Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Kızlar daha önce birisi laslie videolarının, 1 milden- hızlı 5 mile kadar sıralı şekilde linkinlerini msj atmıştı buraya. Kimdi tam hatırlayamadım,Derya belki sensindir. Onu tekrar yazar mısınız rica etsem?

Son düzenleme:
dün akşam hiç dikkat etmedim , dışarı çıktık, güzel bi yemek yedim ( söylemeyeyim şimdi:)) eve gelince de kurabiye yedim çayla :) sonra 4 fast mile yaptım utanarak... BU sabah tartıldığımda önceki günden baya zayıf çıktım. DEmek iyice dikkat etsem daha çok işe yarayacak.

Arkadaşlar ne zamandır söyleyecektim unutmuşum, ben ev için yürüyüş tipi bir çift spor ayakkabısı aldım ve onunla yapıyorum Laslie'yi. Çıplak ayakla yapılmaması lazım.

Alıntıdır;

***Yürüyüş yaparken dikkat edilmesi gerekenler ***
yeni başlayanlar daha önce bu tip sporları yapmamış olan arkadaşlar ,vücudu birden yormamak için 1.milden başlayıp bikaç gün yapın sonrasında 2 mile gecin zamanla milleri arttırın birden 4-5 mille yürüyülere başlamak sizi zorlayabilir cunku vücut tam adapte olamamıştıro yüzden vücudunuza yüklenmeyin, yürüyüş insanı sakatlamaz ama ısınma ve sondaki soğuma hereketlerini atlamayın yürüyüş te yapsanız sonunda mutlaka soğumalı ve kaslarınızı esnetmelisiniz ayrıca ayaklarınızın acımaması için ev için 1 çift spor ayakkabısı edinin asla cıplak ayakla yürüyüş yapmayın hem nasır olur ayaklarınız acır hemde bacak bölgesinin incelmesinden tam verim alamazsınız,ayrıca öne doğru tekme atarken ve dizleri karnınıza cekerken sırtınızı geriye yada öne kaydırmayın herzaman dik durmaya çalışın belinize asla yüklenmeyin bunları Leslie her yürüyüşte mutlaka söylüyor ama ingilizce bilmeyen arkadaşlar için hatırlatayım dedim herkese kolay gelsin .

Leslie Sansone's Walk at Home - 1 Mile Brisk/Fast Walk - YouTube
Leslie Sansone Walk at Home The Big Burn 2 Miles of Intervals 32 min) (Fitness) DVDRip TG - YouTube
3 Fast Miles - Walk Away The Pounds - YouTube
Walk away the pounds with Leslie Sansone - Walk Slim: 4 Fast Miles - YouTube
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube

Arada bir aklina gelen tekrarlasin kizlar linkleri yeni gelen arkadaslar icin...

Bende daha önceden leslie ile 3-4 kilo verdim şimdi geri kalan 10 kilomu da vermem lazım tekrar başladım inşallah sıkılmadan hergün yaparım

bende de butun videolari var zamaninda indirmistim baslasam guzel olacak surekli kosu bandi slklcl olacak gibi cunku.

leslieyle kalçamdan ziyade göbeğimden de erimişim. Ebru şallının 2 ayda yapamadığını leslieyle 1 ayda yapıyorum ... Belimden 2 cm inceldimmmm

1 ayın sonucu olarak ( daha doğrusu 15 gün çok sıkıcı leslie ve diyet, üstüne 10 gün deliler gibi yemek ve son 5 günlük yine leslie ve diyet sonucu ) : 2.7 kg vermişim, belim 3 cm, bacaklarımın üst kısmı 4 cm incelmiş. kollarda hiç değişiklik yok gibi gözüküyor, ölçmemiştim.

şu deliler gibi 10 gün yemek yediğim zamanlar olmasaydı, güzel olabilirmiş...

herkese merhaba
leslie egzersizini yeni duydum çoğu sayfalarınızıda okumaya çalıştım aklıma yattı spor bende 15 gündür diyet yani diyet dediğim abur cubur yok akşamları hafif yemek yiyorum çorba salata yada sebze gibi.düzenli yemeye çalışıyorum diyeyim.gün içinde 60 dk kadar tempolu yürüyüş ve 30 dk parktaki spor aletlerine biniyorum.kısacası 15 günde 2.5 kilo verdim.3 litre su tüketiyorum.şuan leslie 3 mil. prograını indiriyorum çünkü 15 gündr spor yaptığım için vücut alışkın tempoya o yüzden 3. olanı tercih ettim.kış ayları için iyi olur gibime geliyo ama inş faydasını görürüm.

Selam kizlar size degisik birkac leslie gönderiyorum. Sonucta hepsi temelde ayni ama insan bikmiyor degisik videolar yapinca.

Leslie Sansone - Ultimate 5 Day Walk Plan. Purple Mile Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Фитнес: Leslie Sansone - Walk at Home: 5K With a Twist Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Leslie Sansone - 5 Day Slim Down (76 min) (Fitness) DVDRip TG Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu

Birinci linkteki purple mile i ben vaktim az oldugunda ya da sabahlari erken uyanabildigimde yapiyorum. Tavsiye ederim.

Selam kizlar. 5 day slimm i yaptim az önce 514 kalori!!! Leslie de hic bu kadar harcamamistim. 70 kg ve üzeri olanlar eminim cok daha fazla kalori harcar. Süper bir calisma tüm vücut icin. Kesinlikle tavsiye ederim. Yalniz sonunda esneme bölümü yok onu mutlaka yapin atlamayin.
Bu sabah kahvaltidan önce yaptigim purple mile ile birlikte günlük sporumu tamamladim sanirim. Daha yapilacak bir sürü ev isi, yemek filan var.

Selam canım teşekkürler linkler için. 76 dk olan mı 5day slimm?

Son düzenleme:

Sana da merhaba,tebrikler canım güzel kilo vermişsin. Sana önerim akşamları daha çok protein( kırmızı et,balık,tavuk vb.) ve yanında bol salata yemen,sebze de olur. Karbonhidratı gündüz almaya çalış. Ör. çorba karbonhidrattır.

merhaba;

514 kalori süpermiş kaç kalori yaktığını nereden öğreniyorsun?

5 mile fat burning kaç kalori 65 kilo için?

merhaba;

514 kalori süpermiş kaç kalori yaktığını nereden öğreniyorsun?

5 mile fat burning kaç kalori 65 kilo için?

Benim polar saatim var canim kalori sayan spor yaparken, ben 5 milde 480-500 arasi harciyorum. Bu calisma süpermis gercekten de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…