- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patates mi o. Dogru yere geldin.Dur kaptanım gitmeEki Görüntüle 2236669 bu arkadaslari nasil pisircem tarif verin cok rica edicem sadece baharatlaydık firinlicam mi
Bi de bunlardan kac tane yiyebilirim
Patates mi o. Dogru yere geldin.
Evet dedim kaptanı takip edeyim
anladim zaten hepi topu bu kadar baharatla firinlayayim o zman salata yaparim bi de pissin yicem aksam yemegini zatiPatates aksam yemegi aksam 5 gibi yersen , bir tabak dolusu yiyebilirsin.
Alternatifler.
Haslama buyuklugune gore yine bir tabak soyup, uzerine kasar dokebilirsin.
Elma dilimi (yagsiz yapiyorum ama tuz , kekik ve karabiber koyuyorum, bir de ketcap olmasin.)
Kasarli olmasa da olur.
Yuvarlak kesip firina kasarla atabilirsin ama once pismesini bekle. Kasar iki dk da eriyor zaten.
Pisme suresi 30-45 dk arasinda degisiyor. Bir bicagin ucunu batirirsan pisip pismedigini anlarsin.
Asla yag ve sos kullanma.
Sali cumartesi haric 5 gun patates yiyebilirsin.anladim zaten hepi topu bu kadar baharatla firinlayayim o zman salata yaparim bi de pissin yicem aksam yemegini zati
Guzel menu. + Ekmek de yok .kokulusabun
Menü
Sabah 2yumurtadan dereotlu kaşarlı omlet
Duble türk kahvesi
1ceviz
Yeşilçay
Aksam
Roka domates salata firinda patates 1kepce ezogelin corba
Sonra cay kahve devam
Yarim litre limonlu su yaptim kalanını normal iciyorum
Bende severim kendisiniSali cumartesi haric 5 gun patates yiyebilirsin.
Sevme dereceni bilmiyorum ama benim icin 5 yildiz.
Ekmek kullanmadigim icin cok doyurucu oluyor.Bende severim kendisini
Yok ekmek gecen çarşambadan beri yemiyorumGuzel menu. + Ekmek de yok .
Bence yumurtaya yulaf koyma. Yulafi sadece sutle ya da yogurtla yemeye alis. Bir kac badem , kabak cekirdegi de ekleyebilirsin yanina . Mis gibi kahvalti.Yok ekmek gecen çarşambadan beri yemiyorum
Yemicemde
Yumurtaya yulaf koyarım arada ama yulafimin tarihi geçmiş o derece yiyorum
Ay yok hic yiyemem oyle yulafi anca lapa yapiyorum kahveyle guzel gidiyoBence yumurtaya yulaf koyma. Yulafi sadece sutle ya da yogurtla yemeye alis. Bir kac badem , kabak cekirdegi de ekleyebilirsin yanina . Mis gibi kahvalti.
+ Yumurtayla patates salatasi da yapabilirsin.
Denedin mi ki hic yiyemem diyorsun.Ay yok hic yiyemem oyle yulafi anca lapa yapiyorum kahveyle guzel gidiyo
Aynen yumurta salatası guzel oluyo bol yeşillik arada onu da yapiyorum
Sarellam canımmm tebrik ederim şahanesin ben vermiş kadar sevindim yahu :))
Ben süt içmem yoğurtta sade sevmem yulafta sevmeyince hepsi birlesiyo sevmediklerimin yani yulaf zaten olmazsa olmazım degil o yüzden yemesemde olur düşüncesindeyimDenedin mi ki hic yiyemem diyorsun.
Badem ve kabak cekirdegiyle guzel oluyor. Bir de ne cesit bir yulaf kullaniyorsun. Belki iyi bir yulaf degildir.