Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
hemen inceleyim canım sorma bende de bu dert var bide göbek yagı birtürlü atamadım ya............

canım bende göbek sorunu yok sukur ama ihmal edersem sporumu yanlara dogru gidiyor simir denen gıcık şey olusuyor ..
ama esas sorunum basen :KK43:
arkadan geniş durmasından nefret ediyorum :KK43:

canım bende göbek sorunu yok sukur ama ihmal edersem sporumu yanlara dogru gidiyor simir denen gıcık şey olusuyor ..
ama esas sorunum basen :KK43:
arkadan geniş durmasından nefret ediyorum :KK43:

ayyyyy ne güzel.....ama kesin kararlıyım eritecem bu yagcıkları.....:KK47:

bende valla kararlıyım canım bikaçgündür leslie yapıyorum 3 milden.
ve baseni yakıcı hareketler falan

biri çıksa şöyle fotograf koysa basenlerim böyleydi böyle oldu dese :KK1::KK1:
motivasyone ihtiyacım var

bende valla kararlıyım canım bikaçgündür leslie yapıyorum 3 milden.
ve baseni yakıcı hareketler falan

biri çıksa şöyle fotograf koysa basenlerim böyleydi böyle oldu dese :KK1::KK1:
motivasyone ihtiyacım var

ayyynen bendede eksik o motivasyondan

baktın mı canım videolara işine yarar umarım yaparsan tabi :KK53:

bazen hiç incelmicek gibi geliyo :KK5::KK5:

$tumblr_mhs4srFiGR1r76ffeo1_500_large.jpg

bak şuna :KK31::KK31::KK31:

Bir kere heveslenip yapınca faydası olmuyor ne yazık ki =(, bilgisayar mühendisiyim ben. Tüm gün masa başı çalışıyoruz haliyle. Bu ara işlerde fazlasıyla yoğun akşam eve gelince ne ara yedim yemeği ne ara uyudum bilemiyorum.

Siz normalde 5 mile olanını mı yapmıştınız ?

Biraz yapip birakinca olmaz tabii sporu ömür boyu yapmaya karar vermek ve sürdürmek gerekli. O yüzden mesgul olan bayanlar zorlayici ya da uzun calismalarla bunalacaklarina kisa ve uzun süre yapacaklari calismalari secseler daha iyi olur. Ben leslie nin 5 ve 3 millerini yapmistim.

derya ablacım merhaba.....nasılsın......bişey sormak istiyorum bu xhit daily bölgesel videolarından basen için en iyi hangisi olur ? hangi kısa videosunu önerirsin?

Kusura bakma canim simdi gördüm, iyiyim yarina kadar evde yokum link ekelyemiyorum ama xhit daily legs and thighs yazinca cok güzel videolar cikiyor uzun da degil. Hareketler brazil dekilere benzer cünkü bunlarin hepsi victoria secret modellerinin calistiricilari. Yarin eve dönünce link de eklemeye calisirim bulamazsaniz.

Kusura bakma canim simdi gördüm, iyiyim yarina kadar evde yokum link ekelyemiyorum ama xhit daily legs and thighs yazinca cok güzel videolar cikiyor uzun da degil. Hareketler brazil dekilere benzer cünkü bunlarin hepsi victoria secret modellerinin calistiricilari. Yarin eve dönünce link de eklemeye calisirim bulamazsaniz.

eger yardımcı olup istedigim tarz video bulabılırsen cok sevinirim bende ingilizce yok maalesef, beklicem önerecegin video yu canım :KK16:

xhit daily legs and thighs - YouTube

Kizlar you tube un bu sayfasinda bir sürü bacak ve kalca calismasi var. Hangisini yaparsaniz yapin hepsinin yarari var ben de zaman zaman yapiyorum bunlardan. Yine kafaniza takilan bir sey olursa sorarsiniz.

tesekkürler ablacım paylasım için......cok güzel videolar var.........

