• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Günaydın kızlar
Akşam tartılıp fotoyu az önce attım
Sabah 6 olmadan çıkmak zorunda idim
A AklinYolu1
Canım tavuk ve patatesi zyağı ile pişirdim
Yanıma getirdiğim miktar Büyük boy payatesin yarısı ve 1 avuç kadar göğüs parçası
ZYağı ile soteleyip çok az su ile pişirdim

Öğle arası yemem nasıl olur sence
@Muttapa7555 A AklinYolu1
Iyi olur zeyna. Aksami da hafif gecirirsin. Afiyet olsun. :KK53:

Kuzum sende dikkat et lütfen
Neler yememen gerektiğini arkadaşlar söylüyordur söyleyecektir
Bak ben yıllardır spor diyet vs yaparım
Fakat burada çok şey öğrendim
Kararlı ol
Destek gelecektir her türlü kızlardan sana:KK66:
Kararlıyım canım gerçekten bu sefer çok kararlıyım ama ev hanımı olmak demek her an bir risk demek yemek için dün 2aydır görüşemediğim arkadaşım geldi çizkeki çok seviyorum diye almış gelmiş çatalın ucuyla mecburen kırmadan yedim :( 4çatal yarım dilim etmez ama arada böyle aksilikler illaki oluyor:(

Sağolsunlar kızlar güzel bilgiler veriyorlar çoğu şeyi yanlış biliyormuşum yavaş yavaş öğreniyorum ;)

Bende diyette asosyal degil daha sosyal ve kararlı olunması gerektiğini dusunuyorum
Ben bi ara yanimda tasiyodum yemeklerimi ablam karşımda hamburger yerken ben taze fasulye yedim mesela

Eger yemiyim diye çıkmazsa sonra saldırmaya dönüyo is bence
Bende çok acıkırsam saldırırım kendimi tanıyamam açlık bana göre değil:(

Bende diyette asosyal degil daha sosyal ve kararlı olunması gerektiğini dusunuyorum
Ben bi ara yanimda tasiyodum yemeklerimi ablam karşımda hamburger yerken ben taze fasulye yedim mesela

Eger yemiyim diye çıkmazsa sonra saldırmaya dönüyo is bence
Ben cumartesi baska bir arkadasimla bulusucam. Onunla iken diyeti bozmayacak seyler yemeyi dusunuyorum. Ac kalmak degil de , bazi yiyecekler yasakli olmali.

Kendime gore latteye izin veriyorsam meyveyi yemiyorum, ekmek ve turevleri cok az, pirinc pilavi nadir. Tatli zaten mocha disinda cok nadir. Musli de bitsin bir daha almam. :dondurma:

Eklentiler

• image1.jpeg
    image1.jpeg
    179,4 KB · Görüntüleme: 17
Gel ml . gel ac bir Hannibal. :confused:Bugun 55 i gorurum demistim ama hala direniyor.:KK30:

Eksilerinizi goreyim oyle gideyim okula. :halay:

Ah ah dizi izlemeyi de cok ozledim. En son hamileyken izleyip sabahliyordum. :KK48:

Ben de 56.1 vardır bir hikmeti:)

Eksi mi sen ona bak.

Senin son kilolar ama kaptancim. Ondan direniyor bence. Benim daha ilk kilolardan boyle. Biraz moralim bozuldu:KK43:

Back