- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahaha diyeti bırakıcam ben de çarşambadan sonra ama sizle muhabbete kalmak istiyorum sorun olmazsa evet nihayet hedefime ulaştım. Sabah da tartıldım 52.1 cıktı hatta ama dün gece telefonum kırıldı eşim gelince foto cekip yükleyebilirim ancak yarın da telefonu tamire vericem umarım hallolur cünkü 1 seneden 3. telefon kırışım olduYarin gec yuklesen de yarinki tarti resmini tercih ederim. Zaten aksama kadar bekleme karari aldik.
Canimm superr 52 hedefindi hedefine ulastin tebrikler. Simdi seni disari alalim. Carsamba gunu son tarti gunun olsun.
Saka saka kapimiz her zaman acik sana istedigin zaman gelebilirsin.
Ya oleey :) seviyorum sizi yaa:) darısı herkesin hedefi tutturmasına :) hepimiz istediğimiz kiloda olucaz, ben kendime inanmıyordum ama A AklinYolu1 oyle inandı ki ben de kendime inanmışım :)Maşallah maşallah harikasın hayalimdeki kilo süpersin . Tebrik ederim
Asın bayrakları 36 bedenimiz var aaa dostlar
Hedefine ulasan ilk ALL_STaR mezunu.
Vaaay hedefe ulasmissin. Tebrikler canim
Neler meselaa
Bende Paul Mckenna nin Sizi Zayiflatabilirim'i var. Diyetsiz zayiflamayi vaad ediyor. Aslinda uygulamayi birakmasaydimiyi zayiflamistim.
Ulennn acliktan gebericez. Ben salatayi bile es gectim bugun. Tarti arti gosteriyor cunku. Nedeni dunku musli denilen hafif tatliydi ben iki kase yedim.
Teşekkür ederim evet çok mutluyum ama bunda takımımızın payı o kadar büyük ki.. Seviyorum hepiniziBugun midem hic iyi degil. Bu musli bana hic yaramiyor.
Gurur tablomuz diye ilk sayfaya ekleyecegim . Hedefine ulasan ilk mezunumuz , 52 kiloyla sekersizcikolata .
Superrrr . 52.1 iste hedef kilommm. Hedefine inmek nasil bir duygu . Gelmen sorun olmaz aksine seviniriz.ahaha diyeti bırakıcam ben de çarşambadan sonra ama sizle muhabbete kalmak istiyorum sorun olmazsa evet nihayet hedefime ulaştım. Sabah da tartıldım 52.1 cıktı hatta ama dün gece telefonum kırıldı eşim gelince foto cekip yükleyebilirim ancak yarın da telefonu tamire vericem umarım hallolur cünkü 1 seneden 3. telefon kırışım oldu
Gecmis olsun sab. Hepimiz oyle maalesef.Buradan Halime'ye sevgilerimi gonderiyorum. Halime gozun ciksin, yataklardan cikma emi.Slmmm kızlar nasılsınız?
Ben dünden beri cok rahatsızım. Boğazım cok kötü, öksürük bir taraftan sıkıştırıyor konusacak halim bile yok.
5 tane ilaç kullanıyorum, dün 1 lt su bile içemedim. Diyet düzeni gitti maalesef
Zor ama genelde kis aylarinda kilo alinir. Biz bunu yapmadik. 1-0 onde basliyoruz yani. Bir kilo, 600 gram , 200 gram cok muhim deel.İlaçlar bi taraftan, su içemediğim için ödem bi taraftan, bu kış bana yaramadı. İlk defa kışın diyet yapıyorum ama anladım ki kış aylarında kilo vermek çook zor
Sağol canım, sanada geçmiş olsun. 3 4 güne toparlarız inşaallah. Nazar var üstümüzde kessiiin :))Gecmis olsun sab. Hepimiz oyle maalesef.Buradan Halime'ye sevgilerimi gonderiyorum. Halime gozun ciksin, yataklardan cikma emi.
Su iki haftayi atlatsaydik diyet daha kolay olacak.
Sagol sab. inan cok yorgunum ben de.Sağol canım, sanada geçmiş olsun. 3 4 güne toparlarız inşaallah. Nazar var üstümüzde kessiiin :))
Bizde bu pozitif enerji olduğu müddetçe herşey vız gelir
Bilemedim ki, düzenli yapabilir miyim bilmiyorum.Sagol sab. inan cok yorgunum ben de.
Meditasyon grubuna seni de bekliyorum sab. Carsamba gecesi.
Geçmiş olsun karanfili sana da öneriyorum :)Arkadaslar bogazim agrimaya basladi. Kilom 56.6 kg. Carsambaya gore +200 gram.
Bugun diyet modunda olmayacagim. Yarin daha iyi olursam devam. Bir kac gun beni idare edin.
Aksam sonuclar icin gelirim.
Dusunme payiniz var.Bilemedim ki, düzenli yapabilir miyim bilmiyorum.
İkici aman ipucu vermişsin :)) gördüm ama videoyu izlemedim. Bi koşu izleyip gelem..
Geçmiş olsun karanfili sana da öneriyorum :)
tabiki çarşamba kesinlikle var tartiSuperrrr . 52.1 iste hedef kilommm. Hedefine inmek nasil bir duygu . Gelmen sorun olmaz aksine seviniriz.
Herkesin bir kere fotograf yuklememe hakki olsun.
MIhtar senin de . Carsamba gunu tarti resimlerinizi bekliyorum.
Arkadaslar bogazim agrimaya basladi. Kilom 56.6 kg. Carsambaya gore +200 gram.
Bugun diyet modunda olmayacagim. Yarin daha iyi olursam devam. Bir kac gun beni idare edin.
Aksam sonuclar icin gelirim.
,,Slmmm kızlar nasılsınız?
Ben dünden beri cok rahatsızım. Boğazım cok kötü, öksürük bir taraftan sıkıştırıyor konusacak halim bile yok.
5 tane ilaç kullanıyorum, dün 1 lt su bile içemedim. Diyet düzeni gitti maalesef