ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Tatlim anladim seni canim onlarin ogunleri cok fazla ben azaltacagim anlaminda soyledim bakalim sonuc nasil olucak bende tabiki kalori hesabi var . azaltirsam ogunu nasil olur mantigi var su anda bende birazda mekikle destek vermeye calisacagim artik 60 li kilolardan kurtulmak istiyorum

Canim ben sayfadan okudugum saatleri yazdim cok ogun yemisler ama yorumlarda 1 kilo verende 2 kilo verende 1.50 verende olmus ha onayliyormuyum hayir o nedenle 3 ogunu corba ve saat 18 de son ogunum olucak. Bu sekilde yaparsam ve dogrulugunu gorursem onay vericem :)

Ayranli bakliyat detox yorumlari her kes farkli kilo vermis herkesin metebolizma farki odemdir tabiki bende o verilen kilonun uzerine cikmamaya calisacam insallah :)

Bıktım aynı rakamları görmekten, ekimden beri 70ler
Bu soruna bir çözüm bulmamız lazım şekerim
Evet en acilinden bi cozum bulmamiz lazim hem de. Ben spora biraz istikrarli devam etmeyi dusunuyorum. Bi de sodali yogurtlu bi kure basladim gece yatmadan. Bakalim ne olacak sonuc..
Aynen de cumartesi pazar esim cocuklar geziyoruz illaki esim biz yicegiz sen bakicanmi diyor
Canim hafif seylerden gecistirmeye calis. Ne biliyim masaya salata filan gelirse ondan ye. Ekmek arasi veya durumden ziyade porsiyon olarak alabiliyosan oyle yap. En olmadi haftaici de ona gore toparlarsin artik.
Cok gecmis olsun canim. Allah iyilikler versin
Kızlar ben çok fena şifayı kapmış durumdayım dün gece öksürükten uyuyamadım ciğerlere inmiş enfeksiyon A AklinYolu1 bana 4-5gün izin istiyorum
Gecmis olsun canim

Iki ogun az gibi aralarda yesil cay vs iciyormusun canim
Kuzum yeşil çay kullanmıyorum yüksek tansiyon var bende
Gayet doyurucu bir öğündü ikisi emin ol
Birde limonlu su zerdeçal vs onları yazmıyorum
Ana öğünleri yazıyorum
Hafta içi ara öğünlerim kuruyemiş oluyor

İçecek vs öğün olarak sayamayız

Spora başlarsam ara öğün eklerim
Protein bar veya süt daha çok kurutemiş vs gibi

Canim izin verse vermiyorki bende az ekmekli soyluyorum kola zaten icmem ayran yada soda salgam erken yemeye calisiyorm hafta sonlari

Yok ondan degil canim hani az az ye 5 ogun ye soylentisi var ya 5 ogun yersek metebolizma daha hizli calisiyormus onun icin sordum tatlim bol bol eksilerimiz olsun .tansiyonun icinde cok gecmis olsun tatlim

Bende yarın akşamdan başlıyorum spora artık. Bugün çok yoğun geçti, vakit olmadı. Zaten geçen yıl da spor yaparken pazar günleri yapmıyordum.
Birde pulbiberli yoğurt kürüne başlıyorum.
Daha önce de yapıp olumlu sonuç aldığım bir kürdü kendisi :)
Geçen yıl diyet daha düzenli gidiyordu ama şu an kış mevsiminden midir nedir bir türlü ilerleyemiyorum

Yazin sebze cok fazla onunda etkisi var sanirim bende 60 li rakamdan nefret ettm her yolu denedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…