- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.381
2 gün için planlarım yaptım ekşi çıkabilmek için bakalım nasıl olacak :)Yeni katildi.
Artik katilimlar icin son 3 gun. Ondan sonra katilim yok .
Bugun yiyebilirsin fatma. Iki gun dikkat edersin.
Ben de bugun pirinc pilavi yerim mesela.
Tamamen oyle.
Cok uykusuzum sonuclardan sonra biraz yaticam.2 gün için planlarım yaptım ekşi çıkabilmek için bakalım nasıl olacak :)
Oyle durumlarda ben pili cikarip alta gelen yonunu kumasla temas edip sagli sollu hizli gidip geliyorum isininca pil calisiyor :)Günaydın kızlar.
Tartının pili bitmiş maalesef
Birazdan annemlere geçeriz kahvaltıya, unutmazsam ordan atayım tartı fotosunu A AklinYolu1
Bende cok takilmistim 72 de 2018 mart yune diyete basladim tabi emziriyorum zorlaniyorum verdim sonunda 66.60 da takildim sonra 65.50 gordum uzun surmedi tekrar 66.80 gordum martta basladim diyete kasim tekrar 67 gordum yani cokta kilo vermedim emzirmeden dolayiBıktım aynı rakamları görmekten, ekimden beri 70ler
Bu soruna bir çözüm bulmamız lazım şekerim
Aynen de cumartesi pazar esim cocuklar geziyoruz illaki esim biz yicegiz sen bakicanmi diyor+ Cumartesi
Dun marketten 2 ser paket zencefil zerdacal aldim dun eve gelince zencefil yarim limon suyu cay yaptim onunda etkisi oluyor metebolizma hizlaniyor birde icimi yakiyor terletiyor10 Subat 2019 menusukokulusabun
Sabah:
6 gibi 1/3 latte
9 gibi 1/3 latte
Bes badem
Kahvalti: 10:30 gibi
Bir kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin
Bir tabak salata
Oglen
Zerdecalli yogurt
Sutlu cay
Aksam
3-4 kasik pirinc pilavi
Bir tabak buharda pismis karnabahar , havuc , brokoli
2 bardak ayran
1/3 latte
Bitki cayi
6 kisi foto paylasmamis yoksa yuzdemiz daha iyi olurdu birde ben ayni oluncaIlk uce girenler ;
1:renklisemsiye
2:MIhtar
3:Moon Light
Dereceye giren arkadaslari tebrik ediyor ve devamini diliyorum.
Uc gunluk yuzdemiz 0.48. Uc gun oldugu icin normal bir yuzde.
Eki Görüntüle 2234333
Uyu uyu uykusuz kaldıkça kilo veremiyoruzCok uykusuzum sonuclardan sonra biraz yaticam.
Ben denedim bunu gittiği gibi geri geldi ama moral oluyor bi yap bakalım :)Ayranli bakliyat Detokx
1 cay bardagi asurelik bugday
1 cay bardagi nohut
1 cay bardagi yesil mercimek
2 litre yogun ayran
1 tatli kasik kuru nane
Bakliyatlari ayri ayri hasliyoruz
Suzuyoruz hepsini buyuk kaba aliyoruz 2 litre yogun ayranimizi nanemizi ekleyip karistiriyoruz bu kadar :) isterseniz (1 limon) suyuda ekleyebilirsiniz
A AklinYolu1 risk aliyorumyorumlarda 2 kilo verdiklerini yazmislar sabah kahvalti yapiyoruz 2.5 3 saat arayla 1 kase tuketiyoruz yesil cay ve 2.5 litre su ile birlikte evet deneme tahtasi olarak sizlere carsamba gunu tarti fotomla geliyorum insallah eksi olur :)
Ne kadar gitti ben getirmeyecegimBen denedim bunu gittiği gibi geri geldi ama moral oluyor bi yap bakalım :)
Tebrikler kızlar benim rakibime bak hele dereceye falan da giriyorOyle durumlarda ben pili cikarip alta gelen yonunu kumasla temas edip sagli sollu hizli gidip geliyorum isininca pil calisiyor :)
Öyle çok gitmedi ya 1 kilo ama dediğim gibi diyetisyenin listeye devam edince hoop geri geldi:) devam et bakalım belki sende farklı olurNe kadar gitti ben getirmeyecegimabanacam ustune dahada eksiye dusmek icin
Saat 22 ye kadar diyor ben 18 kadar tuketecegim 1 kiloda iyi 2 gunde super :)Öyle çok gitmedi ya 1 kilo ama dediğim gibi diyetisyenin listeye devam edince hoop geri geldi:) devam et bakalım belki sende farklı olur
Yani kalıcı olabilseydi iyiydi:) bende 18 e kadar yedim sonrasında bıraktım. Geç yitince benim için bi anlamı olmuyor.Saat 22 ye kadar diyor ben 18 kadar tuketecegim 1 kiloda iyi 2 gunde super :)
Kendini Pazara sakla iste.Aynen de cumartesi pazar esim cocuklar geziyoruz illaki esim biz yicegiz sen bakicanmi diyor
Kalici olmamasinin nedeni gidenin yag olmamasi ve sudan gitmesi.Yani kalıcı olabilseydi iyiydi:) bende 18 e kadar yedim sonrasında bıraktım. Geç yitince benim için bi anlamı olmuyor.
Sonucunu bekliyorum merakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?