ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Cok gecmis olsun zeyna. Allah sifa versin.

Aynen de cumartesi pazar esim cocuklar geziyoruz illaki esim biz yicegiz sen bakicanmi diyor
yani elinden geldiği kadar masum seyler seç ekmek lavaş ne kadar az o kadar iyi bi de olabildiğince erken
Gerisine yapcak bisey yok toparlarsın haftaici

Bende yapiyodum bunu ise yariyo ben bol baharatta atıyodum içine kimyon özellikle yakisiyo 1gun yap bence faydasını görürsün ertesi günü de hafif gecir

Çok gecmis olsun iyidirler simdi insallah

Bunu butun gun yapmak yerine sadece 1 gun, 2 ogun yerine gecirmek daha mantikli.

Bunu butun gun yapmak yerine sadece 1 gun, 2 ogun yerine gecirmek daha mantikli.
Yani zaten oyle sabah kahvaltı yapiyosun 3saat arayla dediği en fazla iki kere yiyebiliyodum ben bayiyodu çünkü

1gun yapmak daha iyi odem atıyosun ilk gun 2.gun oynama olmuyo olsada 100 gr falan degmez onun icin benim düşüncem boolee

Cok gecmis olsun

Yarin yapacagim umarim bendede etkisi olur canim bende aci hakiki pulbiber eklicem acida metebolizmayi hizlandiriyor

9 da kahvalti 12 de corbadan 15 de corbadan 18 de corbadan bu sekilde olucak

Baktigim sayfada 8 de kahvalti
Sat 10
Sat 12
Sat 14
Sat 16
Sat 18
Sat 20
Sat 22 bu sekilde ogunler yesil cayda tuketin diyor

Sat 10
Sat 12
Sat 14
Sat 16
Sat 18
Sat 20
Mevhibecim bir kilo =7000 kalori. Imkani yok 1-2 kilo vermenin , sudan gider onu da geri alirsin. Ben dusuncemi soyledim. Baskalarinin yapmasi dogru oldugu anlamina gelmez.

Ben de denerim bir suru sey ama mantikli olani yaparim.

Soyledigin gibi yap sen. Dene ve gor...

Son düzenleme:
Cok ugrasiyorsun sen. 2. olmussun tebrikler.
sayende kaptancim teşekkürler siz olmasanız bukadar dikkat edemezdim

Sat 10
Sat 12
Sat 14
Sat 16
Sat 18
Sat 20
bu kadar çok yiyilmiyo bunu diyen yapmamıştır bence sen olabildigince ileri at 11gibi yap 14.30 gibi ye bi de 17.30 gibi iki kere yedinmi üçüncüyü aramazsın

Çok çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirler inşallah

Sat 10
Sat 12
Sat 14
Sat 16
Sat 18
Sat 20
1-2 günde 1 kilo verilmesi mümkün değil, ona bakarsan sıvı diyetiyle de vermek gerek aynı mantıkla..
Fakat bu sadece sudan verdiriyor. Yani ödem atıcı bir çorba, yağdan asla verdirmez.
Sen bir dene bakalım..

10 şubat menü kokulusabun
Sabah 4yk bulgur pilavı 1 kase yoğurt
Akşam 1 kase yoğurt 1 kahve fincanı tuzsuz leblebi(Akşam evde yemedim dışarda yemek zorunda kalırsam diye. Yemek faslına da girilmedi. Eve yeni geldim ve ben çok açtım o yüzden yoğurt leblebi yedim. Hamburger yemek istemedim.)
Spor leslie 1 mil kimi etiket yapacağız bilmiyorum A AklinYolu1

Geçmiş olsun canım acil şifalar annene ve babana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…