kızlar 1 aylık hamile olduğumu öğrendim lesliyi bıraktım ama rahat edemiyorum yapmayınca. hiç değilse 1 mil yapsam zararlı olur mu ki?
Günaydın canlar
Bu sabah itibarıyla 63.6 kiloyum 60 olmak istiyorum kendime tam 45 gün verdim. Yavaş kilo veren biri olduğum için bu kadar uzun zaman tanıdım
Bugün 3 mil leslie yapıp arkasından dün de yakın eklediği videoları yapmayı planlıyorum
Tebrik ederim papatyacigim, kilolari verdikten sonra sporu birakmayacaksin insallah. Ben de bahara kadar cepte avantajim olsun diye bu yogunlukta devam edip sonra kardioyu azaltip yogaya agirlik vermeyi planliyorum. Havalar isininca disarda daha keyifli oluyor yürüyüs yapmak o kadar kardio bana yeter diye düsünüyorum. Belki o zaman haftada 1-2 kez leslie yaparim.
Yogami da yaptim. Yaptikca yogaya daha cok baglaniyorum. Kaslarin nasil zorlanip calistigini görünce insanlarin neden yillardan beri yoga yaptigini anlayabiliyorum. Tabii esnetip rahatlatmasi da ayri bir avantaj.
vıdeosu varmı yaptıgın yoganın bende bu aralar yogayada merak saldım da
Ben you tube da happy and fit yoga nin videolarini yapiyorum. Almanca bir kanal. Bir de xhit daily nin var kisa kisa.
dün akşam yapılamadı malesefya bu günlerde iş yerinde çok yoruluyorum eve gidince halim kalmıyor içim sıkılıyor yapmayınca bu nasıl bişey anlmadım vicadan azabı duyuyorum acaba bir haftakadar 3 mil normal yapsam faydası olur mu ki hızlılalrı yapcak halim yok devamlı hızlı yapıyordum halbuki o kadar yoruluyorum ki dün 7.5 da oğlumu uyutmak için odasına girdim bende uyumuşum yanında bi kalktım 10,30 bir portakal yedim malesef o satte sonra tekrar yattım sabah 6.30 da oğlum kaldırdı beni o kalkmasa yine kalkmam neden böyle oldum bilmiyorum ya
Sevgili vsn her gün hiit calismasi olanlari yapiyorsan yorulman normal. Haftanin 3 günü hiit olanlari diger günler normalleri yap. Vücuduna da biraz zaman tanimis olursun dinlenmesi icin. Ben de o hatayi yapiyorum ama bugün bende de hal kalmadi. Ben de yavas bir seyler yapacagim.
dün akşam yapılamadı malesefya bu günlerde iş yerinde çok yoruluyorum eve gidince halim kalmıyor içim sıkılıyor yapmayınca bu nasıl bişey anlmadım vicadan azabı duyuyorum acaba bir haftakadar 3 mil normal yapsam faydası olur mu ki hızlılalrı yapcak halim yok devamlı hızlı yapıyordum halbuki o kadar yoruluyorum ki dün 7.5 da oğlumu uyutmak için odasına girdim bende uyumuşum yanında bi kalktım 10,30 bir portakal yedim malesef o satte sonra tekrar yattım sabah 6.30 da oğlum kaldırdı beni o kalkmasa yine kalkmam neden böyle oldum bilmiyorum ya