Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
bende başladım ama yarın tam başlıcam dün lesli 3 mil yaptım 25 dakika
bugün 15 dakika yaptım kendimce
yarın 1 miden başlaoıcqam:KK8:

3 Fast Miles yapıp aranıza katıldım ben de bugün. :)

Uzun zamandır üzerime yapışıp kalan şu 10 kiloyu vermem gerek bir an önce. Okulum başladı ve çok kırıcı bir yorum aldım bir arkadaştan. Yolda çevirip "Ne kadar kilo almışsın, noldu böyle? Azıcık kilo ver, fıstık gibi kızsın harcama böyle." dedi. :KK43: Bu erkeklerin gözünden hiçbir şey kaçmıyor.

Zaten niyetliydim, bu sefer daha sıkı tutuyorum ipleri. 1 haftadır kolayı falan çıkardım hayatımdan ki benim için çok zordu. Ekmek zaten pek sevmem. Sabahları da genelde haşlanmış yumurta, domates-salatalık falan yemeye çalışıyorum. Dışarda yemek yemem gerekirse mantarlı tavuklu krep falan yiyorum. En azından tavuk ve sebze yemiş olayım diye. Günde 3 litre suyu bitirmeye çalışıyorum. Bugün itibariyle de Leslie'ye başladım. Bakalım neler olacak. :)

Bu aralar o kadar yoğunum ki, anca haftasonları spora zaman ayırabiliyorum :KK43: ona da ne enerji kalıyor, ne de istek.. anca 2 mil yapabiliyorum. of of

3 Fast Miles yapıp aranıza katıldım ben de bugün. :)

Uzun zamandır üzerime yapışıp kalan şu 10 kiloyu vermem gerek bir an önce. Okulum başladı ve çok kırıcı bir yorum aldım bir arkadaştan. Yolda çevirip "Ne kadar kilo almışsın, noldu böyle? Azıcık kilo ver, fıstık gibi kızsın harcama böyle." dedi. :KK43: Bu erkeklerin gözünden hiçbir şey kaçmıyor.

Zaten niyetliydim, bu sefer daha sıkı tutuyorum ipleri. 1 haftadır kolayı falan çıkardım hayatımdan ki benim için çok zordu. Ekmek zaten pek sevmem. Sabahları da genelde haşlanmış yumurta, domates-salatalık falan yemeye çalışıyorum. Dışarda yemek yemem gerekirse mantarlı tavuklu krep falan yiyorum. En azından tavuk ve sebze yemiş olayım diye. Günde 3 litre suyu bitirmeye çalışıyorum. Bugün itibariyle de Leslie'ye başladım. Bakalım neler olacak. :)

Spora baslaman cok iyi olmus canim ama mantarli krep diyorsun, bunlar cok da masum yiyecekler degil. Mümkün oldugu kadar evden yanina bir seyler almaya calis. Krep yerine kepekli ekmege sandvic yapip icine bir yaprak salata, peynir, hindi salami koyabilirsin. Salata yerine domates, salatalik da olur tabii. Ya da domates salatalik beyazpeyniri dograyip yanina alabilirsin. Krebin icinde yag var, un var ekmekten cok daha zararli.

1 milden başlayıp zamanla mı ilerlemek gerekiyor? yoksa ben 3ten ya da 4ten başladım yazanlar var o şekilde yapabilir miyiz?

1 yaşında bir oğlum var, onunla çıkıp yürüme şansım yok malesef dışarda, evde yürürüm diye düşündüm ama kafam karıştı biraz

yardımcı olursanız sevinirim :KK16:

1 milden başlayıp zamanla mı ilerlemek gerekiyor? yoksa ben 3ten ya da 4ten başladım yazanlar var o şekilde yapabilir miyiz?

