- 28 Temmuz 2017
- 2.688
- 6.744
- 158
- 27
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartıyı çantana atE ben kaynanamdayım tartısı da yok kadının. Pazar akşam evde olabileceğim. O zaman tartılıp yollayayım olmadı
NazzzGünaydın günaydın kızlar
Tartıyı çantana at
Limonlu suyumu içtim, gözlerim kapalı...
Bir börek kokuyor tereyağlı..
Zeytin, peynir, acı sos ve reçel ...
Hepsi bana bakıyor acıklı acıklı
Şemsiye veli( Orhan Veli den uyarlamadır)
Aksam evde olacaksan bekleyebilirim ama tok tartilacaksin ya da o gunu es gececeksin tarhana.E ben kaynanamdayım tartısı da yok kadının. Pazar akşam evde olabileceğim. O zaman tartılıp yollayayım olmadı
Çok teşekkürler cnm rabbim gönlüne göre verdin seninde ne duan varsa
Ama senin coreginden boreginden mahrum birakiyor.Seviyorum bu başkanı
Cep tartisi istiyoruz , duyun sesimizi.Tartıyı çantana at
Diyet arkadaşımızı şair yaptı :))) diyet yaptıkça ufkumuz açılıyor kimimiz şair kimimiz mucit oldukLimonlu suyumu içtim, gözlerim kapalı...
Bir börek kokuyor tereyağlı..
Zeytin, peynir, acı sos ve reçel ...
Hepsi bana bakıyor acıklı acıklı
Şemsiye veli( Orhan Veli den uyarlamadır)
Bir sonraki icadimiz cep tartisi.Diyet arkadaşımızı şair yaptı :))) diyet yaptıkça ufkumuz açılıyor kimimiz şair kimimiz mucit olduk
16 kisiden bir parca ciksa tamamdir.Cep tartısı bizi nasıl tartar bilemedim :)))
Hadi kızlar zorlayın birinizden çıksın :)
Ahahah aynen :))16 kisiden bir parca ciksa tamamdir.
Şiirlerim devamı gelicekkk... Kaç kitap okuyorum bir bilseniz açlık aklıma gelmesin diyeDiyet arkadaşımızı şair yaptı :))) diyet yaptıkça ufkumuz açılıyor kimimiz şair kimimiz mucit olduk
Diyet kitabi oku. Kalori aldirmasin.Şiirlerim devamı gelicekkk... Kaç kitap okuyorum bir bilseniz açlık aklıma gelmesin diye
Yol üzerinde tartı satan yer bulayım sanaCumadan çıktık yola 500km uzaktayız malesef
Oku oku açlık bastırır :) rakibin yandıŞiirlerim devamı gelicekkk... Kaç kitap okuyorum bir bilseniz açlık aklıma gelmesin diye