ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Alft yaralarimda agriyor dun bogazimda agri var demistim bugun yutkunmakta zorlaniyorum usendim kizceleri

Kizlar hasta olunca hic durmuyorum. gece gunduz karisiyor benim icin. kusuyorlar kusmuk temizle is guc 2 kat oluyor + uzuluyorum+ hic durmuyorum hareket halindeyim birde bugun ve dun iyi yurudum kizlari dun tek parka goturdum geldim .hava guzeldi temiz hava alsinlar istedim bugunde cok gezdik :)

Kızı bugun acile götürdük kulağım agriyo dedi enfeksiyon dediler orda ama bulunduğumuz yerde tek devlet hastanesi var pek güvenmiyoruz annemler merkezde oturuyorlar simdi onlara gidiyoruz yarin kendi doktoruna göturucez
Oyy cok gecmis olsun cocuklar hic hasta olmasin

Kızı bugun acile götürdük kulağım agriyo dedi enfeksiyon dediler orda ama bulunduğumuz yerde tek devlet hastanesi var pek güvenmiyoruz annemler merkezde oturuyorlar simdi onlara gidiyoruz yarin kendi doktoruna göturucez
Gecmis olsun mihtar.Umarim kisa zamanda iyilesir.

Doktorlar bir tuhaf , guvenmemekte fayda var. Dogru olani yapiyorsunuz.

Gecmis olsun mihtar.Umarim kisa zamanda iyilesir.

Doktorlar bir tuhaf , guvenmemekte fayda var. Dogru olani yapiyorsunuz.
burdaki hastanede ölümle sonuçlanan bile hataları var yanlış igne falan o yüzden hiç istemiyo esim getirmemizi içimiz rahat etsin diye iste gidiyoruz

Bak yaa ne alakası var
Gitmeden buraları karıştıriiiim diyosun

Kitaptan alıntıysa konuyu bilmek istemem o yüzden sordum. İzleyim bakalım 1 bölüm. Ama süre cok uzunmuş yaa hannibal iyiydi kısa ve öz

Kaptanda yağ kalmadı diyet yaptıkça fesatlık çıkıyor içinden :)))

Bak yaa ne alakası var
Gitmeden buraları karıştıriiiim diyosun

Kitaptan alıntıysa konuyu bilmek istemem o yüzden sordum. İzleyim bakalım 1 bölüm. Ama süre cok uzunmuş yaa hannibal iyiydi kısa ve öz
Bence hosuna gidecek hic bitmesin isteyeceksin.

Daha iyi olabilir miydi . Olabilirdi ama oyunculuk gercekten mukemmel, ironiler de.

Alft mi var sende' de yarin aktara gideyim alayim
Bende oksuruk var. Bogazim kasiniyor.
Sen super vermisin ayakta alkisliyorum o ictigin lattelerden sparismi versem
Lattenin bana bir zarari olmadi.

Kaptanda yağ kalmadı diyet yaptıkça fesatlık çıkıyor içinden :)))
Arada ortaligi karistirmak iyidir. Herkes haftada en az bir kilo versin artik. Misafirlik bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…