- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
- Konu Sahibi gelinhanimcik
Koca yok, bilezik yok, ne yapacauk böyle..Eskidendi o . Şimdi bilezikli yeni gelin görmek imkansız neredeyse bilezik kaç tl acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koca yok, bilezik yok, ne yapacauk böyle..Eskidendi o . Şimdi bilezikli yeni gelin görmek imkansız neredeyse bilezik kaç tl acaba
Takip etmiyorum belki de hiç takmıyorum diye böyle oldu daha da hırslandı bilmiyorum ben de bir yeter demek istedim artık. Telefonu karıştırma konusu tamamen tesadüf oldu ben de eltim sürekli benimle uğraştığı için merak ettim benimle ilgili yazdımı diye. Ayrıca gizlice yapmadım kayınvalidem sürekli al kızım karıştır der ben de hiç almadım ne yapcam onun telefonunu karıştırıp. Keşke bakmasaydım da görmeseydimEltiniz ilginç bir kişilik.Bunlarla avunuyor demek ki.Onu öyle kabul edeceksiniz.Siz de çok detaylara takılmışsınız.Sizinki de doğru değil.Kadının her hareketini takip eder olmuşsunuz.Bırakın naparsa yapsın.Kıskanıyor olabilir de.Niye bunları bu kadar dert ediyorsunuz.Bu ülkede amma elti sorunu var.
Bu arada size ait olmayan telefonu karıştırdığınız için sizin hakkınızda da olumlu düşünemem .Çok yanlış...
Twilight pastoral edition"Tam kavga" diye açıklama vardı bi de başlıkta Rükûya eğilir gibi eğilip yakaladım, diğer yandan kaynanamdan destek aldım, sonra vampir gibi dişledim..gibi detaylarla doluydu, kavga sonrasi gözyaşları içinde karnıyarık yapılmıştı falan
Gıskançlıktan kendimizi keseceğiz başkalarının mutlu mesut hikayelerini okuyup burada dua edeceğiz bizim de olsun diyeKoca yok, bilezik yok, ne yapacauk böyle..
Efsane bir konuydu kavga ederkenki halleri vs"Tam kavga" diye açıklama vardı bi de başlıkta Rükûya eğilir gibi eğilip yakaladım, diğer yandan kaynanamdan destek aldım, sonra vampir gibi dişledim..gibi detaylarla doluydu, kavga sonrasi gözyaşları içinde karnıyarık yapılmıştı falan
sesli güldümTwilight pastoral edition
Nereye kadar..Gıskançlıktan kendimizi keseceğiz başkalarının mutlu mesut hikayelerini okuyup burada dua edeceğiz bizim de olsun diye
Kör topal artık kimse bizi alan biri denk gelene kadarNereye kadar..
Kayinvalide de bir tuhafmis anneminde 2 gelini var hiç karıştırdıklarını görmedim yada annemin kayinvalidemin al karıştır kızım dedigini duymadımTakip etmiyorum belki de hiç takmıyorum diye böyle oldu daha da hırslandı bilmiyorum ben de bir yeter demek istedim artık. Telefonu karıştırma konusu tamamen tesadüf oldu ben de eltim sürekli benimle uğraştığı için merak ettim benimle ilgili yazdımı diye. Ayrıca gizlice yapmadım kayınvalidem sürekli al kızım karıştır der ben de hiç almadım ne yapcam onun telefonunu karıştırıp. Keşke bakmasaydım da görmeseydim
Hiçbir zaman konu sahibi kadar istenen bi gelin olamayacaksin, bunu kabullen tamam mi, daha kolay olur her şeyKör topal artık kimse bizi alan biri denk gelene kadar
Ban yemezsin ya bu yüzden merak etmeBan yedikten sonra biraz sosyal medya detoksu yapmış olucam, iyi olur
Biliydim asıl masum olanın o elticağız olduğunu olayların gerçek versiyonu nasıl kim bilir Allah kıza sabır versinElestiriler gelmeden önce minnak tatli gelin modundaydi, yapilan kotuluklere anlam veremeyen Telefon karistirma konusunda bile masum Azicik yuzune vurdum gördüğüm yanlis kismi, hemen tırnaklar çıkmaya başladı Reelde neler dönüyor, Allah bilir.
8 yillik evliyim bi kere bile al kizim telefonumu karistir demeyen kvme her like bir tokat olsunKayinvalide de bir tuhafmis anneminde 2 gelini var hiç karıştırdıklarını görmedim yada annemin kayinvalidemin al karıştır kızım dedigini duymadım
Ben çoktan her şeyi kabullendim kiyeter ki alan olsun. Gocasızlık canıma takettiHiçbir zaman konu sahibi kadar istenen bi gelin olamayacaksin, bunu kabullen tamam mi, daha kolay olur her şey
Yani hangi kaynana der ki zaten8 yillik evliyim bi kere bile al kizim telefonumu karistir demeyen kvme her like bir tokat olsun
Zaten aninda "kocan yok ondan bana saldirdin, sus kıskanç, iyi koca bulsaniz başınız göğe ererdi" diyerek çıktı tırnaklar Hiç sekmez, şaşırtmaz bu tiplerin çemkirme stiliBiliydim asıl masum olanın o elticağız olduğunu olayların gerçek versiyonu nasıl kim bilir Allah kıza sabır versin
Gocan olaydı başın göğe ererdi misalBen çoktan her şeyi kabullendim kiyeter ki alan olsun. Gocasızlık canıma taketti
Ben de az değilim, hem polemik hem geyik, ne ararsan var Neyse sorun değil, soyledim rahatladım ohBan yemezsin ya bu yüzden merak etme