• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 7 gün var ,ovulasyon testi yaptım ve çok çok silik çizgi çok üzgünüm kızlar , gebelik olsa çıkardı demi çok moralim bozuk 😔😔

Kızlar adetime 7 gün var ,ovulasyon testi yaptım ve çok çok silik çizgi çok üzgünüm kızlar , gebelik olsa çıkardı demi çok moralim bozuk 😔😔
Yok kız naptın çok erken daha. Adet günü zor çıkıyor. Adetten önce zor görünür. Yada 2 3 gün kala çıkar

Yumurtlama gerceklestimi bazen ovulasyon testinde de ayni sekilde gebelik cikabiliyo . Ama 7 gün cok erken bi gün test icin biraz daha beklemeyi deneyin

Ciddi misin , ya Allah razı olsun 😊olabilir yani demi gebelik
Tabiki. Bak S Selcanevren arkadaşımız kaç gündür test yapıyor çıkmıyor sonunda ümidi kesmişti bugün adet günü. Zorladım test yapması için ben zorlandığım için yaptı çünkü o ümidi kesmişti. Bugün yaptı çıktı. Kan verdi birazdan çıkacak inşallah sonucu 😊 bak adet günü zor çıktı

Back