- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.501
At cope gitsin.Ben süt içmem yoğurtta sade sevmem yulafta sevmeyince hepsi birlesiyo sevmedikleriminyani yulaf zaten olmazsa olmazım degil o yüzden yemesemde olur düşüncesindeyim
Yaaa canımsın cok teşekkür ederimcok mutluyum bende
Tebrikler senin adına çok sevindim darısı bizlere inşallah sen yurt disinda mi yaşıyorsun canımKizlar benim hedefime tam 2 kilom kaldi. Ne olursa olsun, 27 Subatta diyetimi sonlandirmayi dusunuyorum.
Malum sinavlarim Martta basliyor . Gecmeye gecerim ama 90-100 almak gibi bir takintim var.
Carsamba ve Pazar gunu hesaplamaya gelirim, bazen de sohbete.
Onun disinda sizler de mumkun oldugunca fazla paylasimda bulunmalisiniz.
Yeri geliyor geyik yapiyoruz ama buranin asil amaci kilo vermek.
Arkadaslarinizi motive ettiginiz surece motive edilirsiniz cunku bu iki tarafli calisiyor.
Yoksa burada olmanin pek bir anlami yok.
Daha iyi olmana sevindim canım, dikkat et kendine..Ne biliyorsun meditasyonla zayiflamadigini.Cakralarinda blokaj olabilir.
Devam et sen.
Biraz daha iyi gibiyim ama aniden kotulesiyorum. Bakalim. Londra havasi gibi.Mukemmel dizi ariyordun al sana Sherlock tam senlik.
Kim o topiğe laf sokan üyeOnlar beceriksizler kilo veremiyorlarsa ben napiyim dedi.
Imza: Arayi bozmak isteyen uye.
Güle güle şekerim.Ben gidiyorum leslie yapmaya bacılar hazır midem yatışmışken. Görüşürüz yine
Canım tatlı istedikçe yeşilçay ve su içiyorum limonlu ama bu ara zor dayanıyorum malumunuz gece saldırmasam iyidir şimdi de leslieye geçiyorum biraz hareketlenmek lazım çarşambayı merak ediyorum
Darisi sizlerin basina .Tebrikler senin adına çok sevindim darısı bizlere inşallah sen yurt disinda mi yaşıyorsun canım
Itiraf et Fatma'dan sonra degistirecegim dedin. Gitmeden aranizi bozucam.Daha iyi olmana sevindim canım, dikkat et kendine..
Onun kitaplarını okumuştum. Alıntı değilse izleyebilirim. Kaç sezon, kaç bölüm?
Kim o topiğe laf sokan üye
Güle güle şekerim.
Iyi yağ yakmalar..
Ööörtmeniim hedefi değiştirebiliyor muyuz?
Eğer öyleyse 72 yazar mısın bana
Değiştiremiyorsak kalsın
Carsambayi ben de merak ediyorum.Canım tatlı istedikçe yeşilçay ve su içiyorum limonlu ama bu ara zor dayanıyorum malumunuz gece saldırmasam iyidir şimdi de leslieye geçiyorum biraz hareketlenmek lazım çarşambayı merak ediyorum
Cnm internetim Yok eve bağlatmaya başvuru yaptık onaylanıp eve beglanmasını bekliyoruz telefonda netim bitmek üzere arada giriyorum cnm net bağlandığı gibi arkanızdayım yinemeditasyonda firemiz yok herkeş yapıyor ve gunluk rapor veriyor
Nana929 yapmiyo sanirim esnekti o da zaten
Cnm internetim Yok eve bağlatmaya başvuru yaptık onaylanıp eve beglanmasını bekliyoruz telefonda netim bitmek üzere arada giriyorum cnm net bağlandığı gibi arkanızdayım yine
Bak pes etme düzenli sporla tartın daha da düşecek hedef tutana kadar böyle devamBugunku menumkokulusabun
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Dereotu
Avokado
Ara
Sut, rezene anason cayi
2 gun kurusu
2 hurma
Aksam
1 kase kuru fasulye
5 6 kasik bulgur pilavi
Yesillik
Gece
Sut
Rezene anason cayi
Bugun 71 gorunce spor da yaptim hevesle20 dk eliptik
Eline saglik herekeze bol eskiler diliyorumPazar gunu sonuclari ;
Ilk uce girenler;
1: A AklinYolu1
2:Sarellam
3:Ikra meyra
Dereceye girenleri ve kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum.Boyle devamm kizlar. Arti cikanlar da nerede yanlis yapiyorum diye dusunsun ve Carsamba gunu eksi gelmeye calissin.
Cizzy ve ipegin Carsamba gunu tartisi yazilmistir. Sadece birinci gun oldugu icin... Mazeretsiz tarti resmini bir kere yuklemeyen Pazar gunu listesinden silinir. Carsamba gunu ile Pazar gunu tartisi birbirinden tamamen bagimsizdir.
Eki Görüntüle 2236640
Evet bende severim yumurta ile patates salatasini :)Bence yumurtaya yulaf koyma. Yulafi sadece sutle ya da yogurtla yemeye alis. Bir kac badem , kabak cekirdegi de ekleyebilirsin yanina . Mis gibi kahvalti.
+ Yumurtayla patates salatasi da yapabilirsin.
Masallah daha ne kilolara ineceksin cokta guzel vermisin :)Bugunku menumkokulusabun
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Dereotu
Avokado
Ara
Sut, rezene anason cayi
2 gun kurusu
2 hurma
Aksam
1 kase kuru fasulye
5 6 kasik bulgur pilavi
Yesillik
Gece
Sut
Rezene anason cayi
Bugun 71 gorunce spor da yaptim hevesle20 dk eliptik
Vayy Pazar gununun ucuncusu gelmis.Evet bende severim yumurta ile patates salatasini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?