- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.521
Yok canim yaa bogazim sis yutkunamiyorum nasil 3.olmusum ben sok :)Vayy Pazar gununun ucuncusu gelmis.
Dayanamadin yine fazla yemedin dimi.
Bir haftada, 1.2 kg vermissin. Sandigin kadar kotu degilsin demek ki.Yok canim yaa bogazim sis yutkunamiyorum nasil 3 olmusum ben sok :)
Evet birde regl gunum yaklasiyor diye carsamba hedefim 63.90 di :)Bir haftada, 1.2 kg vermissin. Sandigin kadar kotu degilsin demek ki.
çarşamba başladık çarşamba geccez 2milekokulusabun
Sabah
1 tane krep
Domates
Peynir
5 zeytin
Öğle
Küçük bir kase muhallebi
Akşam
Patlıcan otutturmasi 5 kaşık
Çorba
Dibek kahvesi
MIhtar 1 mil leslie yapildi
Yarin 2 mil mi yapcaz bu arada
Oyy cok gecmis olsun cocuklar hic hasta olmasinKızı bugun acile götürdük kulağım agriyo dedi enfeksiyon dediler orda ama bulunduğumuz yerde tek devlet hastanesi var pek güvenmiyoruz annemler merkezde oturuyorlar simdi onlara gidiyoruz yarin kendi doktoruna göturucez
Gecmis olsun mihtar.Umarim kisa zamanda iyilesir.Kızı bugun acile götürdük kulağım agriyo dedi enfeksiyon dediler orda ama bulunduğumuz yerde tek devlet hastanesi var pek güvenmiyoruz annemler merkezde oturuyorlar simdi onlara gidiyoruz yarin kendi doktoruna göturucez
Ben agzimi Papatya cayiyla calkaliyorum. Gunde uc kere.Alft yaralarimda agriyor dun bogazimda agri var demistim bugun yutkunmakta zorlaniyorum usendim kizceleri
burdaki hastanede ölümle sonuçlanan bile hataları var yanlış igne falan o yüzden hiç istemiyo esim getirmemizi içimiz rahat etsin diye iste gidiyoruzGecmis olsun mihtar.Umarim kisa zamanda iyilesir.
Doktorlar bir tuhaf , guvenmemekte fayda var. Dogru olani yapiyorsunuz.
Bak yaa ne alakası varDarisi sizlerin basina .
Evet Ingiltere'deyim.
Itiraf et Fatma'dan sonra degistirecegim dedin. Gitmeden aranizi bozucam.
Kitaplarin yeri ayri ama ben gorsel showa da onem veririm. 12 bolum ama bolumler 2 saatin uzerinde. 3 de yayinlanmamis bolumu var.
Carsambayi ben de merak ediyorum.
Alft mi var sende' de yarin aktara gideyim alayimBen agzimi Papatya cayiyla calkaliyorum. Gunde uc kere.
Sen super vermisin ayakta alkisliyorum o ictigin lattelerden sparismi versemBir haftada, 1.2 kg vermissin. Sandigin kadar kotu degilsin demek ki.
Kaptanda yağ kalmadı diyet yaptıkça fesatlık çıkıyor içinden :)))Darisi sizlerin basina .
Evet Ingiltere'deyim.
Itiraf et Fatma'dan sonra degistirecegim dedin. Gitmeden aranizi bozucam.
Kitaplarin yeri ayri ama ben gorsel showa da onem veririm. 12 bolum ama bolumler 2 saatin uzerinde. 3 de yayinlanmamis bolumu var.
Carsambayi ben de merak ediyorum.
Bence hosuna gidecek hic bitmesin isteyeceksin.Bak yaa ne alakası var
Gitmeden buraları karıştıriiiim diyosun
Kitaptan alıntıysa konuyu bilmek istemem o yüzden sordum. İzleyim bakalım 1 bölüm. Ama süre cok uzunmuş yaa hannibal iyiydi kısa ve öz
Bende oksuruk var. Bogazim kasiniyor.Alft mi var sende' de yarin aktara gideyim alayim
Lattenin bana bir zarari olmadi.Sen super vermisin ayakta alkisliyorum o ictigin lattelerden sparismi versem
Arada ortaligi karistirmak iyidir.Kaptanda yağ kalmadı diyet yaptıkça fesatlık çıkıyor içinden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?