• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende mi iğne oluyorsun iki aydır canım? Doktor bana 14 gün sonra dedi o da cumartesi gününe denk geliyor o yüzden pazartesiyi beklicem mecbur ,çok heyecanlıyım ya bir taraftan ümtliyim bir taraftan negatif sonuç görürsem onun acısını yaşıyorum şimdiden ,Allahım hayırlısı ile biter inş şu 3 yıllık özlem ,Rabbim şu çocuk aşkı ile yanan yüreklerimizi hayırlısı ile ferahlatsın ,sevindirsinn..😔💖
4 ay klomen kullandım. 2. Ve 3. Ay iğne oldum ilk ay ve bu ay olamadım tek yumurta var diye. Iğnenin prospektüsünde de 10.günden önce test yapmayın yazıyor. Idrar zaten igne olunca hic guvenmemek lazim 14.gün 2.çizgiyi görüp kanda negatif gören de var. O yüzden bence 10.günden sonra kan verilebilir. Idrara da asla güvenmiyorum. Bazılarında iğne etkisi çok kaliyor.

4 ay klomen kullandım. 2. Ve 3. Ay iğne oldum ilk ay ve bu ay olamadım tek yumurta var diye. Iğnenin prospektüsünde de 10.günden önce test yapmayın yazıyor. Idrar zaten igne olunca hic guvenmemek lazim 14.gün 2.çizgiyi görüp kanda negatif gören de var. O yüzden bence 10.günden sonra kan verilebilir. Idrara da asla güvenmiyorum. Bazılarında iğne etkisi çok kaliyor.
Evet bende vakit iyice geçsin de öyle yaptırıyım diyorum hayal kırıklığına uğramamak için

Kızlar bisey sorcam benim bat 19 mart ovulasyon testi kullandım 5 martta çatladı yumurtam değerlendirdik belirti icin erken mi sizce 🤔
Oku bakalım 🤭 Çok erken çok

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-24-15-21-19-443_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2020-02-24-15-21-19-443_com.instagram.android.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 53
Aynen, şu an bile bir sürü belirtim var amaaaan deyip direkt geçiyorum valla. Kafayı meşgul etmek lazım, işim de yoğun bu ara iyi ki yoksa böyle ömür geçmez. 🤪
Diyete başladım. Kpssye hazırlanıyorum kardeşimin düğünü için kıyafet bakmak için uğraşıyorum bir sürü kafa dağıtıcı buldum eşime de sarmiyorum artık kendi haline bıraktım cidden gitti sivilceler o şişkinlikler

Diyete başladım. Kpssye hazırlanıyorum kardeşimin düğünü için kıyafet bakmak için uğraşıyorum bir sürü kafa dağıtıcı buldum eşime de sarmiyorum artık kendi haline bıraktım cidden gitti sivilceler o şişkinlikler
Süper yapıyorsun hayat bir şekilde devam etmeli yani. Şu diyet işini benim de yapmam gerek kilo aldım biraz ben de. Bi de evde ufak değişiklikler yapıcaz eşimle onunla uğraşıyorum bi yandan.

Süper yapıyorsun hayat bir şekilde devam etmeli yani. Şu diyet işini benim de yapmam gerek kilo aldım biraz ben de. Bi de evde ufak değişiklikler yapıcaz eşimle onunla uğraşıyorum bi yandan.
Akşamdan 1 bütün ceviz ıslatıyorum sabah kalktığımda suyunu içip cevizini yiyorum bütün gün tok tutuyor hemde cildi güzelleştiriyor

Kizlar bence enbuyuk belrti regleyakun ates basması okadr beliritm oldu
Bir ateş basmasi olmadı
Bu ateş basmasını hamileler nezaman yaşıyor bata yakinmi acaba

Ne güzel kendine uğraş bulmuşsun, ben de bakınıyorum eve lif patik mi örsem okul dönüşleri diye:KK69:

Back