- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Evet canım ne zaman adet oldun adetinin ilk günü ne zamandı pekiHadi ya beraber gün sayiyoruz o zaman hadi bakalim hayirlisi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ne zaman adet oldun adetinin ilk günü ne zamandı pekiHadi ya beraber gün sayiyoruz o zaman hadi bakalim hayirlisi![]()
22 subatta olmustum en son canim .Evet canım ne zaman adet oldun adetinin ilk günü ne zamandı peki
Benimde 22 Şubat son adet tarihim22 subatta olmustum en son canim .
Müşterişerimi çalıyorrrrrRegl olanlari nisan topigine alıyoruz arkadaslar![]()
Cok iyi o halde 11 gün var beklenen tarihe..Benimde 22 Şubat son adet tarihim![]()
Yok kız naptın çok erken daha. Adet günü zor çıkıyor. Adetten önce zor görünür. Yada 2 3 gün kala çıkarKızlar adetime 7 gün var ,ovulasyon testi yaptım ve çok çok silik çizgi çok üzgünüm kızlar , gebelik olsa çıkardı demi çok moralim bozuk![]()
22 subatta olmustum en son canim .
Aynen öyle . Bebeğiniz var mı hiç yoksa ilk gebelik mi olacak inşAllahCok iyi o halde 11 gün var beklenen tarihe..
Yumurtlama gerceklestimi bazen ovulasyon testinde de ayni sekilde gebelik cikabiliyo . Ama 7 gün cok erken bi gün test icin biraz daha beklemeyi deneyinKızlar adetime 7 gün var ,ovulasyon testi yaptım ve çok çok silik çizgi çok üzgünüm kızlar , gebelik olsa çıkardı demi çok moralim bozuk![]()
Ciddi misin , ya Allah razı olsunYok kız naptın çok erken daha. Adet günü zor çıkıyor. Adetten önce zor görünür. Yada 2 3 gün kala çıkar
Canım yumurtlama 29 u , 1 i çatlama olduYumurtlama gerceklestimi bazen ovulasyon testinde de ayni sekilde gebelik cikabiliyo . Ama 7 gün cok erken bi gün test icin biraz daha beklemeyi deneyin
Tabiki. Bak S Selcanevren arkadaşımız kaç gündür test yapıyor çıkmıyor sonunda ümidi kesmişti bugün adet günü. Zorladım test yapması için ben zorlandığım için yaptı çünkü o ümidi kesmişti. Bugün yaptı çıktı. Kan verdi birazdan çıkacak inşallah sonucuCiddi misin , ya Allah razı olsunolabilir yani demi gebelik
Cnm ohooo çok erken TabikiCanım yumurtlama 29 u , 1 i çatlama oldu
Ayy çok sevindim sağol canımmmCnm ohooo çok erken Tabikiadete 2 3 gün kala yap test belki çıkar çıkmasa da ümidi kesme adeti bekle
Müşterişerimi çalıyorrrrr![]()
Belki hıyarlarımız yeni olgunlaşıyor kızMarttan bir cacik cikmadi
Gel vatandas gel nisana gel![]()
olgunlasmazsa nisana beklerizBelki hıyarlarımız yeni olgunlaşıyor kız![]()
Nisan hayırlı çıkar inşallah ☺Marttan bir cacik cikmadi
Gel vatandas gel nisana gel![]()
Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah ☺Ayy çok sevindim sağol canımmm![]()