- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.061
Benim bir dört kilom ve beş haftam var. Hedef 52. 5:)Amaaa en güzel kilo verilen dönemde sınav mı olur
Setifika odaklı devam ediyorum. Bilgisayar alanında.Hangi dalda devam ediyorsun canım şimdi
Setifika odaklı devam ediyorum. Bilgisayar alanında.
Bizim de uyku ve meme olayi problem su an icin. Bi de cok kipirdak bi saniye oturmaz. Bakalim ilerleyen zamanlarda neler olucakBitane köpek vardi evin orda o götürdü demistim sonra buldu çekmecede atmaya güvenemedim hemen istemedi attim çöpe oyle bikac sormuştu baştanda
Benim kız sağolsun ne emmesi ne uykusu ne meme bırakma ne emzik bırakma ne tuvalet hic yormadı hersey cok kolay oldu esas ondan sonrası zordu 2.5-4 arası cok çektim okula baslayinca rahatladık simdi daha iyi
Bağrış cigris kıyametti herşeye bağırırdı kızsa bağırır sevinse bağırır üzülse bağırır hep bi çığlık hali
Evet canim öyleymiş. Ama ben kafein miktari normal caydan daha az oldugunu okuyunca amaaan bi sey olmaz diyip baslamistim. Oluyomus bi sey demek kiBenim bildigim emziren yesil cay tuketmiyor .kac aylik kiziniz rezene cayi arttiriyor. Dereotu marul corba cesitleri vs
Sagol kaptancim tesekkur ederim49 kalori ile kurtardim:)
Sagol ml. Senin için süt olayını cumartesi arastiricam.
Ahaha işte bana latteyle, patatesle gel:)
Ben de zerdecal ve matcha latte aldım deneyeceğim bugün. Umarım beğenirim.
Sagol mevhibe.
Canim nebuluzator var sesli bi makine. Bi de ventolin diye bi ilac. Alerjiye bagli Geniz akintisina iyi geliyor diye biliyorum. Doktoruna bi danis istersen?Sagol cnm sen izle bende yaticam simdi yok ac degilim alerjiden burun tikali hapsuruk oksuruk uyutmuyor 9 gibi greyfut,limonlu su ictim 1 gibi c vitaminde iyi geliyormus yesil cayda 5 igne yapildi yok ayniyim yarin avil tablete baslicam
Ekleyeyim : bu yarışmanın bitimine 4.5 hafta kaldi. İsteğe göre uzatılabilir yalnız paylaşımlar bu kadar az olacaksa uzamasının bir anlamı yok. Sınav dönemim mart sonundan mayıs başına kadar . O ara kk ye girmeyeceğim haberiniz olsun.
canım dönemsel olabilir yediklerinde değişiklik yapıp metabolizmana değişiklik yapmayı denemelisinSelam kizlar nasilsiniz?
Ben bu sabah da 73.0 ciktim. Dun asiri erken yemis ve midem acliktan sirtima yapismis halde uyumama ragmenumutluydum bugun 72.8den asagi cikarim diyordum. Takildim kaldim 73 te ben
Ben bi yulaf arasi mi versem ki acaba...canım dönemsel olabilir yediklerinde değişiklik yapıp metabolizmana değişiklik yapmayı denemelisin
Canim kilosu yakin olanlar eslesiyor. Haftalik yarisiyor. Bir hafta sonra kim yuzde olarak daha iyi durumdaysa esine ceza veriyor.kızlar ben bu yeni düzen olayını anlamadım nedir neden eşleşiyoruz A AklinYolu1
anladın canım cezalar nasıl olabiliyor her şey olabilir miiiCanim kilosu yakin olanlar eslesiyor. Haftalik yarisiyor. Bir hafta sonra kim yuzde olarak daha iyi durumdaysa esine ceza veriyor.
olabilir kuzum ama normalde yaptıklarından farklı şeyler yapmayı dene işe yarıyorBen bi yulaf arasi mi versem ki acaba...
Sut yapiyor sanirim yulaf.
Selam kizlar nasilsiniz?
Ben bu sabah da 73.0 ciktim. Dun asiri erken yemis ve midem acliktan sirtima yapismis halde uyumama ragmenumutluydum bugun 72.8den asagi cikarim diyordum. Takildim kaldim 73 te ben
Slm cnm ayran detox su yap canim haftada 2 gun zaten hem degisiklik olur kahvaltini yapiyorsun diger 5 ogun ayran detox tan iciyorsun hem sutte yaparSelam kizlar nasilsiniz?
Bebeği etkileniyor mu bilmiyorum ama normalde yeşil mercimek ve nohut gaz yapar tatlım. Bence başka bir şey denemelisinSlm cnm ayran detox su yap canim haftada 2 gun zaten hem degisiklik olur kahvaltini yapiyorsun diger 5 ogun ayran detox tan iciyorsun hem sutte yapar
Ayran detox
1 cay bardagi asurelik bugday
1 cay bardagi yesil mercimek
1 cay bardagi nohut
Bunlari ayri ayri hasla
2 litre yogun kivamli ayran
Kuru nane
Hasladiklarini suz buyuk kaba al ayrani kat karistir 2 gun iceceksin 2.5 saat yada 3 saate bir tuket canim istersen 1 limon suyu da ilave edebilirsin bende pazartesi baslicam 2.5 litre su
Sabah kahvalti yaptiktan 3 saat sonra ayran detox tuketecegiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?