- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Evet canım ne zaman adet oldun adetinin ilk günü ne zamandı pekiHadi ya beraber gün sayiyoruz o zaman hadi bakalim hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ne zaman adet oldun adetinin ilk günü ne zamandı pekiHadi ya beraber gün sayiyoruz o zaman hadi bakalim hayirlisi
22 subatta olmustum en son canim .Evet canım ne zaman adet oldun adetinin ilk günü ne zamandı peki
Benimde 22 Şubat son adet tarihim22 subatta olmustum en son canim .
Müşterişerimi çalıyorrrrrRegl olanlari nisan topigine alıyoruz arkadaslar
Cok iyi o halde 11 gün var beklenen tarihe..Benimde 22 Şubat son adet tarihim
Yok kız naptın çok erken daha. Adet günü zor çıkıyor. Adetten önce zor görünür. Yada 2 3 gün kala çıkarKızlar adetime 7 gün var ,ovulasyon testi yaptım ve çok çok silik çizgi çok üzgünüm kızlar , gebelik olsa çıkardı demi çok moralim bozuk
22 subatta olmustum en son canim .
Aynen öyle . Bebeğiniz var mı hiç yoksa ilk gebelik mi olacak inşAllahCok iyi o halde 11 gün var beklenen tarihe..
Yumurtlama gerceklestimi bazen ovulasyon testinde de ayni sekilde gebelik cikabiliyo . Ama 7 gün cok erken bi gün test icin biraz daha beklemeyi deneyinKızlar adetime 7 gün var ,ovulasyon testi yaptım ve çok çok silik çizgi çok üzgünüm kızlar , gebelik olsa çıkardı demi çok moralim bozuk
Ciddi misin , ya Allah razı olsun olabilir yani demi gebelikYok kız naptın çok erken daha. Adet günü zor çıkıyor. Adetten önce zor görünür. Yada 2 3 gün kala çıkar
Canım yumurtlama 29 u , 1 i çatlama olduYumurtlama gerceklestimi bazen ovulasyon testinde de ayni sekilde gebelik cikabiliyo . Ama 7 gün cok erken bi gün test icin biraz daha beklemeyi deneyin
Tabiki. Bak S Selcanevren arkadaşımız kaç gündür test yapıyor çıkmıyor sonunda ümidi kesmişti bugün adet günü. Zorladım test yapması için ben zorlandığım için yaptı çünkü o ümidi kesmişti. Bugün yaptı çıktı. Kan verdi birazdan çıkacak inşallah sonucu bak adet günü zor çıktıCiddi misin , ya Allah razı olsun olabilir yani demi gebelik
Cnm ohooo çok erken Tabiki adete 2 3 gün kala yap test belki çıkar çıkmasa da ümidi kesme adeti bekleCanım yumurtlama 29 u , 1 i çatlama oldu
Ayy çok sevindim sağol canımmmCnm ohooo çok erken Tabiki adete 2 3 gün kala yap test belki çıkar çıkmasa da ümidi kesme adeti bekle
Müşterişerimi çalıyorrrrr
Belki hıyarlarımız yeni olgunlaşıyor kızMarttan bir cacik cikmadi
Gel vatandas gel nisana gel
olgunlasmazsa nisana beklerizBelki hıyarlarımız yeni olgunlaşıyor kız
Nisan hayırlı çıkar inşallah ☺Marttan bir cacik cikmadi
Gel vatandas gel nisana gel
Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah ☺Ayy çok sevindim sağol canımmm