ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Tebrikler senin adına çok sevindim darısı bizlere inşallah sen yurt disinda mi yaşıyorsun canım

Ne biliyorsun meditasyonla zayiflamadigini. Cakralarinda blokaj olabilir.

Devam et sen.

Biraz daha iyi gibiyim ama aniden kotulesiyorum. Bakalim. Londra havasi gibi. Mukemmel dizi ariyordun al sana Sherlock tam senlik.
Daha iyi olmana sevindim canım, dikkat et kendine..
Onun kitaplarını okumuştum. Alıntı değilse izleyebilirim. Kaç sezon, kaç bölüm?

Onlar beceriksizler kilo veremiyorlarsa ben napiyim dedi.

Imza: Arayi bozmak isteyen uye.
Kim o topiğe laf sokan üye

Ben gidiyorum leslie yapmaya bacılar hazır midem yatışmışken. Görüşürüz yine
Güle güle şekerim.
Iyi yağ yakmalar..

20 Subat hedeflerini ve 31 Mart hedeflerini hatirlatmakta yarar var.

Eki Görüntüle 2236664

Ööörtmeniim hedefi değiştirebiliyor muyuz?
Eğer öyleyse 72 yazar mısın bana
Değiştiremiyorsak kalsın

Tebrikler senin adına çok sevindim darısı bizlere inşallah sen yurt disinda mi yaşıyorsun canım
Darisi sizlerin basina .

Evet Ingiltere'deyim.

Itiraf et Fatma'dan sonra degistirecegim dedin. Gitmeden aranizi bozucam.

Kitaplarin yeri ayri ama ben gorsel showa da onem veririm. 12 bolum ama bolumler 2 saatin uzerinde. 3 de yayinlanmamis bolumu var.

Canım tatlı istedikçe yeşilçay ve su içiyorum limonlu ama bu ara zor dayanıyorum malumunuz gece saldırmasam iyidir şimdi de leslieye geçiyorum biraz hareketlenmek lazım çarşambayı merak ediyorum
Carsambayi ben de merak ediyorum.

meditasyonda firemiz yok herkeş yapıyor ve gunluk rapor veriyor
Nana929 yapmiyo sanirim esnekti o da zaten
Cnm internetim Yok eve bağlatmaya başvuru yaptık onaylanıp eve beglanmasını bekliyoruz telefonda netim bitmek üzere arada giriyorum cnm net bağlandığı gibi arkanızdayım yine

Bak pes etme düzenli sporla tartın daha da düşecek hedef tutana kadar böyle devam

Eline saglik herekeze bol eskiler diliyorum
Cipura balik yarim yedim canim istemedi limonlu roka 2 ceri domates salgam suyunuda icmedim A AklinYolu1

Bence yumurtaya yulaf koyma. Yulafi sadece sutle ya da yogurtla yemeye alis. Bir kac badem , kabak cekirdegi de ekleyebilirsin yanina . Mis gibi kahvalti.

+ Yumurtayla patates salatasi da yapabilirsin.
Evet bende severim yumurta ile patates salatasini :)

Masallah daha ne kilolara ineceksin cokta guzel vermisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…