiyorum çünkü dış gebelik geçirdiğim zaman onuyaptım ve kendime gelemedim ve psikolojim bozuldu.şimdi öyle istemiyorum dün ağladım ağladım şimdi toparlıyorum.inşallah umutla yeni ayı bekleyeceğim.Allahim verende o alanda o insan uzuluyo aglio icine kapaniyo ama elimizden baska bisey gelmiyo gecen sene bugun bende ilk göz ağrım olucagini ogrenmistim ama benimde kisa surdu nisan 12de kurtaj oldum kalbi durdu cook ağladım halada aglarim sessizce ama sabir ve duadan baska bisey gelmio elimizden
İnsalah canim bende 2.catlama ignemi oldum beklemedeyim 23unde kam verecemMaalesef öyle canım maalesef öyle evet..gelmiyor Rabbim verdi rabbim aldı diyorum. Ben öyle ağlamak kendi kendimi üzmekte istemiyorum çünkü dış gebelik geçirdiğim zaman onuyaptım ve kendime gelemedim ve psikolojim bozuldu.şimdi öyle istemiyorum dün ağladım ağladım şimdi toparlıyorum.inşallah umutla yeni ayı bekleyeceğim.
Yumurtlama yı gördün mü pekşBen de çok stresliydim dün atar yaptım eşime sürekli mani olamadım neden böyle oldum ya ovulasyon testi daha çok stres yaptı bende
ben 3. de iğne olmadan çatladı ve hamile kaldım gerç sağlıklı olmadı ama inşallah bu ay tutar canım..için ferah tut bak olumlu düşün. ben öğrenene kadar hep var oldu diyordun sonrasnda okudum burda işte kalp atışı olcak mı düşük mü bilmem ne kafamı bulandırıp kalbimi kararttım. Keşke hep o baştaki pozitifliğim olsaydı. Sende öyle yap olumla kendini. Olacak inşallah Allah sağlıklı ve hayırlı ise versin inşallah.İnsalah canim bende 2.catlama ignemi oldum beklemedeyim 23unde kam verecem
Tam 1sene sonra ayni ayda yeniden gelir insallah saglikla hayirlisiylaben 3. de iğne olmadan çatladı ve hamile kaldım gerç sağlıklı olmadı ama inşallah bu ay tutar canım..için ferah tut bak olumlu düşün. ben öğrenene kadar hep var oldu diyordun sonrasnda okudum burda işte kalp atışı olcak mı düşük mü bilmem ne kafamı bulandırıp kalbimi kararttım. Keşke hep o baştaki pozitifliğim olsaydı. Sende öyle yap olumla kendini. Olacak inşallah Allah sağlıklı ve hayırlı ise versin inşallah.
Üzülme canım vardır Rabbim in bildiğiKızlar günaydın,
Bu ay martta hamile kalacağım dedim kendi kendime kaldım da evet. Bir çoğunuz okudu cumartesi günü değerim 612 çıkmıştı. Doktorum salı günü kontrole çağırdı. Karından bi bakalım dedi ama göremedi alttan bakmak istemedi. Daha sonra kan ver tekrar değerinde ki artışa bakalım dedi. Ama değerim 576 ya düşmüştü. Pazartesi idrar yaptığımda koyuydu test mesela ama kanda düşmeye başlamıştı. Yani demem o ki bir şeyi çok istemek iyi değil. Her zaman Allah a hayırlısını ve sağlıklısını vermesi için dua ettim. Bebeğimi öğrendikten sonra Hz. Yuşa ya gidip dua ettim. Adağım vardı onu verdim ve o zaman da hep sağlıklı ise bebeğim gelsin hayırlısı ise olsun dedim. Veren de sensin alaan da sen rabbim dedim. Daha henüz belli değil moralini bozma diyorlar bana ama nasıl geldiğini hissettiysem gideceğini de hissediyorum. 3 sene sonunda o kadar mutlu olduk,ağladık ağladık mutluluktan salak salak güldük ama kısa sürdü.Vardır rabbimin bir bildiği. İnsan kendine değil de eşinin gözlerinde gördüğü o mutluluğa daha çok üzülüyor. Rabbim size sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Demem o ki testte görüp,kanda çıkınca bile çok sevinmeyin. dua edin ve keseyi kalbi duyabilesiniz. sonra da tüm uzuvları sağlıkla oluşsun ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kafanıza çok takmayın biliyorum çok istiyorsunuz ama veren de o alan da. Siz sadece elinizden geleni yapın inşallah bir gün kavuşacağız yavrularımıza. Sadece içimden yazmak geldi çok duygusalım kusura bakmayın uzun oldu ama anlatsam anlayacak çok fazla insan yok. Burda hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için dert ortağı olacak arkadaşlar var bana biliyorum. Hepinize güzel günler,sağlıklı günler ve bebekler diliyorum.
Cok mu erkrn yaptik acabaa ama sivi alimimda 1 saat onceydi elimde son bir adet erken gebelik test vardi amaaan yap gitsin dedim sonucunu tahmin ediyordum az cokBen normalinden yaptım
Hani kız görmedim benn ama bunu kabul etmiyorumSıfatımı merak eden varsa fotograf koydum.
Tertemiz sorunsuz cikar insallah sonucu. Nasil gectigini deneyimini bizede haber etKızlar hsg çekilmeye gidecem birazdan dualarınızı bekliyorum
Hadi inşallah güzel haberler getirir sonucu
Şimdiden geçmiş olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah ❤
Anestezili mi canım anestezili ise hiç korkma çok kolay
Allah kolaylıklar versin inşallah ağrısız atlatırsın
Tertemiz sorunsuz cikar insallah sonucu. Nasil gectigini deneyimini bizede haber et