1 yaşında bir oğlum var, onunla çıkıp yürüme şansım yok malesef dışarda, evde yürürüm diye düşündüm ama kafam karıştı biraz

yardımcı olursanız sevinirim :KK16:

Ne kadar mil yapilacagi tamamen insanin kondisyonuna bagli bir sey. Hayatinda hic spor yapmamis birinin 1 milden baslamasi tabii iyi olur ama biraz yürüyüs yaparim, ya da spor gecmisim var diyenler sinirlarini kendi belirleyebilir. Leslie nin her milinin basinda bir isinma bölümü var ve her milin sonunda birakabilirsin yorulunca, tabii ardindan esneme hareketlerini de unutmamak sartiyla. Kilo vermek icin en az 3 millik calismayi yapmak iyi olur , kisa miller pek o amaca hizmet etmez.

Spora baslaman cok iyi olmus canim ama mantarli krep diyorsun, bunlar cok da masum yiyecekler degil. Mümkün oldugu kadar evden yanina bir seyler almaya calis. Krep yerine kepekli ekmege sandvic yapip icine bir yaprak salata, peynir, hindi salami koyabilirsin. Salata yerine domates, salatalik da olur tabii. Ya da domates salatalik beyazpeyniri dograyip yanina alabilirsin. Krebin icinde yag var, un var ekmekten cok daha zararli.

Haklısın tabii ama bu haftada 1 ya da en fazla 2 kez oluyor.. Kafelerde çok da sağlıklı bir şey bulunmuyor, salataya güvenemem yıkanması açısından.. Böyle idare ediyordum ama en iyisi hiç yememek tabii. :) Bundan sonra evden yanıma almaya çalışırım. Bazen activia'nın meyveli yoğurtlarından alıyorum yanıma.. 4-5 gündür tartıda gram oynamadı ama azimliyim. Olacak. :)

Haklısın tabii ama bu haftada 1 ya da en fazla 2 kez oluyor.. Kafelerde çok da sağlıklı bir şey bulunmuyor, salataya güvenemem yıkanması açısından.. Böyle idare ediyordum ama en iyisi hiç yememek tabii. :) Bundan sonra evden yanıma almaya çalışırım. Bazen activia'nın meyveli yoğurtlarından alıyorum yanıma.. 4-5 gündür tartıda gram oynamadı ama azimliyim. Olacak. :)

Izgara tavuk alabilirsin cafelerden pilavsız ve patatessiz. Yanına azcık göbek koydursan bişey olmaz. Hijyeni çok takmıyorum ben salatada şöyle bir dolu salata tabagı almıyorsam. Krep tam bir tehlike :)

Başlarda vücut direniyor ama sonra gitmeye başlıyor yavaş yavaş.

Son düzenleme:
Izgara tavuk alabilirsin cafelerden pilavsız ve patatessiz. Yanına azcık göbek koydursan bişey olmaz. Hijyeni çok takmıyorum ben salatada şöyle bir dolu salata tabagı almıyorsam. Krep tam bir tehlike :)

Başlarda vücut direniyor ama sonra gitmeye başlıyor yavaş yavaş.

Ah hadi inşallah.. Kendi kendime başarılı olamazsam bir sonraki ay diyetisyene gideceğim. :)

dün akşam tekrar başladım lesliye 4mile fat burning yaptım..çok iyi geldi

nerdeyse 1 aydır yapamıyordum.. başladım artık..

slm kızlar sızınle tanıdığım leslıe sansone walk at home başladım herşey guzelde sız leslıe ya başlamadan önce veya sonrası hangı rahatlama egzersizleri yapıyposunuz...sonrası bacaklarım cok fena ağrıyo napabılırım...yardımcı olursanız sevınırım...

slm kızlar sızınle tanıdığım leslıe sansone walk at home başladım herşey guzelde sız leslıe ya başlamadan önce veya sonrası hangı rahatlama egzersizleri yapıyposunuz...sonrası bacaklarım cok fena ağrıyo napabılırım...yardımcı olursanız sevınırım...

Bacaklarinin agrimasi calismanin ise yaradigini gösterir canim üzülme zamanla azalir. Ama esneme hareketlerinin azi cogu diye bir sey yok ne kadar cok yaparsan o kadar iyi. Ben ekstra bacaklarimi yordugumda Xhit daily nin you tube daki videolarini yapiyorum. Yoga stretching diye ararsan cikiyor. 15 dk lik esneme videosu bana cok iyi geliyor. Zamanla o hareketleri ezberliyor insan ben leslie den sonra birkac dakika yapiyorum bacak esnetmesini.

