• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bulaşık makinam bozuldu yaaaaa
Makinayı çalıştırdım sonra bir ses cazıt cuzut diye gittim baktım ağır bir yanik kokusu makinayı kapatıp çektim fişini...
Daha içindeki bulaşıcı çıkarıp yıkayacağım. Olacak iş değil yaaaa moralim çok bozuldu.

Bence hosuna gidecek hic bitmesin isteyeceksin. :KK50:

Daha iyi olabilir miydi . Olabilirdi ama oyunculuk gercekten mukemmel, ironiler de.

Bende oksuruk var. Bogazim kasiniyor. :KK51:

Lattenin bana bir zarari olmadi. :KK70:

Arada ortaligi karistirmak iyidir. :confused:Herkes haftada en az bir kilo versin artik. Misafirlik bitti. :KK19:

Tamam izleyem bakem :KK66:
Misafirlik mi kaldı.. ev sahibi olduk artık :))
Haftada 1 kilo versem tam süper olacak zaten, bi gidiyo bi geliyo üstüme kaldı yaw :KK43:

Bence hosuna gidecek hic bitmesin isteyeceksin. :KK50:

Daha iyi olabilir miydi . Olabilirdi ama oyunculuk gercekten mukemmel, ironiler de.

Bende oksuruk var. Bogazim kasiniyor. :KK51:

Lattenin bana bir zarari olmadi. :KK70:

Arada ortaligi karistirmak iyidir. :confused:Herkes haftada en az bir kilo versin artik. Misafirlik bitti. :KK19:
Yarın sütlü yeşilçay günüm salı ceviz yumurta günü çarşamba yine sütlü yeşilçay günü.... hedefimi bulmam lazım

Makinayı çalıştırdım sonra bir ses cazıt cuzut diye gittim baktım ağır bir yanik kokusu makinayı kapatıp çektim fişini...
Daha içindeki bulaşıcı çıkarıp yıkayacağım. Olacak iş değil yaaaa moralim çok bozuldu.
Merkurun etkileri bunlar. :KK51:

Tamam izleyem bakem :KK66:
Misafirlik mi kaldı.. ev sahibi olduk artık :))
Haftada 1 kilo versem tam süper olacak zaten, bi gidiyo bi geliyo üstüme kaldı yaw :KK43:
Menulerinde bir sey yok. Tam koruma menusu. :KK70:

Zerdecalll diycem sen de itiraz edicen. :confused:

Kahveyi , cayi birak bari , bi iki gun. Tamamen asidik olmuyor. :KK12:

MIhtar MIhtar geçmiş olsun kuzucuğa
sagol canim

ayyy ne acılar

Yarın sütlü yeşilçay günüm salı ceviz yumurta günü çarşamba yine sütlü yeşilçay günü.... hedefimi bulmam lazım
napcan napcan bende yapayim :KK76:

:KK57: en korktuğum şeydir makinenin bozulması :(
Benimde bir defa bozulmuştu, çalıştırdım sonra hazırlandım okula gitmek için, tam çıkacam tuhaf sesler gelmeye başladı, açtım içindeki suyu boşaltamıyor. Servis çağırdık hemen, o arada tüm bulaşıkları çıkarıp makinenin içindeki suyu boşalttık. Ne uğraştırmıştı yaa. Adam geldi söktü, bardağın kenarı kırılmış parçası da su giderini tıkamış, temizleyince düzelmişti :dua:

Merkurun etkileri bunlar. :KK51:

Menulerinde bir sey yok. Tam koruma menusu. :KK70:

Zerdecalll diycem sen de itiraz edicen. :confused:

Kahveyi , cayi birak bari , bi iki gun. Tamamen asidik olmuyor. :KK12:

Zerdeçalı denedim, boğazıma iyi gelseydi devam edecektim ama olmadı. Kahveyi günde 1 fincan içerim, diyetteyken kabızlık sorunum oluyor, iyi geliyor. Birkaç gün içmesem olur.
Çayı bırakamam ama azaltayım bari biraz. Sıkı bir çay tiryakisiyim çünkü :))

Oyyy cok gecmis olsun insallah tamirle olacak istir

Zerdeçalı denedim, boğazıma iyi gelseydi devam edecektim ama olmadı. Kahveyi günde 1 fincan içerim, diyetteyken kabızlık sorunum oluyor, iyi geliyor. Birkaç gün içmesem olur.
Benim kilo verme durunca bir iki gun marul peynir zeytin yedim. Latte bile icmemistim. :skandal:

Arada boyle gunluk detoxlar uzun donemde kilo vermeyi sagliyor bence.

