- 28 Temmuz 2017
- 2.688
- 6.744
- 158
- 27
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.601
İyi geceler.Deneyeceğim en kısa zamanda ,sağol tarif için.Bu arada geçmiş olsun.Dinlenmek ve C vitamini iyi gelecektir bildiğiniz gibi.Iyi geceler :) biraz karnibahar biraz brokoli cok su koyma 2 bardak su ile hasla yada buharda pisir ben suyunuda icerim limon da katarim yogurda 3 dis sarimsak ez cok az tuz tabaga aldigin sebzenin uzerine limon zeytin yagi karisimi gezdir uzerinede sarimsakli yogurt ekle pul biber serp afiyet olsun ben bazen havucta eklerim super oluyor
Ay evet 2 çatal alsan böbrek iflas yemedim bende :))Oyy peynire basmışlar tuzu desene
Boşver sen tulumu, yiyipte bizde tulum gibi olmayalım :)) lorun gözünü seveyim :)))
Sagol cnm :)İyi geceler.Deneyeceğim en kısa zamanda ,sağol tarif için.Bu arada geçmiş olsun.Dinlenmek ve C vitamini iyi gelecektir bildiğiniz gibi.
Haftada iki gun aksam gidiyorum.Akşam mıydı senin okul?
Bende çok yorgun hissediyorumm
Ne zaman bitiyor okul çok mu daha
Su Subat i atlatsaydik. Temmuza kadar suruyor. Sertifika alacagim taktim az sertifikam var cunku...Şu kış geçseydi yavvv
Kuzum kaç ders kaldı
Bitmez ya, nasil da tanimis beni. Doktoraya baslayacagim.Bitmez onun okulu
Birini bitirir diğerine başlar
Çalışkan arkadaşım
Iyi seyirler :)Kimseee yok muuu ? :)) Yoksaniz, gidip Hannibal izleyecegim.
Nasıl gidiyor canım??Günaydınlar
Leslie 3 mil tavsiye ederim. Çok faydasını gördüm. Her ne kadar yapmaya fırsat bulamasamda ilk fırsatta başlamayı düşünüyorum. Vaktin varsa başla derim zira 45 dakika sürüyor :))günaydın arkadaşlar keyifler nasıl?
spor yapıyo musunuz?gerçekten etkili diyebileceğiniz bir egzersiz programı var mı?
yarın tartı günü ama ben veremedim sanki
Ooo gece kuşu gelmiş ve gitmişHaftada iki gun aksam gidiyorum.
Bugun icin eve yeni geldim. Yaza kadar ...
Su Subat i atlatsaydik. Temmuza kadar suruyor. Sertifika alacagim taktim az sertifikam var cunku...
Bitmez ya, nasil da tanimis beni. Doktoraya baslayacagim.
evet biliyorum bi dönem yapmıştım onu da hatta 5k olanı falan vardı daha etkili ama onu yaparken çok canım sıkılıyo yaaLeslie 3 mil tavsiye ederim. Çok faydasını gördüm. Her ne kadar yapmaya fırsat bulamasamda ilk fırsatta başlamayı düşünüyorum. Vaktin varsa başla derim zira 45 dakika sürüyor :))
Bende sıkılıyorum, son zamanlarda hareketleri ezberlemiştim zaten, tv ya da netten film izlerken yapıyordum, zaman daha çabuk geçiyor.evet biliyorum bi dönem yapmıştım onu da hatta 5k olanı falan vardı daha etkili ama onu yaparken çok canım sıkılıyo yaa
mesela cindy workout-2 var muhteşem bişey yarım saat yapsan yetiyo ama ertesi güne bacaklarımı oynatamıyorum
Tünaydın şekerimTünaydııın canlar ,mutlu günler.Yarın tartı günü ,çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?