- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Leslie Sansone's Walk at Home - 1 Mile Brisk/Fast Walk - YouTube
Leslie Sansone Walk at Home The Big Burn 2 Miles of Intervals 32 min) (Fitness) DVDRip TG - YouTube
3 Fast Miles - Walk Away The Pounds - YouTube
Walk away the pounds with Leslie Sansone - Walk Slim: 4 Fast Miles - YouTube
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
Kizlar her seferinde toparlamak bir yarim saatimi aliyor o yüzden sadece hizli milleri ekliyorum, sirasiyla hizli 1, 2, 3, 4, ve 5 miller. Digerleri ya yavas olanlar ya da bantla, kemerle filan yapilanlar.
Selam kizlar. 5 day slimm i yaptim az önce 514 kalori!!! Leslie de hic bu kadar harcamamistim. 70 kg ve üzeri olanlar eminim cok daha fazla kalori harcar. Süper bir calisma tüm vücut icin. Kesinlikle tavsiye ederim. Yalniz sonunda esneme bölümü yok onu mutlaka yapin atlamayin.
Bu sabah kahvaltidan önce yaptigim purple mile ile birlikte günlük sporumu tamamladim sanirim. Daha yapilacak bir sürü ev isi, yemek filan var.
herkese merhaba
leslie egzersizini yeni duydum çoğu sayfalarınızıda okumaya çalıştım aklıma yattı spor bende 15 gündür diyet yani diyet dediğim abur cubur yok akşamları hafif yemek yiyorum çorba salata yada sebze gibi.düzenli yemeye çalışıyorum diyeyim.gün içinde 60 dk kadar tempolu yürüyüş ve 30 dk parktaki spor aletlerine biniyorum.kısacası 15 günde 2.5 kilo verdim.3 litre su tüketiyorum.şuan leslie 3 mil. prograını indiriyorum çünkü 15 gündr spor yaptığım için vücut alışkın tempoya o yüzden 3. olanı tercih ettim.kış ayları için iyi olur gibime geliyo ama inş faydasını görürüm.
Selam kizlar. 5 day slimm i yaptim az önce 514 kalori!!! Leslie de hic bu kadar harcamamistim. 70 kg ve üzeri olanlar eminim cok daha fazla kalori harcar. Süper bir calisma tüm vücut icin. Kesinlikle tavsiye ederim. Yalniz sonunda esneme bölümü yok onu mutlaka yapin atlamayin.
Bu sabah kahvaltidan önce yaptigim purple mile ile birlikte günlük sporumu tamamladim sanirim. Daha yapilacak bir sürü ev isi, yemek filan var.
Selam canım teşekkürler linkler için. 76 dk olan mı 5day slimm?
merhaba;
514 kalori süpermiş kaç kalori yaktığını nereden öğreniyorsun?
5 mile fat burning kaç kalori 65 kilo için?
Benim polar saatim var canim kalori sayan spor yaparken, ben 5 milde 480-500 arasi harciyorum. Bu calisma süpermis gercekten de.
teşekkür ederim cevap için süpermişşş:)