Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Çok teşekkür ederim. Mesela her gün leslie 2-3 günde bir bisiklet başlangıç için nasıl olur sizce?

Günlük hareketinin üzerine her gün 400-500 kalori fazladan harcayabilirsen kardasin demektir. Bunun icin de her tür kardio calismasini yapabilirsin. Leslie, bisiklet, yürüyüs, kosu, yüzme, v.s. bu tür calismalar kilo vermeyi ve yag yakmayi saglayan kardio calismalari. Yapacagin ekstra her hareketin yarari olur.

Günlük hareketinin üzerine her gün 400-500 kalori fazladan harcayabilirsen kardasin demektir. Bunun icin de her tür kardio calismasini yapabilirsin. Leslie, bisiklet, yürüyüs, kosu, yüzme, v.s. bu tür calismalar kilo vermeyi ve yag yakmayi saglayan kardio calismalari. Yapacagin ekstra her hareketin yarari olur.

Tamamdır! Çok teşekkürler:)

selam kızlar... 4 yıl once leslıe ile baya sıkılasmıs ve kılo vermıstım.ama su bogazımı tutamadım gecen senelerde ve spor yapmadım. bugun videomu indirdim ve yarın 5 mil ile başlıyorum.hedefım 10 kılo.ama uzun vadede. ayrıca gunde 1000 kalori cebe atarak haftada 1 kılo vermeyi planlıyorum.tabi vücudum alıştıkça onu şaşırtma adına değişimlerede gidicem.
su yazı sizede yardımcı olacaktır..
Her 7 bin kalori 1 kilo demek - Hrriyet

(gazete yazısı llınk veriliyormu bilmiyorum admın yanılıyorsam özür)

Mrb videoyu hangi siteden indirdin bende deniyorum ama olmuyo

Kizlar her gün yazmasam da sizi takipteyim unutmayin. Bir ay oldu mu sözleseli? Ben dün 3 mil leslie yaptim ama diger günlerde yaptiklarimi brazil butt lift basliginda günlük yazdigim icin buraya eklemiyorum. Bos durmuyorum yani ama bravo siz de caliskansiniz.

selam kızlar.bugun 1.gunum ve leslie 5 mıle yaptım.yedıklerımede dıkkat ettım darsı dıger gunlerın basına :)

hamileler yapabilir mi yapabilirse kaç mil yapabilirler?

Leslie nin 4 hizli mil videosunda hamile bir bayan var tüm hareketleri yapiyor ancak spora bünyenin ne kadar aliskin olduguna bagli tabii. Ben yine de 3 cocuk annesi olarak kendi vücudunuzun sesini dinleyin derim. Leslie cok agir bir program degil ama zorlandiginizi hissettiginiz hareketleri yapmayin oralari yürüyerek gecistirin v.s. Acik havada yürüyüsler ve imkan varsa yüzmek de hamilelik dönemi icin cok ideal. Ben tüm hamileliklerimde uzun yürüyüsler yaptim hatta en kücükleri kizimda cok hafif tempoda kondisyon bisikletine bile bindim 3 hamileligimi de 9, 15 ve 12 kilo ile normal sinirlarda tamamladim. Sonradan vermesi cok kolay olmuyor cünkü.

iki gün aradan sonra yaptım 3mil. ama bir türlü 5 mile geçemedim :KK43: başlayalı ne kadar oldu bilemiyorum ama gözle görülür bir değişim var...

merhabalar

3 mile weight loss yapıyorum yaklasık 1 haftadır
4 mile geçecegım hafta basında
şu anda hersey ıyı gıdıyor
4 kılo verdım 1 ay oldu başlayalı
gunduzlerı normal yıyorum ama aksam yemegı sonrası yemelerımı kesmemıstım :KK37:
dun ıtıbarıyle kestım ve kurban bayramına en az 5 kılo vermeyı hedeflıyorum :KK36:

kızlar bır arkadas yazmıstı ama bulamadım
leslıe nın vıdeoları çeşitlerini yazmıştı
tekrarlayabılır mı? mesajda atabılırsınız

sımdıden tesekkurler:KK42:

hamileler yapabilir mi yapabilirse kaç mil yapabilirler?

benim ablam yeni doğum yaptı ve hamileliğinin son iki ayında leslie yapmaya başladı. normal doğum istiyordu ve doğumun daha kolay olması için sporun gerekli olduğunu düşünüyorduk.
yapabildiği kadarıyla iki mil kadar yapıyordu düzenli olmasa da ve sezaryeni sonunda doktoru cok cabuk iyileşme göstereceğini söyledi.
Düzenli spor yaptığın çok belli, çabuk iyileşirsin dedi. gerçekten de öyle oldu.
kendini çok yormadığın ve bedeninin sesini dinlediğin sürece zarar getireceğini düşünmüyorum ben :KK16:

Leslie nin 4 hizli mil videosunda hamile bir bayan var tüm hareketleri yapiyor ancak spora bünyenin ne kadar aliskin olduguna bagli tabii. Ben yine de 3 cocuk annesi olarak kendi vücudunuzun sesini dinleyin derim. Leslie cok agir bir program degil ama zorlandiginizi hissettiginiz hareketleri yapmayin oralari yürüyerek gecistirin v.s. Acik havada yürüyüsler ve imkan varsa yüzmek de hamilelik dönemi icin cok ideal. Ben tüm hamileliklerimde uzun yürüyüsler yaptim hatta en kücükleri kizimda cok hafif tempoda kondisyon bisikletine bile bindim 3 hamileligimi de 9, 15 ve 12 kilo ile normal sinirlarda tamamladim. Sonradan vermesi cok kolay olmuyor cünkü.

benim de ikinci hamileligim ilk cocugum 15.5 aylik ve 13 haftalik hamileyim. ilkinde 11 kilo aldim ama son iki ay bilerek sirf karnimdaki kilo alsin diye nefes almadan yedim yoksa daha az alirdim. ve 2 ay icinde eksiye düştüm. aslinda kilo probleminden dolayi degil sirf spor yapmak adina yapmak istiyorum zaten hareketliyim ama duzenli egzersizin faydasi olacagini düşünüyorum bir bakayim bahsettiğiniz video ya cok teşekkür ederim bu arada.

benim de ikinci hamileligim ilk cocugum 15.5 aylik ve 13 haftalik hamileyim. ilkinde 11 kilo aldim ama son iki ay bilerek sirf karnimdaki kilo alsin diye nefes almadan yedim yoksa daha az alirdim. ve 2 ay icinde eksiye düştüm. aslinda kilo probleminden dolayi degil sirf spor yapmak adina yapmak istiyorum zaten hareketliyim ama duzenli egzersizin faydasi olacagini düşünüyorum bir bakayim bahsettiğiniz video ya cok teşekkür ederim bu arada.

Allah tamamina erdirsin canim. Istersen 15. haftayi gecirdikten sonra basla yavas yavas. Ben yine de kosmali videolarini önermem, normal daha yavas tempolu leslie videolarini yapabilirsin, acik havada yürüme imkanin varsa bu bebege de iyi gelecektir senin aldigin oksijenden dolayi.

Ben de Leslie Sansone 3 mil walk ile baslayacagim. 1 hafta her gun yaptiktan sonra, 1 hafta da 4 mil yapip 5mil'e gecmeyi dusunuyorum. Ilerleyen gunlerde sonuclari bildiririm size.

Ben bu ay düzenli spor yapmama ragmen kilo veremedim cünkü yedigime ictigime de pek dikkat edemedim. Ancak abur cubur bile yememe ragmen gecen yil verdigim 7 kiloyu koruyorum kilo almadim bu da ancak spor sayesinde. Sadece 3 kg vermeyi planliyorum diye bir rahatlik icindeyim. Gecenlerde jillianin bir videosunu izlemistim bir kadin ayni soruyu soruyordu son kalan 3 kg i veremedim ne yapayim diye. Jillian da hic bir sey yapmayin aynen spora devam edin, belki o son 2-3 kg i vermeye artik ihtiyaciniz yoktur dedi. O kadar kücük miktarlara takilmayin dedi.

Pazar günleri benden baska spor yapan yok herhalde. Bugün kizimla 300 kalorilik bir yürüyüs yaptim. Dün de cocuklarla iki kez yürüyüs yaptim aksamüstü de bahcede calistim 1000 kaloriden fazla harcamama ragmen o kadar da yorgun hissetmedim cok garip. O kadar güzel bir sonbahar havasi var ki burda, bu güzel havada eve tikilip spor yapmak hic cekici gelmiyor o yüzden her firsatta kizimi pusete koyup bir tur atiyorum. Tabii yasadigim yerin her yaninin doga olmasi ve yürüyüse cok müsait olmasi yüzünden sansliyim, kizim da temiz hava almis oluyor. Soguk havalarda bol bol evde spor yapma sansim olur nasil olsa.

Pazar günleri benden baska spor yapan yok herhalde. Bugün kizimla 300 kalorilik bir yürüyüs yaptim. Dün de cocuklarla iki kez yürüyüs yaptim aksamüstü de bahcede calistim 1000 kaloriden fazla harcamama ragmen o kadar da yorgun hissetmedim cok garip. O kadar güzel bir sonbahar havasi var ki burda, bu güzel havada eve tikilip spor yapmak hic cekici gelmiyor o yüzden her firsatta kizimi pusete koyup bir tur atiyorum. Tabii yasadigim yerin her yaninin doga olmasi ve yürüyüse cok müsait olmasi yüzünden sansliyim, kizim da temiz hava almis oluyor. Soguk havalarda bol bol evde spor yapma sansim olur nasil olsa.

Evde yapmaktansa imkan varsa açık havada hele de doğada spor her zaman çokk daha iyidir, şanslısın. :KK34:

X