Leslie Sansone's Walk at Home - 1 Mile Brisk/Fast Walk - YouTube
Leslie Sansone Walk at Home The Big Burn 2 Miles of Intervals 32 min) (Fitness) DVDRip TG - YouTube
3 Fast Miles - Walk Away The Pounds - YouTube
Walk away the pounds with Leslie Sansone - Walk Slim: 4 Fast Miles - YouTube
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTubeLeslie Sansone - Ultimate 5 Day Walk Plan. Purple Mile Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Фитнес: Leslie Sansone - Walk at Home: 5K With a Twist Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Leslie Sansone - 5 Day Slim Down (76 min) (Fitness) DVDRip TG Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu

Kizlar her seferinde toparlamak bir yarim saatimi aliyor o yüzden sadece hizli milleri ekliyorum, sirasiyla hizli 1, 2, 3, 4, ve 5 miller. Digerleri ya yavas olanlar ya da bantla, kemerle filan yapilanlar.

Haftalik tekrar... Kizlar yeni gelenler de üsenmeyip birkac sayfa geriye dönüp baksinlar bir zahmet. Ben sürekli yineliyorum linkleri.

Son düzenleme:
Leslie Sansone's Walk at Home - 1 Mile Brisk/Fast Walk - YouTube
Leslie Sansone Walk at Home The Big Burn 2 Miles of Intervals 32 min) (Fitness) DVDRip TG - YouTube
3 Fast Miles - Walk Away The Pounds - YouTube
Walk away the pounds with Leslie Sansone - Walk Slim: 4 Fast Miles - YouTube
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTubeLeslie Sansone - Ultimate 5 Day Walk Plan. Purple Mile Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Фитнес: Leslie Sansone - Walk at Home: 5K With a Twist Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Leslie Sansone - 5 Day Slim Down (76 min) (Fitness) DVDRip TG Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu

Leslie ciler nereye kayboldunuz? Havlu mu attiniz yoksa? Ben az önce 5day slim down yaptim. Ben de basligimiz hareketli diye seviniyordum.

insanları çok güzel motive ediyosun ben kendi adıma sana çok teşekkür ediyorum:)):KK9:

Rica ederim ne demek. Bana da yarari oluyor, kizlara hesap verecegim diye kendi sporumu da ihmal etmiyorum. Ama devamlilik cok önemli. Bu kadar hevesle baslayanlar biraktiysa üzülürüm cok. Ben de bir ileri bir geri gidiyorum ama neredeyse bir yila yakin verdigim kilolari geri almamayi basardim ki bu da ancak spor sayesinde oldu.

Merhaba, bende yeni başladım. dün akşam 5 mile olanını yaptım. Çok yorulduğumu söyleyemem. Daha önce spor yapmış olmaktan kaynaklanıyordur belki. Çalıştığım için diyet yapmak mümkün olmuyor. Ortalama ne kadar sürede sonuç alıyorsunuz ? Çok teşekkürler şimdiden.

Merhaba, bende yeni başladım. dün akşam 5 mile olanını yaptım. Çok yorulduğumu söyleyemem. Daha önce spor yapmış olmaktan kaynaklanıyordur belki. Çalıştığım için diyet yapmak mümkün olmuyor. Ortalama ne kadar sürede sonuç alıyorsunuz ? Çok teşekkürler şimdiden.

Ben de yürüyüs, kondisyon bisikleti ve yüzmeye aliskindim leslie ye basladigimda fakat leslie bilincli olarak belli kas gruplarini calistirdigi icin cok faydali. Ben ilk hafta faydasini görmeye baslamistim. Ne icin yapildigina bagli. Haftada 3 kez kilosundan sikayetci bir insani fit tutmaya yarar, haftada 5 kez kilo vermeye yardimci olur. Günün geri kalaninda ne kadar hareket edildigi de önemli tabii. Günde bir kez leslie yapip tüm günü koltukta yan gelip yatarak gecirmek pek yardimci olmaz. Baslarda kilo vermek icin 5 gün yeterli olacaktir.

X