Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
ben leslieye büyük bir azimle devam ediyorum bazen 3 mile bazen 4 mile yaparak. 2mil+ 2 mil yapmak mı daha iyidir 4 mili bir kezde yapmak mı????

ben leslieye büyük bir azimle devam ediyorum bazen 3 mile bazen 4 mile yaparak. 2mil+ 2 mil yapmak mı daha iyidir 4 mili bir kezde yapmak mı????

O tip bir programda yag yakmaya baslamak icin yarim saati gecirmen gerekir ki leslie de ayni seyi söylüyor videoda. Yani en az 3 mil yapmalisin ki vücut yag yaksin.

kısa sürede yağ yakmak kilo vermek istiyorum
haftada 4 5 gün yapabilirim
kondusyonumda fena değil spor geçmişim var
hangisini önerirsiniz?

kısa sürede yağ yakmak kilo vermek istiyorum
haftada 4 5 gün yapabilirim
kondusyonumda fena değil spor geçmişim var
hangisini önerirsiniz?

3 hizli mil, 5 hizli mil(boosted walk) ve 5 day slim walk. Verdigim linklerde hepsi var. Düzenli yapilinca cok ise yariyor.

3 hizli mil, 5 hizli mil(boosted walk) ve 5 day slim walk. Verdigim linklerde hepsi var. Düzenli yapilinca cok ise yariyor.
hangisi en çok kalori yaktırıp terletiyor
kardiyo çalışması arıyorum temposu çok zorlamasın ki uzun süre yapabileyim bir saat kadar
birde sen deneyimlisin bu konuda
vermem gereken 3 kilom var bi türlü veremiyorum jillian yapıyorum ama faydası olmuyor kiloda
göbek bölgesi içinde yağ yakımı gerekli
leslie bu konuda iyi bir tercih mi yoksa başka önerin olur mu?

Söyle anlatayim. Ben 59 kiloyum. 3 mil bana 300 civari, 5 mil 450 civari, 5day slim walk da 75dk kadar sürüyor tamamini yapinca 500 civari harcatiyor. Ben de son kalan 3 kilodan ve karnimdan muzdaripim. O yüzden kardioya ve özellikle de tüm vücut kardio calismalarina agirlik veriyorum. Jilliani ben hic devam ettiremedim leslie seviyorum cok rahat yapiliyor, terletiyor. Valla gecenlerde jillianin bir röportaj videosunu izledim, bir izleyici aynen son kalan 3 kilodan yakiniyordu. Jillian dedi ki vücudunuz iyi durumdaysa, sagliginiz da yerindeyse belki o 3 kiloyu vermeye artik ihtiyaciniz yoktur. Karin ne yazik ki en sinir bozucu ve en zor eriyen bölge. Hele de benim gibi 3 sezaryen gecirmissen. Ben yine de memnunum artik hayat boyu sporu hayatimdan cikarmak istemiyorum. Leslie yi tavsiye ederim cünkü faydasini görüyorum.

evet 3 mil yeterli aslında ben tembelliğimden 1 saat spor yapamam 3mil tam bana göre 45 dk sürüyor. Ama ben bacaklarımdan ziyade belimden inceldim lesliyle.

evet 3 mil yeterli aslında ben tembelliğimden 1 saat spor yapamam 3mil tam bana göre 45 dk sürüyor. Ama ben bacaklarımdan ziyade belimden inceldim lesliyle.