Bir sey degil canim ben de degistire degistire keyfime göre yapiyorum. Begenmedigimi de bir kenara birakiyorum, cünkü zaten yeterince secenek var. Mümkün oldugu kadar degisik kas gruplarini calistiracak sekilde yaparsan memnun kalirsin. Ben örnegin bir karin, bir bacak, bir kol, gögüs kisa videosu yapip tüm vücudu calistirmis oluyorum. Vücudumuzun bu 3 bölümünün calismasi lazim, biz kadinlar zaten cok cok zor kaslaniriz o yüzden kaygilanmaya da gerek yok ay bunu yaparsam ne olur diye. Haftada 3 gün bölgesel, 3-5 gün de kardio yapabilirsen kilo verirsin. Istedigin kiloya gelince de kardioyu 3 e düsürebilirsin. Ama kardio deyince gözümüz korkar hep. Mesela yemekten sonra cikip bir yürüyüs yapmak da kardio, ev temizligi de kardio, kosmak da kardio, yüzmek de. Ben haftanin hemen her günü yürüyorum disarlarda, fazlasinin hic zararini görmedim. Istedigimi yiyip kilo almiyorum en azindan. Ayy cenem düstü yine. Biri beni durdursun.

Bir sey degil canim ben de degistire degistire keyfime göre yapiyorum. Begenmedigimi de bir kenara birakiyorum, cünkü zaten yeterince secenek var. Mümkün oldugu kadar degisik kas gruplarini calistiracak sekilde yaparsan memnun kalirsin. Ben örnegin bir karin, bir bacak, bir kol, gögüs kisa videosu yapip tüm vücudu calistirmis oluyorum. Vücudumuzun bu 3 bölümünün calismasi lazim, biz kadinlar zaten cok cok zor kaslaniriz o yüzden kaygilanmaya da gerek yok ay bunu yaparsam ne olur diye. Haftada 3 gün bölgesel, 3-5 gün de kardio yapabilirsen kilo verirsin. Istedigin kiloya gelince de kardioyu 3 e düsürebilirsin. Ama kardio deyince gözümüz korkar hep. Mesela yemekten sonra cikip bir yürüyüs yapmak da kardio, ev temizligi de kardio, kosmak da kardio, yüzmek de. Ben haftanin hemen her günü yürüyorum disarlarda, fazlasinin hic zararini görmedim. Istedigimi yiyip kilo almiyorum en azindan. Ayy cenem düstü yine. Biri beni durdursun.

yok ablacım paylastıgın için tesekkürler fikirlerini....peki haftada 5 gün yapsam kardio hergün duş alıyorum ve buda ciltte kırısıklıga vücüdun nem kaybına neden oluyomus...bu konuyla ilgili fikrin var mı?

yok ablacım paylastıgın için tesekkürler fikirlerini....peki haftada 5 gün yapsam kardio hergün duş alıyorum ve buda ciltte kırısıklıga vücüdun nem kaybına neden oluyomus...bu konuyla ilgili fikrin var mı?

Valla bu yaratici! fikirleri kim cikariyor bilemiyorum ama ben günde 2-3 kez de dus yaptigim oluyor 43 yasindayim cok sükür kirismadim. Dus yapmadan insan durabilir mi? Tabii ki cilt kuruyabilir ama kremler de bunun icin zaten. Ben dustan sonra daha nemliyken bebe yagi sürüyorum insanin cildi kadife gibi oluyor. Eger zayiflamak istiyorsan haftada 5 gün kardio süper. Yine de 3 gün araya bölgesel sikistir. Mesela bölgesel yapacagin 3 gün kardioyu kisa tut v.s. Sporda en iyisi insanin kendine uygun olani bulmasi yoksa devamlilik olmuyor.

Valla bu yaratici! fikirleri kim cikariyor bilemiyorum ama ben günde 2-3 kez de dus yaptigim oluyor 43 yasindayim cok sükür kirismadim. Dus yapmadan insan durabilir mi? Tabii ki cilt kuruyabilir ama kremler de bunun icin zaten. Ben dustan sonra daha nemliyken bebe yagi sürüyorum insanin cildi kadife gibi oluyor. Eger zayiflamak istiyorsan haftada 5 gün kardio süper. Yine de 3 gün araya bölgesel sikistir. Mesela bölgesel yapacagin 3 gün kardioyu kisa tut v.s. Sporda en iyisi insanin kendine uygun olani bulmasi yoksa devamlilik olmuyor.

süpersin canım ya......idolümsün:KK16: .......tabi ki brakmak yok biraz zayıflamak ve sonrada senin gibi kiloyu korumak cok önemli ve yapıcammmmmm

leslieye çok şey borçluyum ben 2 ayda süper bi vücudum oldu... Azıcık göbek kaldı onu da eritirsem işlem tamam :) :KK52:

X