- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.341
Tartinin dogru olduguna emin misin. Suyla deneme yapsana. Eger dogruysa super. Tebrikler.Günaydın hanımlar...
Kilo kaybediyorum ama vucudum da hiç değişiklik yok gibi..
Bi Allah ın kulu da zayıflamışsın demedi.
Keyfim kaçık ....
Ya tartı yalancı ya da spor yapmadığım için böyle..
Gelelim tartı fotosuna, yalancı da olsa beni mutlu etmeye yetti.
A AklinYolu1 koysana rakibem tartını
Çok esneğiz biz aslında farkettirmiyoruz.
İtirafta bulunayım leslie ile ilgili konudan haberim yok okumadım geçmişi bi özet geçsene bana ne zaman kaç mil ile başlıyoruz. Ne zaman 45dk ya çıkarıyoruz 21 gün nasıl ilerleyeceğiz
Tamamdır ben bugün 1 mil yapıyorum o zaman hadi bismillah :))Tartinin dogru olduguna emin misin. Suyla deneme yapsana. Eger dogruysa super. Tebrikler.
Aciklamami yukarida yaptim aramizda 3 saat var, sen 9:49 gibi yukledin ben 9 da yukleyecegim , sizin saatle 12 oluyor.
Bu hafta 1 mile ile basliyoruz sonraki hafta 2 mile ve 3 mile ile kapanis.
Duruma gore uzatabiliriz de kesebiliriz de.
Simdi de yazayim, arada katilim yok. Gruptan cikmak yok, bir gun yapmadim yok. 21 gun boyunca yapacak olanlar.
Ingiltere . Almanya ile aranizda iki saat fark var.A AklinYolu1 nerelerdesin kız sen Almanya da mı
Seni unutur muyuz kızııııımHayır yani 2 gün ortalarda yokum diye niye beni yazmadı bunlar diyordum tam :))
Stresli bişeyler atlattın moralim bozuldu küçük bir bunalıma girip çıktım kızlar...
Şimdi iyiyim herşeye devam...
Valla dediğin gibi vurdum duymaz olmak lazım... artık eskisi kadar takmıyorum ama insan yine de etkileniyor... Eskiden çok takardım kalp çarpıntısı yaşamaya başladım. Doktorum dedi ki stresten hayatından stres kaynağı insanları çıkar dedi... Bende valizimi toplayayım ben o zaman dedim bastı kahkahayı :))) ama artık o kadar takmıyorum...Seni unutur muyuz kızııııım
Olur öyle arada, bozma moralini. Hepimizin hayatında negatif insanlar var. Anlatsak bdv.de üst sıralarda yer alır
Ama vurdumduymaz olmak lazım bazen. Amaaaan boşver deyip geçeceksin (gerçi sen yapabiliyor musun diye sor; tabiki hayır, her zaman değil)
Çarşambaya düşeceksin
Takılma boşver, ölümlü dünyaValla dediğin gibi vurdum duymaz olmak lazım... artık eskisi kadar takmıyorum ama insan yine de etkileniyor... Eskiden çok takardım kalp çarpıntısı yaşamaya başladım. Doktorum dedi ki stresten hayatından stres kaynağı insanları çıkar dedi... Bende valizimi toplayayım ben o zaman dedim bastı kahkahayı :))) ama artık o kadar takmıyorum...
Mecbur olmazsak spor yapmaya niyetimiz yok iyi oldu bakalım :)
Ingiltere . Almanya ile aranizda iki saat fark var.
Leslie grubuna girmeyim ben ilerki zamanda 45 dk benim için cok uzun. Benim bebe o kadar uyumuyor. Ben eliptikle devam edicem insallah kizimin duzeni geri gelirse... Uyumaz oldu bu aralar.Zaman olarak farketmiyor ama meditasyon gece yatmadan once daha etkili olur ml.
Leslie grubu farketmez.
Canim takma kafana. Hayat hep guzel ilerlemiyor malesef. İnis cikislar illa ki oluyor. Sagliginiz yerinde olsun yeter kiHayır yani 2 gün ortalarda yokum diye niye beni yazmadı bunlar diyordum tam :))
Stresli bişeyler atlattın moralim bozuldu küçük bir bunalıma girip çıktım kızlar...
Şimdi iyiyim herşeye devam...
Çarşambaya düşeceksin
Uykusuzluk kilo vermede olumsuz etki yapıyor. Bende de buaralar sorun bu. Cok geç yatıp erken kalkmak ve spor yapmamak. Uykuyu düzene sokup spor yapabilirsek olacak bu işBen uykusuzum kizlar. 56. 1 kg. O yuzden sabit ciktim galiba. Carsambaya bakicigiizzz.
Ideal olan 12 den once yatip 7-8 de kalkmak.Uykusuzluk kilo vermede olumsuz etki yapıyor. Bende de buaralar sorun bu. Cok geç yatıp erken kalkmak ve spor yapmamak. Uykuyu düzene sokup spor yapabilirsek olacak bu iş
Bende aynı, çoğu zaman 1'den sonra yatıp 6 dan sonra kalkıyorum. Düzene sokmam gerekecek..Ideal olan 12 den once yatip 7-8 de kalkmak.
Benim bugun haric genelde 2 de yatip 6 da kalkiyorum .
Aslinda bir bitkisel cozumu var denemistim bakmam gerek yine.
Moon Light light seni de unutmadim bugun sonuclardan sonra bakacagim.
Bugun bitiyor Hannibal ama yeni cevherler buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?