Evet ben gecen yil 3 mili cok yaptim cok rahat geliyordu süre olarak. Leslie özellikle bel, göbek ve belin yan taraflari ve kollarda süper ise yariyor. Benim bacaklarim zaten cok kalin olmadigi icin bir sey diyemeyecegim ama bacaklarim artik hafiften kaslandi. Tabii ben baska calismalar da yapiyorum ama kardio olarak yürüyüs ve leslie favorilerim.

sabah 2 mil yaptım niyetim akşam da 2 mil yapmaktı ama senin yazdıklarını okuyunca 3 mil yaptımmm. Şuan inanılmaz huzurluyummm

sabah 2 mil yaptım niyetim akşam da 2 mil yapmaktı ama senin yazdıklarını okuyunca 3 mil yaptımmm. Şuan inanılmaz huzurluyummm

Cok iyi yapmissin canim, hizli 3 milin faydasini göreceksin inan. Ben bazen ileri geri yürüdügü bölümlerde kosuyorum ve el kol hareketlerini elime su siseleri alarak yapiyorum. Kalori yakiminda farkediyor. Kisa milleri ancak bölgesel calisacaksam ondan önce biraz kardio olsun diye yapiyorum. Ya da diyelim aksam yemegi biraz fazla kacirdim hemen hizli 1 mil leslie yapiyorum rahatlatiyor.

Kizlar daha önce eklemistim sanirim dün de brazil basligina ekledim. Size spora ilk basladigim kizimin dogumundan 1,5 yil sonraki halimi ve dünkü halimi gönderiyorum. Karnim daha düzlesemedi ne yazik ki ama 9 cm inceldi o zamandan beri neredeyse iki beden de daha kücük giyiyorum. Elestirilerinize acigim. Objektif degerlendirebilirsiniz.

Eklentiler

• $asset.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 118
  • $IMG_1554.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 128
  • $IMG_1551.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 102

seni çok uzun zamandır takip ediyorum brazil başlığınıda okurum her gün ama yapamadım videolarını uzun süre.Bence çok azimli başarılısın ilk halinle aranda epey fark var çok güzel şekillenmiş vücudun .Bizim yaşlarımızda daha zor oluyor kilo vermek.Birde çocuklarla vakit ayırmak zor oluyor ben birde çalışıyorum yarım saat ayırabiliyorum ancak bende şubattan beri jillian yapıyorum iki ay ara verdim eski halime döndüm biliyorum hiç bırakmamalı ama bazen olmuyor işte benim sorunum göbek ve artık kardiyo yapmalıyım diye düşünüyorum.Dün callan a başladım gerçi ama o pek bana göre değil sanki belki bayrama kadar yaparım ama ondan sonra düzenli leslie yapmayı düşünüyorum.Senin tavsiyelerine uyarak 3 mile başlayacağım inşallah düzenli devam edebilirim.Paylaşımların benim için çok teşvik edici oluyor belirtmek ve teşekkür etmek istedim yazamasamda takipteyim sürekli

Tesekkür ederim canim mutlaka basla. Mutlu oluyorum ben baskalarini da iyiye yönlendirmekten herkes forma girsin istiyorum. Sadece sizleri degil cevremdeki bütün arkadaslarimi da bu ise bulastirdim. Yapan da var yapmayan da ama yapanlar faydasini gördükce mutlu oluyorlar. Yas konusunda cok haklisin. 43 yasinda bir kadinin metabolizma hizi ve vücudun yag yakmasi 20li 30lu yaslarla ayni olmuyor. Ben bir de hasimoto hastasiyim yillardir. Ama yasima göre basarimdan cok memnunum.

bacakların popon tam yerinde
göbek içinde sıkılasmaya yönelik değilde yag yaktırmaya yönelik kardiyo çalşmaları yaparsanız daha faydalı olur
diyette yapıyor musnuz?

özellikel göbek bölgesinde bariz bi incelme gördüm ben

bacakların popon tam yerinde
göbek içinde sıkılasmaya yönelik değilde yag yaktırmaya yönelik kardiyo çalşmaları yaparsanız daha faydalı olur
diyette yapıyor musnuz?

Tesekkür ederim, zaten kardio agirlikli calisiyorum. Hayir özel bir diyet uygulamiyorum ben zaten az yagli ve saglikli besleniyorum ama aralarda cikolataya filan dayanamiyorum. Sekeri tamamen kessem belki daha cok farkeder.

DEvam eden varmı kızlar ?
Ben bugün 3 milden başladım kilomdan memnunum ama azcık bsenlerime yarasa sevincem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…