Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 Fast Miles yapıp aranıza katıldım ben de bugün. :)
Uzun zamandır üzerime yapışıp kalan şu 10 kiloyu vermem gerek bir an önce. Okulum başladı ve çok kırıcı bir yorum aldım bir arkadaştan. Yolda çevirip "Ne kadar kilo almışsın, noldu böyle? Azıcık kilo ver, fıstık gibi kızsın harcama böyle." dedi. Bu erkeklerin gözünden hiçbir şey kaçmıyor.
Zaten niyetliydim, bu sefer daha sıkı tutuyorum ipleri. 1 haftadır kolayı falan çıkardım hayatımdan ki benim için çok zordu. Ekmek zaten pek sevmem. Sabahları da genelde haşlanmış yumurta, domates-salatalık falan yemeye çalışıyorum. Dışarda yemek yemem gerekirse mantarlı tavuklu krep falan yiyorum. En azından tavuk ve sebze yemiş olayım diye. Günde 3 litre suyu bitirmeye çalışıyorum. Bugün itibariyle de Leslie'ye başladım. Bakalım neler olacak. :)
Leslie Sansone's Walk at Home - 1 Mile Brisk/Fast Walk - YouTube
Leslie Sansone Walk at Home The Big Burn 2 Miles of Intervals 32 min) (Fitness) DVDRip TG - YouTube
3 Fast Miles - Walk Away The Pounds - YouTube
Walk away the pounds with Leslie Sansone - Walk Slim: 4 Fast Miles - YouTube
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
Kizlar her seferinde toparlamak bir yarim saatimi aliyor o yüzden sadece hizli milleri ekliyorum, sirasiyla hizli 1, 2, 3, 4, ve 5 miller. Digerleri ya yavas olanlar ya da bantla, kemerle filan yapilanlar.
1 milden başlayıp zamanla mı ilerlemek gerekiyor? yoksa ben 3ten ya da 4ten başladım yazanlar var o şekilde yapabilir miyiz?
1 yaşında bir oğlum var, onunla çıkıp yürüme şansım yok malesef dışarda, evde yürürüm diye düşündüm ama kafam karıştı biraz
yardımcı olursanız sevinirim
Spora baslaman cok iyi olmus canim ama mantarli krep diyorsun, bunlar cok da masum yiyecekler degil. Mümkün oldugu kadar evden yanina bir seyler almaya calis. Krep yerine kepekli ekmege sandvic yapip icine bir yaprak salata, peynir, hindi salami koyabilirsin. Salata yerine domates, salatalik da olur tabii. Ya da domates salatalik beyazpeyniri dograyip yanina alabilirsin. Krebin icinde yag var, un var ekmekten cok daha zararli.
Haklısın tabii ama bu haftada 1 ya da en fazla 2 kez oluyor.. Kafelerde çok da sağlıklı bir şey bulunmuyor, salataya güvenemem yıkanması açısından.. Böyle idare ediyordum ama en iyisi hiç yememek tabii. :) Bundan sonra evden yanıma almaya çalışırım. Bazen activia'nın meyveli yoğurtlarından alıyorum yanıma.. 4-5 gündür tartıda gram oynamadı ama azimliyim. Olacak. :)
Izgara tavuk alabilirsin cafelerden pilavsız ve patatessiz. Yanına azcık göbek koydursan bişey olmaz. Hijyeni çok takmıyorum ben salatada şöyle bir dolu salata tabagı almıyorsam. Krep tam bir tehlike :)
Başlarda vücut direniyor ama sonra gitmeye başlıyor yavaş yavaş.
slm kızlar sızınle tanıdığım leslıe sansone walk at home başladım herşey guzelde sız leslıe ya başlamadan önce veya sonrası hangı rahatlama egzersizleri yapıyposunuz...sonrası bacaklarım cok fena ağrıyo napabılırım...yardımcı olursanız sevınırım...
insanları çok güzel motive ediyosun ben kendi adıma sana çok teşekkür ediyorum:))
Merhaba, bende yeni başladım. dün akşam 5 mile olanını yaptım. Çok yorulduğumu söyleyemem. Daha önce spor yapmış olmaktan kaynaklanıyordur belki. Çalıştığım için diyet yapmak mümkün olmuyor. Ortalama ne kadar sürede sonuç alıyorsunuz ? Çok teşekkürler şimdiden.