- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.361
Duzene sokacagiz diyoruz ama hic yapacak gibi bir halimiz yok.Bende aynı, çoğu zaman 1'den sonra yatıp 6 dan sonra kalkıyorum. Düzene sokmam gerekecek..
Yeni cevherlerin adını istiyorumm
Dert ortagiiimEki Görüntüle 2234296 A AklinYolu1
Geçen yıl haziran-temmuz sıraları da takılmıştım bu sayılara, aynen şimdiki gibi
Ben uykusuzum kizlar. 56. 1 kg. O yuzden sabit ciktim galiba. Carsambaya bakicigiizzz.
Unutmak degil de, Hannibal benim zaten bozuk olan uyku duzenimi kotu etkiledi.Dert ortagiiim
Uykusuzluk gercekten cok etkiliyor. Bence sen biraz uyu geceleri carsambaya kadar
Tamam canim biliyorum unutmazsin sen
Anca lafta bizimkisi.Duzene sokacagiz diyoruz ama hic yapacak gibi bir halimiz yok.
Test edeyim hemen soylerim.
Bıktım aynı rakamları görmekten, ekimden beri 70lerDert ortagiiim
Uykusuzluk gercekten cok etkiliyor. Bence sen biraz uyu geceleri carsambaya kadar
Tamam canim biliyorum unutmazsin sen
Einstein hocam "Uykusuz zeki insanlarin lanetidir" diyerek son noktayi koymus.Anca lafta bizimkisi.
Siyasetciler gibiyiz valla, söz var icraat yok
Tamam, bekliyorum..
Ben doner yemedim yine sabit ciktim. Bosver.OturSifir aahh doner ahh yaktin beni doner :)
Aslinda Pazar tartisinin nedeni eksi gelmek degil, sizi haftada 2 gun detoxa alistirmak. Isterseniz 2. bolumde vazgecebiliriz.
+ CumartesiPazartesi sali detox tayim
2 gun kahvalti sonrasi sivi takildim tatlim belkide eksideydim gerci dun 2 den aksam 9 kadar disardaydik gezdik :)Einstein hocam "Uykusuz zeki insanlarin lanetidir" diyerek son noktayi koymus.
Ben doner yemedim yine sabit ciktim. Bosver.Nerdeyse aksam arasinda 200 gram oynamis.
Çok özür dilerim acaba sen kimsin yeni nickli eski tanıdık misin yoksa yeni mi katıldın...Dışardayım sabah çektim eve geçince de okicam mesajları şimdilik tartı fotomu atıyorum Eki Görüntüle 2234323
Ben bugün bulgur pilavı yedim sabah akşam ne yerim bilmem gereksiz insanlarla alışverişe çıkacağım o kadar benim öküze gelmeyeyim dedim olmazmış. Kesin yemek de dışarda yenecek offf offfSonuclar icin son 45 dk .
Ah bende neden uykusuzluk çekiyorum diyordum. Meğer zekamın yan etkisiymişEinstein hocam "Uykusuz zeki insanlarin lanetidir" diyerek son noktayi koymus.
Ben doner yemedim yine sabit ciktim. Bosver.Nerdeyse aksam arasinda 200 gram oynamis.
Yeni katildi.Çok özür dilerim acaba sen kimsin yeni nickli eski tanıdık misin yoksa yeni mi katıldın...
Yanlış anlama gerçek anlamda soruyorum
Bugun yiyebilirsin fatma. Iki gun dikkat edersin.Ben bugün bulgur pilavı yedim sabah akşam ne yerim bilmem gereksiz insanlarla alışverişe çıkacağım o kadar benim öküze gelmeyeyim dedim olmazmış. Kesin yemek de dışarda yenecek offf offf
Tamamen oyle.Ah bende neden uykusuzluk çekiyorum diyordum. Meğer zekamın yan etkisiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?