• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Kızı bugun acile götürdük kulağım agriyo dedi enfeksiyon dediler orda ama bulunduğumuz yerde tek devlet hastanesi var pek güvenmiyoruz annemler merkezde oturuyorlar simdi onlara gidiyoruz yarin kendi doktoruna göturucez
Geçmiş olsun Allah korusun güvendiğin yere gitmek en iyisi iyi yapmışsınızHoppa

Bence hosuna gidecek hic bitmesin isteyeceksin. :KK50:

Daha iyi olabilir miydi . Olabilirdi ama oyunculuk gercekten mukemmel, ironiler de.

Bende oksuruk var. Bogazim kasiniyor. :KK51:

Lattenin bana bir zarari olmadi. :KK70:

Arada ortaligi karistirmak iyidir. :confused:Herkes haftada en az bir kilo versin artik. Misafirlik bitti. :KK19:
Bende dizi izliyorum bu ara boştayım sherlocka mı başlasam

Merkurun etkileri bunlar. :KK51:

Menulerinde bir sey yok. Tam koruma menusu. :KK70:

Zerdecalll diycem sen de itiraz edicen. :confused:

Kahveyi , cayi birak bari , bi iki gun. Tamamen asidik olmuyor. :KK12:
Merkürün de işi gücü yok hep benimle uğraşıyor bacım ya :(

:KK57: en korktuğum şeydir makinenin bozulması :KK43:
Benimde bir defa bozulmuştu, çalıştırdım sonra hazırlandım okula gitmek için, tam çıkacam tuhaf sesler gelmeye başladı, açtım içindeki suyu boşaltamıyor. Servis çağırdık hemen, o arada tüm bulaşıkları çıkarıp makinenin içindeki suyu boşalttık. Ne uğraştırmıştı yaa. Adam geldi söktü, bardağın kenarı kırılmış parçası da su giderini tıkamış, temizleyince düzelmişti :dua:
Benimkinden yanık kokusu geldi canım çok kötü.... duman falan kapattım hemen fişi falan çektim inşallah düzelecek birşeydir. Genelde böyle arızalar iflah olmaz ama bakalım.

1. Gün 2saat arayla sütlü yeşilçay içeceğim
2. Gün gün boyu yani 3 öğün 1yada 2 haşlama yumurta 3 ceviz
3. Gün yine 2 saat arayla sütlü yeşilçay
Bol su
Ama gunluk 3 kuba yesil cay oneriliyor diye biliyorum kanziklik yapiyormus

Cayi tamamen cikarirsan kafayi yersin. Bunu istemeyiz degil mi. :KK70:

Sutten ziyade peynir yogurt daha iyi ama sut hic yoktan iyi. :confused:

Mide sorunun yoksa ya limonlu suyu sec ya da elma sirkesini. Kirmizi hap mi , mavi hap mi. :KK53:

Menun sebzeyi arttirmak kosuluyla ayni kalabilir.:KK50:
Cıkk çayı tamamen çıkaramam zaten. Azaltıp denicem ama birkaç gün ;)
Kahvaltıya yoğurt da eklerim sorun değil.

Limonlu suyu sabah yarım litrelik şişeye bazen yarım bazen 1 limon sıkıp içerim. Kahvaltıdan önce başlarım içmeye, sonra da devam ediyorum işte.
Ne zaman içmem gerekiyor ki?

1. Gün 2saat arayla sütlü yeşilçay içeceğim
2. Gün gün boyu yani 3 öğün 1yada 2 haşlama yumurta 3 ceviz
3. Gün yine 2 saat arayla sütlü yeşilçay
Bol su
baska bisey yokmu :işsiz:
Ben başka bisey yapayim en iyisi
Yumurta uyarsa yesilcayda emin degilim daha denemedim

Benimkinden yanık kokusu geldi canım çok kötü.... duman falan kapattım hemen fişi falan çektim inşallah düzelecek birşeydir. Genelde böyle arızalar iflah olmaz ama bakalım.
Geçmiş olsun canım çok fena olmuş cidden olumlu bişey yazayım dedim ama duman koku falan varsa düzelcek gibi durmuyor ömrü bitmiş heralde :bicak:

Maydanoz limon kürünü de yapabilirsiniz faydası var vücuttaki toksinleri atıyor karaciğer yağlanmasına iyi geliyor ve sabahları yorgun kalkanlara birebir ben içiyordum yine başlicam ama emzirenler yapmasın maydanoz azaltır derler yanlış bilmiyorsam
Ben yapiyordum 10 dal maydonoz 1 cay kasigi zencefil 1 adet limon suyu 1 bardak su blendirlayip 1 sade soda yida ekleyip iciyordum onuda yapicam regli gunumde odem icinde bire bir

Şükür ki yangın falan çıkarmamış, geçmiş olsun. İnşaallah basit bir tamir işiyle hallolur da çok masraf çıkarmaz canım..

baska bisey yokmu :işsiz:
Ben başka bisey yapayim en iyisi
Yumurta uyarsa yesilcayda emin degilim daha denemedim
Demet akalin diyetide yumurta diyeti onu denemedim :)

Sabah 1 haslama yumurta
Oglen 2 yumurta beyazi ile omlet
Aksam 2 yumurta beyazi ile omlet

Aralarda yesil cay kahve 2-3 litre su :)

Ben yapiyordum 10 dal maydonoz 1 cay kasigi zencefil 1 adet limon suyu yarim 1 bardak su blendirlayip 1 sade soda yida ekleyip iciyordum onuda yapicam regli gunumde odem icinde bire bir
Bak ben zencefil atmıyordum bu küre faydalı olabilir ama tarifine falan görmedim atsak mı atmasak mı hatta konusmusken yarın sabah başlıyım bide sirke içerim hep koca şişe bitti :KK53:

Back