• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Gunaydin kizlar A AklinYolu1
20190203_114704-1.jpg

Yarin gec yuklesen de yarinki tarti resmini tercih ederim. Zaten aksama kadar bekleme karari aldik. :KK66:

Canimm superr 52 hedefindi hedefine ulastin tebrikler. :sampiyon::nazar: Simdi seni disari alalim. Carsamba gunu son tarti gunun olsun. :KK70:

Saka saka kapimiz her zaman acik sana istedigin zaman gelebilirsin.:cool:
ahaha diyeti bırakıcam ben de çarşambadan sonra ama sizle muhabbete kalmak istiyorum sorun olmazsa :D evet nihayet hedefime ulaştım. Sabah da tartıldım 52.1 cıktı hatta ama dün gece telefonum kırıldı:D eşim gelince foto cekip yükleyebilirim ancak yarın da telefonu tamire vericem umarım hallolur:D cünkü 1 seneden 3. telefon kırışım oldu :D
Maşallah maşallah:nazar: harikasın hayalimdeki kilo süpersin .:KK49: Tebrik ederim :halay:

Asın bayrakları 36 bedenimiz var aaa dostlar En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Ya oleey :) seviyorum sizi yaa:) darısı herkesin hedefi tutturmasına :) hepimiz istediğimiz kiloda olucaz, ben kendime inanmıyordum ama A AklinYolu1 oyle inandı ki ben de kendime inanmışım :)
Hedefine ulasan ilk ALL_STaR mezunu. :KK73::rapci:

O zamaaan dansss:D

Vaaay hedefe ulasmissin. Tebrikler canim:KK9::KK9::nazar:

Neler meselaa:KK8:

Bende Paul Mckenna nin Sizi Zayiflatabilirim'i var. Diyetsiz zayiflamayi vaad ediyor. Aslinda uygulamayi birakmasaydimiyi zayiflamistim.:KK51:

Ulennn acliktan gebericez. :KK70:Ben salatayi bile es gectim bugun. Tarti arti gosteriyor cunku. Nedeni dunku musli denilen hafif tatliydi ben iki kase yedim. :confused:

Bugun midem hic iyi degil. Bu musli bana hic yaramiyor. :KK12:
Teşekkür ederim evet çok mutluyum ama bunda takımımızın payı o kadar büyük ki.. Seviyorum hepinizi

Gurur tablomuz diye ilk sayfaya ekleyecegim . Hedefine ulasan ilk mezunumuz , 52 kiloyla sekersizcikolata sekersizcikolata . :KK76:

ahaha diyeti bırakıcam ben de çarşambadan sonra ama sizle muhabbete kalmak istiyorum sorun olmazsa :KK70: evet nihayet hedefime ulaştım. Sabah da tartıldım 52.1 cıktı hatta ama dün gece telefonum kırıldı:KK70: eşim gelince foto cekip yükleyebilirim ancak yarın da telefonu tamire vericem umarım hallolur:KK70: cünkü 1 seneden 3. telefon kırışım oldu :KK70:
Superrrr . :halay::rapci::KK73:52.1 iste hedef kilommm. :KK53:Hedefine inmek nasil bir duygu .:cool: Gelmen sorun olmaz aksine seviniriz. :KK39:

Herkesin bir kere fotograf yuklememe hakki olsun. :KK51:

MIhtar MIhtar senin de . Carsamba gunu tarti resimlerinizi bekliyorum. :KK19:

Slmmm :KK25: kızlar nasılsınız?
Ben dünden beri cok rahatsızım. Boğazım cok kötü, öksürük bir taraftan sıkıştırıyor konusacak halim bile yok.
5 tane ilaç kullanıyorum, dün 1 lt su bile içemedim. Diyet düzeni gitti maalesef :(

Ben dünden beri cok rahatsızım. Boğazım cok kötü, öksürük bir taraftan sıkıştırıyor konusacak halim bile yok.
5 tane ilaç kullanıyorum, dün 1 lt su bile içemedim. Diyet düzeni gitti maalesef :KK43:
Gecmis olsun sab. Hepimiz oyle maalesef.Buradan Halime'ye sevgilerimi gonderiyorum. Halime gozun ciksin, yataklardan cikma emi. :confused:

Su iki haftayi atlatsaydik diyet daha kolay olacak. :KK50:

İlaçlar bi taraftan, su içemediğim için ödem bi taraftan, bu kış bana yaramadı. İlk defa kışın diyet yapıyorum ama anladım ki kış aylarında kilo vermek çook zor :KK43:
Zor ama genelde kis aylarinda kilo alinir. Biz bunu yapmadik. 1-0 onde basliyoruz yani. Bir kilo, 600 gram , 200 gram cok muhim deel. :KK66:

Gecmis olsun sab. Hepimiz oyle maalesef.Buradan Halime'ye sevgilerimi gonderiyorum. Halime gozun ciksin, yataklardan cikma emi. :confused:

Su iki haftayi atlatsaydik diyet daha kolay olacak. :KK50:
Sağol canım, sanada geçmiş olsun. 3 4 güne toparlarız inşaallah. Nazar var üstümüzde kessiiin :))
Bizde bu pozitif enerji olduğu müddetçe herşey vız gelir:rapci:

Sagol sab. inan cok yorgunum ben de. :KK12:

Meditasyon grubuna seni de bekliyorum sab. Carsamba gecesi. :KK66:
Bilemedim ki, düzenli yapabilir miyim bilmiyorum.
İkici aman ipucu vermişsin :)) gördüm ama videoyu izlemedim. Bi koşu izleyip gelem..

Bilemedim ki, düzenli yapabilir miyim bilmiyorum.
İkici aman ipucu vermişsin :)) gördüm ama videoyu izlemedim. Bi koşu izleyip gelem..
Dusunme payiniz var. :kahve:
Geçmiş olsun karanfili sana da öneriyorum :)

Sagol fatmacim. Yarin bakarim bugun cikacak durumda degilim. :KK12:

Ben kactim simdilik biraz uzanicam , sonra arkadasim gelecek cunku...Siz idare etmeye calisin biraz.

Sonuclar icin gelirim aksama. :KK14:

Arkadaslar bogazim agrimaya basladi. Kilom 56.6 kg. Carsambaya gore +200 gram.

Bugun diyet modunda olmayacagim. Yarin daha iyi olursam devam. Bir kac gun beni idare edin. :KK14:

Aksam sonuclar icin gelirim. :KK51:

Bi turlu atlatamadik su hastalik havasi yahu. Gecmis olsun kaptancim.

5 tane ilaç kullanıyorum, dün 1 lt su bile içemedim. Diyet düzeni gitti maalesef :KK43:
,,

Gecmis olsun sana da canim. Once iyilesmeye bakin. Kilolar verilir.

Back