• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ilk uce girenler ;:rapci::KK8::KK73:

1: renklisemsiye renklisemsiye :sampiyon::sampiyon::sampiyon::nazar:
2: MIhtar MIhtar :sampiyon::sampiyon::nazar:
3: Moon Light Moon Light :sampiyon::nazar:

Dereceye giren arkadaslari tebrik ediyor ve devamini diliyorum. :nazar: :cool::21:

Uc gunluk yuzdemiz 0.48. Uc gun oldugu icin normal bir yuzde. :KK19:

upload_2019-2-10_11-15-12.png

Günaydın kızlar.
Tartının pili bitmiş maalesef :KK43:
Birazdan annemlere geçeriz kahvaltıya, unutmazsam ordan atayım tartı fotosunu A AklinYolu1 :KK66:
Oyle durumlarda ben pili cikarip alta gelen yonunu kumasla temas edip sagli sollu hizli gidip geliyorum isininca pil calisiyor :) ;)

Bıktım aynı rakamları görmekten, ekimden beri 70ler :KK43:
Bu soruna bir çözüm bulmamız lazım şekerim :KK51:
Bende cok takilmistim 72 de 2018 mart yune diyete basladim tabi emziriyorum zorlaniyorum verdim sonunda 66.60 da takildim sonra 65.50 gordum uzun surmedi tekrar 66.80 gordum martta basladim diyete kasim tekrar 67 gordum yani cokta kilo vermedim emzirmeden dolayi :(

10 Subat 2019 menusu kokulusabun kokulusabun

Sabah:
6 gibi 1/3 latte
9 gibi 1/3 latte
Bes badem

Kahvalti: 10:30 gibi

Bir kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin
Bir tabak salata

Oglen

Zerdecalli yogurt
Sutlu cay

Aksam
3-4 kasik pirinc pilavi
Bir tabak buharda pismis karnabahar , havuc , brokoli
2 bardak ayran

1/3 latte

Bitki cayi
Dun marketten 2 ser paket zencefil zerdacal aldim dun eve gelince zencefil yarim limon suyu cay yaptim onunda etkisi oluyor metebolizma hizlaniyor birde icimi yakiyor terletiyor ;) :)

Ayranli bakliyat Detokx

1 cay bardagi asurelik bugday
1 cay bardagi nohut
1 cay bardagi yesil mercimek
2 litre yogun ayran
1 tatli kasik kuru nane

Bakliyatlari ayri ayri hasliyoruz
Suzuyoruz hepsini buyuk kaba aliyoruz 2 litre yogun ayranimizi nanemizi ekleyip karistiriyoruz bu kadar :) isterseniz (1 limon) suyuda ekleyebilirsiniz

A AklinYolu1 risk aliyorum :KK66: yorumlarda 2 kilo verdiklerini yazmislar sabah kahvalti yapiyoruz 2.5 3 saat arayla 1 kase tuketiyoruz aksam 22 kadar diyorda ben 18 kadar tuketecegim yesil cay ve 2.5 litre su ile birlikte evet deneme tahtasi olarak sizlere carsamba gunu tarti fotomla geliyorum insallah eksi olur :) 2 kilomu yoksa daha azmi ;)

Son düzenleme:
Ayranli bakliyat Detokx

1 cay bardagi asurelik bugday
1 cay bardagi nohut
1 cay bardagi yesil mercimek
2 litre yogun ayran
1 tatli kasik kuru nane

Bakliyatlari ayri ayri hasliyoruz
Suzuyoruz hepsini buyuk kaba aliyoruz 2 litre yogun ayranimizi nanemizi ekleyip karistiriyoruz bu kadar :) isterseniz (1 limon) suyuda ekleyebilirsiniz

A AklinYolu1 risk aliyorum :KK66: yorumlarda 2 kilo verdiklerini yazmislar sabah kahvalti yapiyoruz 2.5 3 saat arayla 1 kase tuketiyoruz yesil cay ve 2.5 litre su ile birlikte evet deneme tahtasi olarak sizlere carsamba gunu tarti fotomla geliyorum insallah eksi olur :)
Ben denedim bunu gittiği gibi geri geldi ama moral oluyor bi yap bakalım :)

Öyle çok gitmedi ya 1 kilo ama dediğim gibi diyetisyenin listeye devam edince hoop geri geldi:) devam et bakalım belki sende farklı olur
Saat 22 ye kadar diyor ben 18 kadar tuketecegim 1 kiloda iyi 2 gunde super :)

Saat 22 ye kadar diyor ben 18 kadar tuketecegim 1 kiloda iyi 2 gunde super :)
Yani kalıcı olabilseydi iyiydi:) bende 18 e kadar yedim sonrasında bıraktım. Geç yitince benim için bi anlamı olmuyor.

Sonucunu bekliyorum merakla...

Kızlar annem biraz rahatsızdı dün hastane vs derken
Bu sabah kahvaltıda misafir vardı
telefon geldi babam rahasızlanmış
Memlekette babacığım acile götürdü abim
Aklım onda kaldı kendimde değildim
Şimdi konuştum şükür iyi
Girip size yazamadım kusura bakmayın
Öpüyorum hepinizi

Back