Benim kilo verme durunca bir iki gun marul peynir zeytin yedim. Latte bile icmemistim. :skandal:

Arada boyle gunluk detoxlar uzun donemde kilo vermeyi sagliyor bence.
Benim hiç başlamadı ki :KK70:
Deneyelim bakalım çaysız kahvesiz birkaç gün ( az çaylı, sadece 1 fincan :KK23:)

Zencefilli limon yapsan oda metebolizmayi hizlandiriyor ben gunde 2 defa iciyorum gecen hafta iki paket aldim 1 pakette zerdacal evde az vardi zerdacal bu ikilimi acaba 1.200 verdirdi :)

Sende guzel sonuc almisin canim :)
Benim sorunum spor yapamamak.
Masa başı bir iş yaptığım için sadece diyetle kilo veremiyorum maalesef, 86 dan 70e indiğimde düzenli spor yapıyordum. Çok etkisini gördüm. Yeniden başladım bakalım, bundan sonra nasil olacak?

Benim sorunum spor yapamamak.
Masa başı bir iş yaptığım için sadece diyetle kilo veremiyorum maalesef, 86 dan 70e indiğimde düzenli spor yapıyordum. Çok etkisini gördüm. Yeniden başladım bakalım, bundan sonra nasil olacak?
Sporla yapilan daha cabuk sonuc veriyor basarilar cnm

Benim hiç başlamadı ki :KK70:
Deneyelim bakalım çaysız kahvesiz birkaç gün ( az çaylı, sadece 1 fincan :KK23:)
Kiyamam bende latte neyse sende cay o. :KK70:

Sorun cay degil , sorun senin koruma modundan cikman . Kilo almazsin ama kilo da vermezsin sab.

Bu da gecmiste yaptigimiz asidik beslenmeden kaynaklaniyor.

Bir sure eti birakip sadece %80 sebze, bakliyat ve protein sut urunleriyle besleneceksin. Meyve de degil basta , ekmek yok.

Kilo vermeye basladikca bir boregin , bir cayin etkilemedigini goreceksin. :kahve:

Zencefilli limon yapsan oda metebolizmayi hizlandiriyor ben gunde 2 defa iciyorum gecen hafta iki paket aldim 1 pakette zerdacal evde az vardi zerdacal bu ikilimi acaba 1.200 verdirdi :)
Gıda alerjim var benim. Bazı meyveleri ve bitkileri yiyip içemiyorum.
Ama bu tarz şeylerin faydası olduğuna eminim. Sen devam et, belli ki yararı olmuş sana ;)

Kiyamam bende latte neyse sende cay o. :KK70:

Sorun cay degil , sorun senin koruma modundan cikman . Kilo almazsin ama kilo da vermezsin sab.

Bu da gecmiste yaptigimiz asidik beslenmeden kaynaklaniyor.

Bir sure eti birakip sadece %80 sebze, bakliyat ve protein sut urunleriyle besleneceksin. Meyve de degil basta , ekmek yok.

Kilo vermeye basladikca bir boregin , bir cayin etkilemedigini goreceksin. :kahve:
Ayy evet latte = çay :KK14:
Ekmeği tüm bıraktım zaten. Meyve de yemiyorum, dün 1 dilim portakal soktu ağzıma koca kişisi, meyve yemiyosun diye de kızdı. Ben de gündüz yiyorum sen görmüyosun dedim geçiştirdim:KK70:
Kahvaltıya süt ekliyorum ozaman. Çayı çıkardım hayde :halay:

Ayy evet latte = çay :KK14:
Ekmeği tüm bıraktım zaten. Meyve de yemiyorum, dün 1 dilim portakal soktu ağzıma koca kişisi, meyve yemiyosun diye de kızdı. Ben de gündüz yiyorum sen görmüyosun dedim geçiştirdim:KK70:
Kahvaltıya süt ekliyorum ozaman. Çayı çıkardım hayde :halay:
Cayi tamamen cikarirsan kafayi yersin. Bunu istemeyiz degil mi. :KK70:

Sutten ziyade peynir yogurt daha iyi ama sut hic yoktan iyi. :confused:

Mide sorunun yoksa ya limonlu suyu sec ya da elma sirkesini. Kirmizi hap mi , mavi hap mi. :KK53:

Menun sebzeyi arttirmak kosuluyla ayni kalabilir.:KK50:

Back